Лакове за нокти - 148

• 36 218
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Това колко издържа лакът зависи и от типа нокти, и от моментното им състояние. Разбира се, може да се направи нещо, че лакът да издържа повече, но при някои лакът ще издържа дни, при други седмица, а при трети 2 седмици Simple Smile След гел лак ми се струва, че доста дами се оплакват от период в който лакът им се задържа по по-малко време- останала съм с впечатлението, че е нормално и, че след известно време се пооправя (заедно със състоянието на ноктите). Запомнила съм даже израза "ноктите ми са тънки като вестник" Simple Smile
На мен, откакто се помня, лакът ми издържа по 5-7 дни- дори и преди години и когато не използвах база и топ лак. Разликата е, че сега тези 5-7 дни издържа в по-добро състояние, без напукване, с минимално изтъркани връхчета, с повече блясък (заради топа). А и често може да издържи в достатъчно приличен вид и по повече от седмица, даже 9-10 дни. Но не го търпя по толкова, че ми омръзва. Напоследък съм в кофти период откъм издръжливост, но това е понеже си правя експерименти с топ лаковете Joy
Леа, този топ сгъстява ли ти се след време? Пробвала ли си го без печене? Моите стъпки са същите, само след свалянето на лака обикновено (но не винаги) следва емулсия за кожички или оформяне на нокти/кожички с ел. пилата. Blush И без печенето, че нямам лампа.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:36 от dolce miele

# 541
Долче, да сгъсти се. Даже, мисля, ти ми даде съвет за смесването. Днес си купих нов, а и разредител. Ще тествам.
Според мен много важно за задържане на лака е обезмасляването на плочката. Нали и тези в повечето салони за това пилят горния слой на нокътя. При мен минава само със сапун. 🙂 Но може би е добре за тези с по-незадържащи лак, да минават и със спирт.
Имам близка маникюристка и тя ми каза, че за обезмасляването върши работа и спирт. Не само специални обезмаслители.
Аз имам счупен нокът от декември. И го крепях с пакетче от чай и лепило, но точно преди празниците го спрасках почти докрай. Ядосах се, че пак ще съм без празничен маникюр и си купих гел база от китайски магазин и проста лампа от Джъмбо. Та това с обезмасляването става наистина с най-обикновен спирт.
А, и още ми е "жив" нокътя. 😋 Останаха още няколко милиметра, за да се отърва от поддръжката. 🙂
П.С. Не съм го пробвала без лампа. Даже си купих нова заради него! 🤣

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 01:07 от Lea S

# 542
Като пробваш, нали ще споделиш дали действа и при УВ топа? Simple Smile

# 543
Момичета, аз също ср сдобих с 4 Флирмар-а от Лили. При плащането момичето на касата ме предупреди, че трябва да ми ги пусне на отделни бележки, защото иначе втората двойка няма да я отчете системата им на промиция.

С някой имаме еднакви 3 лака, но не помня с кого 😘

# 544
  • София
Lea S, този маникюр го видях наскоро във ФБ. В някоя от темите за маникюри беше.

Това са моите 3 лака в розово със син шимър:

Най-любим ми е OPI Rosy Future.

# 545
Долче, голям заплес съм на моменти🤣🤣🤣 Права си, имам такъв в малките шишенца, ама в голямото ми се видя друг🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Много зле съм, то и за това масово имам еднакви цветове в различни бутилки само на ГР🤣

# 546
Тънките като вестник нокти след гел лак идват от пиленето, нещо, което никога не правя. Маникюр на две седмици с обикновен лак не мога да постигна никога, ето сега с гел лак на ден 6 имам повреда и е за сваляне. Печенето на УВ топа ми добавя около ден-два. Помага обновяването на топа всеки ден, но скоро не съм го правила, дразни ме и трия.

# 547
Аз се лакирах с едно разкошно Еси за утре Heartbeat Много по-цикламено е на живо, но не може да се улови на снимка.

Скрит текст:

# 548
🎀 Осмичка  🎀, много хубава плочка, каквото и да сложиш ще седи чудесно.

# 549
Осмичка, това Essie Watermelon ли е? Заедно с Essie Cute as a button и Peach Daiquiri са ми любимите летни лакове, които ми докарват отпускарско настроение.

# 550
Осмичка, това Essie Watermelon ли е? Заедно с Essie Cute as a button и Peach Daiquiri са ми любимите летни лакове, които ми докарват отпускарско настроение.
Не, Essie- bachelorette bash e Simple Smile

# 551
Lea S, този маникюр го видях наскоро във ФБ. В някоя от темите за маникюри беше.

В какъв смисъл?

# 552
  • София

В какъв смисъл?

В смисъл,че точно този маникюр и нокти ги видях в една от темите за маникюр във ФБ.

# 553

В какъв смисъл?

В смисъл,че точно този маникюр и нокти ги видях в една от темите за маникюр във ФБ.
Нещо се бъркате. Не съм го качвала на друго място освен тук. Още като се лакирах (стр. 14) и това от вчера.

# 554
Може някой друг да се е "похвалил" с чужд маникюр... Thinking
Георгиева, случва се Blush Понякога наистина лаковете в различните шишенца изглеждат различни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт