Лакове за нокти - 148

• 35 714
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
И нали напоследък все нямам с какво да се лакирам 🤣 Днес от Ейвън. И двата нюанса май са ми познати, но нищо, готини са 😄

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 14:29 от georgieva88

# 556
И аз да не остана по-назад с 454. Признавам, че много добре седи, дори без бейсик цвят отдолу.
Оставам с впечатлението, че промото в Лили важи само за пастелни цветове, перлените не влизат. Платих си и двата на редовна цена, не съм питала и на касата. Просто тези два цвята си ми харесаха.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 557
  • Пеликания
Аз пък два перлени взех на промоция Grinning
Днес се намацах и с другия цвят. Много е хубав ама изобщо не си личи синьото, а пък да не говорим за шимъра.

Скрит текст:
Само със светкавица си личи май.

# 558
  • София

Нещо се бъркате. Не съм го качвала на друго място освен тук. Още като се лакирах (стр. 14) и това от вчера.
[/quote]

Възможно е.

# 559

Скрит текст:

# 560
Еха, Джаста, Мари! Heart Eyes
Мари, по шишенцето се вижда шимърчето- и моето бутилче е така Joy
Пандора, да, и без основа е добре 454. Blush И за френски ще е супер, според мен. Мисля, че важи за всичко намалението- не са уточнили, че не важи за перлените! А и в много магазини не са отделени по серии изобщо, а смесени!

# 561
Джаста, страхотен маникюр 😍😍😍 Ще си крада идеята 😁

# 562
Еха, Джаста, Мари! Heart Eyes
Мари, по шишенцето се вижда шимърчето- и моето бутилче е така Joy
Пандора, да, и без основа е добре 454. Blush И за френски ще е супер, според мен. Мисля, че важи за всичко намалението- не са уточнили, че не важи за перлените! А и в много магазини не са отделени по серии изобщо, а смесени!
Тези двата, които ви показах струваха 4 и нещо, по 2.19 лв. беше всеки. На стелажа бяха изложени всички, само на най-горен ред имаше обозначение, че има промо 1+1, но там беше мешавица от всички видове. Никъде не беше упомената серията от намалението, което не е редно и могат да отнесат глоба.

# 563
Джаста, Осмичка, Мари - страхотни нокти 😘😘😘
Имам следният въпрос към момичетата, които пекат топ лака - обикновен топ лак ли печете, как точно става - обикновени база и лак + обикновен ув топ и го печете, така ли? Лесно ли се сваля след това, имам предвид с лакочистител, както обикновено?
Георгиева, мнооого хубави цветове 🙂

# 564
Вероятно въпросът не късае точно мен, но аз пека само гел лакове в печката, обикновените оставям да съхнат. Не съм пробвала да слагам топ гел върху обикновени.
Повече време ли държат Ув топ обикновените ?

# 565
Ставаше въпрос за УВ топове които могат да съхнат и без лампа, но и да се пекат също. Simple Smile Иначе мисля, че Амини слагаше гел УВ топ върху обикновен лак, но да не бъркам...
Осмичка, разкошен маникюр! Heart Eyes  Как забравих да те спомена!

# 566
Долче слагам обикновен УВ топ и го пека 2 мин. Свалям с обикновен лакочистител.

Слагала съм и обикновен лак между база и топ за гел лак и отгоре пак топ за гел лак (на следващия ден), но това беше когато нямах цветове. Сваля се като гел лаковете.

# 567
  • София
КА 678 за начало на седмицата и трябва малко да се почистя Blush

# 568
Май само аз ще се изложа без никакъв лак за утре Grinning Така ми се спеше тази вечер, че едва чаках да успея да си легна, дори сега пиша от леглото и оплаквам съдбата си, че ще посрещна 8 март с голи нокти Joy

# 569
Но винаги можеш да мацнеш лак набързо Grinning Аз след малко ще се лакирам, дано поне този път топът не ме прецака Joy

Общи условия

Активация на акаунт