Лакове за нокти - 148

• 35 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
И аз сега се лакирам 😉

# 571
Аз съм шоколадова за идните дни, Flormar 490 и pl374

# 572
Ето ме и мен, най-накрая да ми хареса как ми излиза формата на ноктите Simple Smile :

Скрит текст:
Вероятно, защото съм само с 4 пласта- база, 2 пласта лак, топ Stuck Out Tongue Winking Eye Лаковете са Бел 102 и ГР Сити калър 102 (с холо брокатчета е които само аз си виждам) Joy И да исках...нямаше така да им дублирам номерата, ха ха! Laughing
Със светкавица (не е толкова наситен на живо, първата снимка е най-реална):

Малко нескопосано лакиране, но четката на Бел беше леко крива, а и ми е голяма за моята плочка...
Олгарита, и за мен четката на Куик драй е по-твърда, отколкото трябва да е на топ лак. Blush Затова плескам с повече количество, отколкото бих сложила от друг топ... Laughing Но поне съхне бързо когато не съм със 7 пласта по неволя Sweat Smile

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 01:06 от dolce miele

# 573
И аз се спретнах с новия Катрис 08. Не личи синия шимър, но не е фатално. Много е бозав за мен този цвят, обичам тъмни 😀
Скрит текст:

# 574
Amini, аз пък го виждам🙄😄
Много приятен цвят, от моите любими 🤗

# 575
# 576
Честит празник, дами. Бъдете здрави, обичани и обгрижвани. 💐
Нищо интересно от мен 🤷‍♀️

# 577
Честит празник, момичета❤ Бъдете здрави и борбени! Снощи пробвах червената Джесика. Страхотна е😍 А, на слънце😍😍😍😍😍😍 Пробвах да я снимам, но красотата й не се вижда в цялост😁

# 578
Честит празник, дами! Hug
Георгиева, ще споделиш ли колко са трайни тези лакове като придобиеш впечатления? Blush И това което си успяла да снимаш е страхотно! Heart
Бенчита, Heart Eyes

# 579
Честит празник, дами! Hug
Георгиева, ще споделиш ли колко са трайни тези лакове като придобиеш впечатления? Blush И това което си успяла да снимаш е страхотно! Heart
Бенчита, Heart Eyes
Долче, по това, което видях до сега, май ще са доста трайни. Предишният го свалих без забележки, просто исках да пробвам и другите😁 А с него какво ли не правих, мих баня, съдове, готвих, чистих, меси и не мръдна. Снимките на червената Джесика са след миене на баня, къпане, и готвене на зеле и яко киснене  във вода докато оправя лудницата 🤣 Консистенцията им доста рядка, а четката е тънка и малко трудно постигам овал, че свикнах да дебели четки.

# 580
Честит празник, момичета! Аз посрещам празника без лак, но е умишлено. Трябва ми лак за утре и за да няма поражения по него (не че пак не е възможно), ще се лакирам довечера след като изпека поничките 😂

# 581
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, обичани, щастливи и все така красиви ❤️

# 582
Катерина, страхотен цвят! Heart Eyes На безименния ваденка ли е или печат? Blush

# 583
Благодаря, Долче 😘 Ваденка е.

# 584
  • Варна
Честит празник, момичета!
Вчера пробвах berry marry на Catrice, разочарована съм, че на ноктите стои доста по-тъмен, даже ми кафенее леко. Много голяма разлика с цвета в бутилката.
Тук е с люспи злато + топ на Еси - as gold as it gets, който почти не си личи Simple Smile
И на дневна светлина:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт