Лакове за нокти - 148

• 36 253
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Аз вчера отрязах до дъно след като ми се разслои един нокът и ми се отлюспи лакът отгоре, та се наложи еспресно да чистя и да режа наред. Известно време ще карам на заздравител, имам няколко с цвят и като го сложих установих, че много прилича на коментирания розов нюд от предните страници.

Скрит текст:

Може ли марката и номера на лака,тъкмо имам нужда от заздравител👍🏻
Dolce,твоят GR е точно “стъкления”който търся

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 09:20 от strawberry0302

# 241
Благодаря за коментарите! И аз предполагам, че е липса на витамини. Ноктите по краката ми са в отлично състояние, но на ръцете чак ме е срам да покажа.

# 242
orchid.xx, пробвай с витамини цинк и биотин на Абофарма, както и пилене със стъклена или хартиена, но много фина пила, само в една посока.
Долче, мнооого сполучливо ❤️
От мен нещо неонче СНБ

# 243
И аз да се оплача от едни надлъжни цепнатини по някои от ноктите. Винаги съм имала здрави и твърди нокти, не знам на какво се дължи...
И да ви покажа как се нагласих, нещо напоследък ме тегли асиметрия:

# 244
Наистина е прекрасен този ГР Сити калър 05 Simple Smile Единствен недостатък (донякъде) му е четката- ако беше като на Перфект, Quiz, Пастел, Импала- за мен щеше да е перфектна.
Скрит текст:
За да няма черти трябва да дозирам добре количеството лак по четката- така че да не е твърде тънък всеки слой, поставям капка почти до основата, после избутвам малко към кожичките, разпределям лака с четка възможно най-успоредна на повърхността на ноктите и без много натиск (извивка наляво и надясно- Агент беше показвала преди снимки или линк). Накрая повтарям- все така с плъзгащи движения- ако някъде има нужда, т. е. ако някъде има неравности или прозира. Въпрос на тренинг е, така на думи звучи сложно Grinning
Джаста, ГР Сити калър 02, 04, 05 са страхотни- всичките. Който и да е от тях, няма да сбъркаш! Heart Но и 21 номер 11 се доближава почти.
WavyGirl, и аз много харесвам "несиметричност" на цветовете, много добре ти се е получило Simple Smile
Катерина, толкова свеж цвят Heart Eyes Кой е лакът?
Зеленото на Витаминче ме удари в сърцето Green Heart
Относно неравностите по ноктите- може да се използва изравняваща/заглаждаща база преди лака. Аз използвам Перфект Ridge Filler- освен изравняване, мисля, че се води и заздравител. Има със сигурност и на други марки. А може и да се полира леко повърхността на ноктите.
Относно цепенето- там е по-сложно. Може да е от хормонален дисбаланс, липса на витамини (особено желязо, Б 12), козметика (течен сапун, веро и др.) - за мен "топ" продукт в това отношение е едно веро Феъри с лимон от което направо ми се цепеше от пресушаване кожата- та едва ли е било ок и за ноктите. Също така, може да се дължи и на заздравител/база с формалдехид- ако се използва твърде дълго време. Въобще, хубаво е да се сменят периодично бази и заздравители, да не се "пренасити" нокътната плочка с едно и също. Нещата които могат да се направят, при положение, че проблемът не е с липса на витамини или хормонален- да се използва за известно време заздравител с формалдехид (силно препоръчвам активния заздравител на Перфект) или друг подходящ, има и за цепещи се нокти. Перфект 5 в 1 забелязах, че доста добре ми се отразява при цепещи се нокти (нямам голямо доверие на продукти 2, 3, 4, 5....в 1, т.е. не го използвам като топ лак). Може и да се направи терапия за известно време с масло за нокти и кожички- без лак. Да се спи с добре намазани с крем или масло ръце и нокти+ тънки памучни (ако имате) ръкавици. Виждала съм в ютюб и клипчета които твърдят, че ноктите се избелват и заздравяват с...паста за зъби Колгейт Simple Smile Не съм пробвала лично. Също (може би тук) съм чела, че обтриване с лимонов сок действа добре на ноктите. Grinning

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 19:11 от dolce miele

# 245
Не бях хващала четка от 4 години и половина. Това сътворих снощи в 11 вечерта за 10 мин. Лаковете са revlon colorstay gel envy 107 azul navy, miss sporty et voila french manicure 14, GR extreme glitter shine 203 
Дясна ръка :

Скрит текст:
лява ръка

# 246
Ел, сменила си формата? Simple Smile Кокичето е много идейно!
Скрит текст:
Оххх, пръстчето е пострадало много лошо... Confused Само на мен ли ми прилича на сърце този нокът? Blush

# 247
Ел, сменила си формата? Simple Smile Кокичето е много идейно!
Скрит текст:
Оххх, пръстчето е пострадало много лошо... Confused Само на мен ли ми прилича на сърце този нокът? Blush
счипих нокти и сами си промениха формата хах
Скрит текст:
пръстчето пострада септември с пасатор, края на октомври имаше операция, защото не зарастна както трябва (не беше наместено явно добре в спешното) и сега все още расте разделен нокът с ръбче, опитвам се да не го показвам, че не е приятна гледка Simple Smile

# 248
Ех че красоти сте натворили пак момичета! Много ме радвате- честно! Heart От мен една Королева Blush

# 249
Брейнбъг, уникално, както винаги! Heart Eyes Откъде ги "вадиш" тези лакове... Heart
Скрит текст:
Здрави ли сте вече?   

# 250
Долче, лакът е SNB ЛАК ЗА НОКТИ ИНТЕНЗИВ АДЕЛИНА.
Брейнбъг, страхотен маникюр ❤️
elle.n - твоят също. И аз имах неприятности с показалеца на дясната ръка - постоянно ми се инфектираше, но в момента е доста по-добре благодарение на едно турско кремче. Дано и твоето пръстче скоро да се въстанови 🙂

# 251

Covergirl 145 amethyst
GR Gel Shine 04

# 252
Почти бях сигурна, че е Аделина Sparkling Heart
Грийни, разкош! Не съм ги виждала тези лакове като че ли... Thinking
Да дам отчет за горчивия лак на Перфект- има ефект, стига да се слага редовно. След първоначалното впечатление на дъщеря ми, че "и' харесва горчивият вкус" Stuck Out Tongue Winking Eye ....по-късно питаше защо така щипе на устните Joy Въпреки че се обелва (но тя чопли постоянно), все пак има ефект от горчивия лак.
Другото което ме вълнува е: дали има шанс при израстването нокътните плочки да се променят и да станат по-големи/издължени (май не съм виждала деца на нейната възраст с големи нокътни плочки)? Thinking
Скрит текст:
Tази нощ сънувах, че крада лакове от Лидъл.... Laughing Голям смях Smile

# 253
Долче, взимала съм го преди няколко години от магазин за паралелен внос на препарати.

# 254
Брейн, страшна красота си сътворила. Винаги си чудна и идейна! Heart Eyes
Пп Добре ли сте вече. Надявам се, да! Flowers Four Leaf Clover

Грийни, много нежна декорация и така добре се съчетава с основния лак. Много ми харесва. Heart Eyes

Ell, много нежно кокиченце. Отдава ти се рисуването. Ауу, пръстчето как лошо е пострадало, дано по бързо се възстанови. Hug Flowers Four Leaf Clover

Кате, ти вече лятно го подкара, а?! Много свежо. Heart Eyes

WavyGirl, много ми допада асиметрията ти. Heart Eyes

Долче, и сама ходиш да крадеш, а?! Що не свирна и ние да помагаме. Joy Wink

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 16:11 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт