Разочарована от себе си

• 14 401
  • 346
  •   1
Отговори
# 270
Трябва да си разочарована не от себе си, а от него. Деца и семейство се правят с любов и желание от двама. Не мисля, че нещата трябва да стават на всяка цена. Обичай себе си повече.

# 271
Тери ( освен във форума, в реална познавам едва 1-2 жени случили с мъж), така че не срещаш правилния мъж, по-скоро считам, че не е в теб вината.
Ако бях без дете, сигурно и аз бих пробвала да имам дете без мъж, но имайки деца и мъж ми се струва супер трудно да гледаш дете сама. Аз с ръка на сърцето си не бих  посъветвала ни една жена да гледа дете сама. Сега аз имам разни травмиращи моменти, осми

# 272
Кристина, че не е лесно отглеждането на дете, не е, но в такава ситуация е по-добре да има дете, защото времето й е доста напреднало. И е хубаво да има време да го отгледа, да му се порадва и да помогне с внуци.

Мъжът не е важното в уравнението, а  имането на дете. Мъже ще има и занапред.

# 273
Босонога, при мен беше кошмар, отделно и аз съм малко егоист, едвам оцелях...иначе аз както и Тангра каза съм от тия дето все правят каквото трябва...ама сега съм доволна от резултата...явно трябва да правиш каквото ти кажат, пък в един момент го оценяваш, тоест от това, че си бил послушен май носи и позитиви...

# 274
Не е лесно да гледаш дете сама, но то и при наличие на мъж понякога не е лесно.
Обаче с дете няма да се фиксира в търсене на мъж, който всъщност винаги може да се намери.

# 275
Жената писа, че е правила опити за яйцеклетки сама, но не са й стигнали сили и финанси да продължи и се е отказала. Тя иска да има по реда си мъж, семейство и свои деца, но не се получава. Осиновяването на дете и то е дълга и трудна процедура вече. Не казвам се откаже от мечтите си, може пък и да намери стабилен човек, но времето не тече в нейна полза. Но явно с нещо трябва да направи компромис след време и да постигне някаква вътрешна хармония.

# 276
  • SF
Не е лесно да гледаш дете сама, но то и при наличие на мъж понякога не е лесно.
Обаче с дете няма да се фиксира в търсене на мъж, който всъщност винаги може да се намери.

А, Дева, какво лошо има да се фиксира в търсене на мъж и в каквото си иска? Да се сдобие с дете, за да не мисли за мъже, някак не ми се струва добър мотив. 
Нека си търси мъж, нека мисли само за мъж, ако й се мисли за мъж, но... Мъж се сменя, а характер и отношение - не. И със следващия ще бъде твърде емоционална, бъбрива, настоятелна, любопитна, вманиачена, доминантна.... И с детето ще е така. И с приятелка да се изнесе да живее, и с приятелката ще е по-бъбривата и заинтересованата. Така си се ражда човек. А нейният муньо, с който са се разделили, и на следващата ще й мълчи с дни, ще се цупундри, пундри, мундри и ако някой ден на следващата й писне, той пак ще си вземе сака и ще се изниже като мокра връв. Дете проблеми не оправя. Може да ги създаде или досъздаде, но няма да й реши проблемите. Детето няма да й бъде партньор.

Най-мразя репликата (препратка към една наша друга тема Simple Smile ) "Що не си вземеш куче (коте), за да не си сама?" Сега, ако заменяте кучето с детето... Може би е по-смислено.

# 277
  • София
Не заменяме котето с дете, защото не е въпросът да не е сама. Като ще прави компромис с нещо, по-добре да направи компромис с наличието на мъж, а да има дете. Мъжете минават и заминават, те са съвсем отделни хора, възрастни хора, които на практика не са й никакви. Детето е най-близкият роднина, освен родителите, братята и сестрите, дори доста по-близък роднина от братя и сестри.
Така ги пишеш нещата, все едно нищо не прави както трябва, а имането на връзка и дете са неща, за които трябва да е идеална. Повечето хора не са особено положителни личности - бъбриви, мълчаливи, доминантни, инертни, егоисти, алчни и всичко, което се сетиш, но все някак я нареждат в живота.

