Лакове за нокти - 148

• 36 196
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
https://www.impalaonline.com/
Имат онлайн магазин, но много трудно да се ориентираш в цветовете. А и 5 лв доставка за лак от 1 и нещо... Тласка към разхищение Joy

# 136
Цветът е 525

# 137
Да, страхотен е този цвят! Моят го купих от Лили, но мисля беше чак през 2019 г и оттогава така и не го заредиха пак (поне в 4-5 дрогерои Лили в които съм била аз). Вероятно в по-малки магазинчета за козметика или пък в Елитис ще може да се открие Thinking

# 138
Перфект гел, 523 номер е зеленият

# 139
Част от поръчката ми от мейкъп, изненадах се, че предлагат лакове на NYC ... имам един на марката, но купуван от Америка преди почти 9 години, но е с чудесна консистенция (почти не е отварян). А Ревлон взех, защото казахте, че са хубави Simple Smile

# 140
Здравейте, момичета, извинявам се че така нахлувам с въпрос и да кажа, че чудни красоти показвате всички.
Та на кратко от около две години съм с гел лак, смених няколко маникюристки и вече обмислям да се откажа и да си действам сама. Гел лака трудно изкарва и две седмици при мен, без значение марка лак и начин на работа на маникюристката...
Бихте ли ми препоръчали масло за кожички(че растат по-бързо от ноктите ми и ме изкарват извън нерви) и бързосъхнещ топ лак, моля. Ако се намират и в масовите магазини от типа ДМ, Лили - ще е супер.
Предварително благодаря! Flowers Hibiscus

# 141
  • София
За кожичките _ много съм доволна от продукта на Essence. Забелязах, че не растат толкова бързо кожичките и са по- малки. Препоръчвам го! Simple Smile

# 142
А какъв е продуктът им за кожички- олио за мазане, гел за отстраняване или...?

# 143
Днес реших да си взема топ лака Speed dry на Perfect.. Ами разочарована съм! Съхне мнооого бавно.. След 30 минути чакане все още не е изсъхнал.. Не знам как при вас съхне толкова бързо. Фаворит си ми остава Quick dry на Golden Rose, въпреки че понякога много ме дразни че се отдръпва.

# 144
Сигурна ли си, че пише Speed dry на шишенцето, да не е Top shine? На опаковката му пише, че е бързосъхнещ топ, но всъщност не е...А може и да е до партида, знам ли...При мен определено Куик драй не съхне по-бързо от Спийд драй. И двата не съхнат чак мигновено, но лакът дръпва достатъчно, за да позволява определени дейности. Т. е. ако забия нокът в който и да е от двата топа- нанесени много скоро преди това...ще се отпечата.

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 17:53 от dolce miele

# 145
# 146
Сигурна ли си, че пише Speed dry на шишенцето, да не е Top shine? На опаковката му пише, че е бързосъхнещ топ, но всъщност не е...А може и да е до партида, знам ли...При мен определено Куик драй не съхне по-бързо от Спийд драй. И двата не съзнателно чак мигновено, но лакът дръпна достатъчно, за да позволява определени дейности. Т. е. ако забия нокът в който и да е от двата топа нанесени много скоро преди това...ще се отпечата.
Да, Speed dry съм взела. При мен пък Quick dry на Golden Rose съхне за около 10 минути. Даже сложих 1 слой отгоре върху Perfect, защото имах работа и не можех да чакам повече и след 5 минути беше напълно сухо.. Странна работа 😄

# 147
  • София

Mesauda Milano N.315

# 148
  • София

От този съм доволна:

# 149

От този съм доволна:

и аз ползвам това от скоро, но съм виждала и такова ... кое е по-добро?

Общи условия

Активация на акаунт