Лакове за нокти - 148

• 36 260
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
Много красиви и изпипани маникюри Heart Eyes

Малко ми е неудобно след това, което сте показали, но нали сме си свои Joy Първо се лакирах с една Джесика, която ми скъса нервите, защото ставаше на черти и след три слоя пак беше неравномерна. Развалих два пръста и изтрих всичко.
Този Тренд ит ъп много приятно се нанася и е много хубав малинов цвят със златист шимър, но телефонът ми не го показва.

# 256
Ауу, Елмайра, Heart Heart Eyes Heart, рааззкоошш!!! Heart Exl

# 257
Може ли марката и номера на лака,тъкмо имам нужда от заздравител👍🏻

Да, разбира се - Essie Treat color and love 30 Minimally modest

# 258
Ау, Елмайра😍😍😍😍😍😍😍 Това ми е идеала за маникюр - форма, дължина, цвят повече от перфектно 😍😍😍😍😍
Долче, има шанс и то голям, като почне да оформя ноктите плочките да се издължат. Моите бяха малки квадратчета до 6 - ти клас, когато мама ми купи първата пила по мое желание. С течение на времето с избутване на кожите, рязане на излишното, се издължиха и станаха такива, каквито са сега. На снимките винаги са до живец изпилени.

# 259
Елмайра Heart Eyes Вижда се шимърчето в шишенцето Wink
Георгиева, дано. Баща и' е с големи плочки Heart
Всъщност, искам да ви похваля този тип инструмент (мисля, че е за избутване на кожички, но не съм 100% сигурна)- виждам голям ефект от него. Гумен/силиконов е накрайникът и е гъвкав:

Джаста, сама...сама си крадях лаковете Joy Даже се ядосвах на някакви момичета които бяха нападнали лаковете и се опитвах да си дръпна повечко за мен Stuck Out Tongue Winking Eye Този сън е само под влияние на тази тема, да знаеш Laughing

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 17:56 от dolce miele

# 260
  • София
Елмайра, направо ме прободе в сърцето. Разкошотия Heart

Dolce, ма викай и нас, та да не ти ги отмъкват лаковете под носа Joy

От мен розАвко

# 261
  • Варна
Номер 86 на ГР сити експерт и водни ваденки. Нещо не съм очарована как ми се получи, едва ли ще изкарам цяла седмица с него. И продължавам да търся синьо желе, но по-светло от този, той ми е твърде тъмен.

# 262
Dolce, благодаря за съветите! Ще взема да сменя базата, въпреки, че много съм доволна от she, не знам какво съдържа, но маникюра ми държи до 2 седмици.
От коя база сте доволни?

# 263
А как изглежда маникюр на 2 седмици? Simple Smile Аз използвам различни бази на Перфект- активния заздравител, 5 в 1, Ridge filler. Имам на Перфект и калциев гел, регенерираща база и 2 вида на Виктория бюти, но напоследък редувам първите 3.
Може ли снимка на базата на She?

# 264
А как изглежда маникюр на 2 седмици? Simple Smile Аз използвам различни бази на Перфект- активния заздравител, 5 в 1, Ridge filler. Имам на Перфект и калциев гел, регенерираща база и 2 вида на Виктория бюти, но напоследък редувам първите 3.
Може ли снимка на базата на She?
Ами на две седмици е претърпял доста корекции 😃, защото неизбежно по върховете се ожулва. Отдолу е израснал нокът, но като цяло се държи. Нямам снимка 😊. А това е базата:

# 265
В неделя е много цветно тук, страхотни сте!
Аз пак на две места творих Grinning
Моето омбре нещо не ми се получи

И на сестра ми

Bourjois La Laque gel 22 Clair de Plum, на снимката прилича на черно.

# 266

Хайде и аз с червено Heart

# 267
Marilyn, а кой беше предишният лак? Simple Smile

# 268
Как обикновен лак издържа по 2 седмици 😯? На мен гел лак ми издържа по 10 дни.

# 269
Marilyn, а кой беше предишният лак? Simple Smile

По едит слой от Флормар 003 Creamy (много нехаресван от мен, но нямам нищо доближаващо се до бяло), Албена и Евгения на СНБ. Blush

Общи условия

Активация на акаунт