# 278
Есми, не си ме разбрала правилно.
Детето не може да се отлага дълго.
Ако се фиксира в търсене на мъж, който да ѝ го направи, може да стане невъзможно във времето.
Обаче ако ползва асистирана репродукция е много по-реално да се сдобие с дете в близко бъдеще.
Ако междувременно се появи и мъж, ще е чудесно.

# 279
Есми, не си ме разбрала правилно.
Детето не може да се отлага дълго.
Ако се фиксира в търсене на мъж, който да ѝ го направи, може да стане невъзможно във времето.
Обаче ако ползва асистирана репродукция е много по-реално да се сдобие с дете в близко бъдеще.
Ако междувременно се появи и мъж, ще е чудесно.

Там е работата, че авторката сама не знае какви са й приоритетите. Засега се е филмирала,че иска мъж и семейство. И се държи за неподходящ човек, който ясно е показал, че няма интерес към нейните фантазии.

# 280
  • По света и у нас
Спести, замрази си яйцеклетките и тръгвай да търсиш мъжа. Днес.

# 281
Отказвам да се съглася, че една мацка:поддържана жена, в добра форма и хубава на 35-40г., с работа, хобита, интересна личност дълго ще остане сама. А авторката дори не е на 40, а 36. Не подценявайте външния вид-той е врата, да, не е най-важното, но красивите,  самоуверени жени с харизма и живец се различават от - итински се извинявам, че ще го кажа, но-,,лелки". ,,Лелка" можеш да си и на 30, и на 40 и на 50. Ама можеш и да си страшно парче. И под парче имам предвид-по всеки параграф.  Сигурна съм, че една жена, която инвестира в себе си външно и вътрешно, ще бъде обградена от кандидати. И то не само за секс, а за съжителство-на хубавото бързо се свиква. Парадоксът е, че за да излъчва жената тази харизма и енергия, привличаща мъжете, трябва да остави страха от самота в миналото, иначе може да отблъсква потенциални партнъори с ненужни ,,кризи".

Има и друг вариант: да се сдуха, да почне да се утешава с вафли и сериали, да не работи над себе си и да попадне в една дупка от самосъжаление, упреци, негативизъм....всички знаем това как изглежда.

А ти на колко години си, ако не е тайна? Над 40?

# 282
  • София
Една жена концентрира ли се основно върху това да е вървежна, е много лесна за хващане. Каквото ще да си приказваме, младостта си е младост, пък на 40 колкото ще да се тунингова! То и за мъжете важи, де, и там младежите са с предимство, а мъж на 40 колкото ще да надува перки.

# 283
Ей няма отърване от тая тема, хора :Д Эа никакви тунинги не говоря, а эа спортно тяло и поддържаност външно и вътрешно по всични параграфи беэ хирургически намеси.

На 28 съм и поэнавам жени, които дори на 50 са страшно добре иэглеждащи и с интересни личности. Такава жена не остава сама дълго. Wink

# 284
  • София
мани го ти спортното тяло! Това са али-бали сламки за тези, които не могат да приемат, че остаряват, а младите пръста си не мръдват и са си хубави и спортни. Природата си е природа, каквото и да приказвате! Тя дрямала до 50, пък се сетила... знаете приказката. Тая дъвка как на 20 са лелки, пък на 50 страхотно изглеждащи явно е някакъв евъргрийн. Голям зор една жена все да е с мъж, цел номер едно в живота! Като дремят като са на 25, после се чудят как да си намерят мъж на 35. Ми, не става, младите напират! Едно време имаше една приказка - ловиш риба, докато рибата е в морето - на прост език казано, търсиш си гадже и правиш семейство докато имаш избор, примерно като студент или скоро завършил. После изборът се свива, защото срещаш по-малко хора, а който свари, вече се е оженил и е започнал да ражда деца.

Общи условия

Активация на акаунт