Разочарована от себе си

• 14 483
  • 346
  •   1
Отговори
# 120
Дами, такива истории ми звучат направо като да си тегля една... а съм на 28 и омъжена. Може би ,,грешното" ми мислене е точно позитивното, което на вас ви липсва...сори. Grinning

# 121
Скрит текст:
Хубава или лоша, авторката е на възраст на която повечето жени са семейни и с деца. Читавите мъже също. Свободните или са съмнейшън, или с много претенции, комплекси , или един развод и деца.
Майка ми така едно време е била много хубава, интелигентна, образована, движила се в артистични среди и пътувала из Европа. И изведнъж всички около нея по двойки, с деца. Само тя сама. Случайно я сватосват с баща ми - разведен с дете. Това не е проблем, но след време излизат и други бонуси. Ама тя като стара мома с тиктакащ часовник, се набутала, защото иначе и тоя влак е щяла да изтърве .
Но това все пак е едно време, защото тогава такава е била рамката и всеки е гледал да влезе в нея, за да не е в устата на хората. Единици са тези, дето са се противили. Днес е по-различно време, и по-късно се раждат деца, може и да не се омъжиш, да съжителстваш или и без мъж, варианти всякакви. И влакове повече. Така че авторката има избор, стига да не се бухне в онова състояние, дето snowwhite12 го е дала като последен вариант. Все пак е само на 36, има достатъчно време пред себе си.

# 122
Snowwhite, няма лошо човек да се изразява помпозно и пресилено, ама действителността е друга. Добре е една жена да изглежда добре, да е самоуверена и още по- добре е да печели добре. Въпреки това обаче трудно ще се затичат кандидатите. Не казвам, че няма да има, ама по- вероятно е да няма. Особено готови да се борят за дете заедно с авторката. Ако човек гледа реалистично си прави сметката и взема по- правилни решения.

# 123
За деца няма достатъчно много време.
А тя има и проблеми, което влошава ситуацията.
Да не я заблуждаваме.

# 124
  • София
Сериозна връзка не става с човек, с когото имаш такова несходство. А едно дете има нужда от родители, които си пасват и се чувстват добре заедно. Това при условие, че искаш партньор за теб и баща за детето. Иначе има и жени, които се освобождават от мъжа, след като той си изпълни предназначението.

Децата приемат родителите си такива, каквито ги виждат, без значение колко са различни или колко еднакви.

Всеки гледа да се вмести в рамката интуитивно и страда, когато не му се получава. Авторката няма време за губене и плач за разсипаното мляко, ако иска да ражда.

# 125
И все пак аз изказвайки мнението си го изказвам от моя опит..
Любовта е любое. Но не винаги е до живот.Остава като емоция и спомени..
Детето е съвсем друг заряд..
След голяма любов и години съвместни мечти,  не рядко се оказва, че отговорността и любовта са си само твои.
Ако авторката иска любов да я търси
Ако мечтае за дете ..е време да търси решение
Другото е ако се случи..

# 126
  • SF
Хубаво е детето и любовта да имат един и същи източник.

Как се ражда дете, без любов? Вие как я мислите тази работа? Една жена се гримира, парфюмира и отива на дискотека с цел да забременее? Къде са тези жени, за да зарадваме мъжете Simple Smile

# 127
  • София
От моя скромен опит, това не са жени, които ще зарадват мъжете Wink

# 128
  • SF
Оооо, ще ги зарадват! Защото са голяма рядкост.
А тук се говори за тях като за нещо много обикновено. "Що не си родиш едно дете, пък после ще мислиш за любов..."

# 129
  • Девин
Истината е, че с всеки ден озъзнавам, че страдам по-малко и осъзнавам защо съм го направила.

Преди като сме били сдърпани за нещо, без скандали, караници аз само му бях казала, че до никъня няма да стигнем така и ще се разделим ако няма комуникация.
 И отговора му беше ами да няма да ти се моля, все ми е тая! Аз не се разделям с теб, ти го искаш.
Е как да реагираш на това Все ми е тая.

# 130
Доста отдавна е трябвало да си тръгнеш. Изгубила си ценно време.
Но поне остават поуките от грешките.
Желанието да имаш съпруг и семейство не трябва да се превръща в амбиция, която да задушава и теб, и избрания от теб.
Изборът трябва да е взаимен, а във вашия случай е бил едностранен.
От съжаление, че не се е случило с него няма нужда. Пътят е напред, с някой друг.

# 131
Andariel, детето може да приеме, да се примири със ситуацията, но няма да се чувства добре с родители, които не се разбират помежду си. Това ми беше мисълта. 

# 132

И отговора му беше ами да няма да ти се моля, все ми е тая! Аз не се разделям с теб, ти го искаш.
Е как да реагираш на това Все ми е тая.

За мен той е бил ден за ден в тази връзка.
И е чакал ти да сложиш край, за да му е чиста съвестта.

# 133
Авторке, недей да изкукваш понеже годините минават. Потърси си друг мъж и по възможност не го натискай на всяка цена да имате деца.
Търси себе си и човека, който ще те обича и цени заради това, което си.

# 134
Ох, че ме разсмяхте с тези вдигнати крака и осеменители.

Авторке, стига си го мислила и преживявала. Изиграй един танц на радостта и излизай навън. Може и да срещнеш принца..

Общи условия

Активация на акаунт