Знаем само, че така е изглеждало. Също е имало доста провокации.
Аз лично, на провокации точно така бих се старал да се държа. Аз познавам хора, много емоционални, които се държат точно така.
Именно защото емоциите им са уязвими, си слагат такива прегради, също и се стремят да запазят самообладание.
Изобщо, не мисля, че за да си емоционален трябва непременно да си истеричен. Сега, сръдни и неговорене с дни изобщо не е нормално. Не го оправдавам. Но много ме съмнява да е не-емоционален и апатичен. Че не знае и не умее как да се справя с емоциите си, това твърдо "ДА". Но същото можем да кажем и за половинката.
На предишната работа имах една колежка, която много обичаше да изпада в истерия и да прави драма от всеки работен проблем. И много се дразнеше, че аз съм спокоен. А съм спокоен, защото съм пропилял много години в работни проблеми, и знам, че това до никъде не води. Освен до лична загуба. А и не мога да разбера, защо непременно трябва да изпадаш в емо състояния, за да покажеш, че ти пука.
Едно е сигурно. Такива характери са напълно несъвместими. Няма как да се заглади несъответствието.