Лакове за нокти - 148

• 36 230
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
търся си мн блед розов лак,все едно ноктите са стъклени,като снимката.Да кажете марки и номера ако знаете.
Благодаря ви много предварително.
ГР Сити калър номера 04, 05, TwentyOne номер 11, Флормар 397 Rose Coral. Най-отляво (на снимките с всичките 5 лака) съм снимала за сравнение и ГР Сити калър номер 01- млечно бяло е. Също много хубав цвят. Heart
Бел 07 също е много хубаво бледо розово, но не мога да го снимам сега. А Бел 16 пък е по-наситено розово (спрямо тези които съм снимала обаче Grinning ), все е в гамата на много светло розовите, но мисля, че беше плътен като консистенция.
Скрит текст:
ГР Сити калър 04, 05, без и със светкавица:

Всичките 5 лака, в изброения по-горе ред, първо без светкавица:

И върху блистер Grinning На долния ред на 1 пласт, на горния- на 2 пласта (на снимките без светкавица розовото изглежда почти бяло):

В момента съм с ГР Сити калър 01 (млечно белия) на 1 пласт под декорациите на средния пръст:

Джулс, страхотно! Heart
По-късно ще надникна и назад Wink
Благодаря долче☺

# 181
Само красоти, както винаги, видях на последните страници😍
На мен напоследък нещо нищо не може да ми хареса на моите нокти. Стоя по ден и не изтрайвам повече и искам нещо, не не знам какво🤣 Та, от чудене еднацветно се намазах с някакво никакво гроздово на Орифлейм. В шишето добре, но на нокти не покрива добре, както се вижда. И цвета не е баш като в шишето. За капак куик драй на ГР се сгъстява, а няма с какво да разредя и оголва връхчета....Май, утре ще сменям с незнайно какво, но искам нещо друго 🤣

# 182
Георгиева, не много тъмно синьо/лилаво, онова оранжево...? Simple Smile
Strawbery0302, моля! Аз много си харесвам колекцията от светли млечни лакове и ми беше интересно да направя сравнение между тях Sweat Smile Такива цветове търпят и 3 пласта- ако на човек му се занимава.

# 183
Ехее ако сити калър е толкова як, го искам и аз. :Д
Кога ще мине тъпият ковид да си напазарувам от родината малко неща (наред с всичко останало естествено.)... Голдън роуз е бг марка нали?

# 184
Не. Мисля, че са турски. Simple Smile

# 185
Голдън Роуз са турска марка.
Долче, точно ме подсети за едно портокалово оранжево, което не съм пробвала 🤣 Ако изтърпя до утре 🤣

# 186
Това е при мен ГР City color 05

# 187
Здравейте, момичета! Нова съм тук. Много се зарадвах като открих, че има толкова голяма тема за обикновения лак Simple Smile
Имам нужда от помощ. Ползвам на Perfect UV Top лака и го обожавам! С него лакът ми издържа 15-20 дни. Откакто си го купих преди 2 месеца, много му се радвам, но взе да се сгъстява. Та питането ми е дали мога да го разредя с нещо? Не го чакам да съхне, пека го, ако е от значение.

# 188
Можеш да разредиш с разредителя на Перфект или, ако не си преполовила шишенцето, да смесваш в 1 шишенце 2 топ лака- изхабени наполовина и двата.
Арабеск, на 2 пласта ли е? Simple Smile
Друго предложение за "стъклен" много блед розов лак- Перфект F5 с няколко капки светло розов лак (до желания нюанс). Simple Smile Лаковете Перфект притежават най-любимите ми четки Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:29 от dolce miele

# 189
  • Варна
Да се възползвам от последните студени дни, един термолак на Борн Прити, 02. Наживо е по-тъмно червен, почти към черен, като се стопли избива червеното Simple Smile

# 190
Можеш да разредиш с разредителя на Перфект или, ако не си преполовила шишенцето, да смесваш в 1 шишенце 2 топ лака- изхабени наполовина и двата.
Арабеск, на 2 пласта ли е? Simple Smile
Друго предложение за "стъккен" много блед розов лак- Перфект F5 с няколко капки светло розов лак (до желания нюанс). Simple Smile Лаковете Перфект притежават най-любимите ми четки Heart Eyes
Много благодаря за съвета! 🙂

# 191
Това е при мен ГР City color 05

Нещо такова търся👍🏻

# 192
# 193
Долче, да, на два пласта е, но моите плочки не са много големи и затова изглежда ок. Ако плочката е по-широка, вероятно ще се наложат три пласта според мен, за да се изравни.

# 194
Този есънс суиит ас кенди го имам-не е кристално розов. Става на черти при мен, не е по-добър от еситата.

Общи условия

Активация на акаунт