Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 178
  • 808
  •   1
Отговори
# 180
Разбрам те напълно! И аз бях с такава реакция в неделя като видят отрицателния тест... ММ вярваше че е станало, галише ме по коремчето и т.н.. Много пъти му обяснявах да не влага такива надежди, именно заради разочарованието след това, но уви. Определено по-тежко реагира! Аз може би съм притръпнала вече и го изживявам по-друг начин...

# 181
Хей момичета прекасни, вие , които сте в темата отдавна( няма да ви изброявам, че ще пропусна) и минавате през какви ли не изпитания и процедури, за да гушнете мечтата си.Чета ви отдавна преди да се включа и искрено ви се възхищавам на борбеността!Вие сте страхотни и давате кураж на много момичета, които са отскоро в "играта" иронично казано. Пожелавам ви от сърце скоро да се похвалите със своето чудо.
Малко лирично стана😃, но много ви се кефя и реших да ви го напиша.

# 182
Ирен не губи надежда! Хубавите неща се случват, когато най-малко го очакваме!🍀❤️
Ели, Манди чакаме с нетърпение 🍀🤞
Аз чакам лелка към 26ти,но се надявам да ме пропусне, след като нацелихме овулацията в пик и 2та дена...
Успех на всички чакащи (който каквото чака) 🤞🍀❤️

# 183
Ирен, гуш Hug За съжаление знам какво е, пожелавам снежинките да са вашите деца Heart От опит мога да кажа, че от несъстоял се трансфер ме боля повече, отколкото от отрицателния резултат след такъв, чувствах, че ми е ограбена надеждата. Потъжи малко и после продължавате напред, снвжинките чакат Heart
Ели, Манди, продължавам с палците Flowers Four Leaf Clover
Believe, поне нищо не се е разбутали в цикъла, нов месец с нова надежда, имаме достатъчно момичета забременяли естествено и с МФ.
Аз напоследък се чувствам малко като страничен наблюдател в темата, съпреживявам с всички успехи и неуспехи,  но за себе си не се вживявам особено.
Успех на всички ни!

# 184
Здравейте отново : ) Пуснах хормоните (на 3 ден от МЦ) и резултатите са следните:
LH (лутеинизиращ хормон)   3.99   mIU/ml   
FSH (фоликуло-стимулиращ хормон)   8.83   mIU/ml
Естрадиол   36.95   pg/ml

Няма посочена патология, но съотношението LH-FSH не е 1:1, както чета навсякъде че трябва да е. Какво може да означава това, че FSH е по-високо?

# 185
Здравейте, момичета! Пожелавам ви много скоро бебчета- здравички и пухкави!
Записвам се да следя, въпреки ме поне още месец трябва да изчакам, за да мисля за опити. В началото на Януари ме оперираха от извънматочна бременност! Беше наистина неприятно, точно след рожденния ми ден, празниците ги изкарах в стрес, но за щастие се разминах преди да се спука тръбата и всичко беше наред!
Малко се страхувам, но ще ви следя за кураж! Вярвам, че всички ще получим малкото чудо! ❤ Бъдете здрави!

# 186
Здравейте отново : ) Пуснах хормоните (на 3 ден от МЦ) и резултатите са следните:
LH (лутеинизиращ хормон)   3.99   mIU/ml   
FSH (фоликуло-стимулиращ хормон)   8.83   mIU/ml
Естрадиол   36.95   pg/ml

Няма посочена патология, но съотношението LH-FSH не е 1:1, както чета навсякъде че трябва да е. Какво може да означава това, че FSH е по-високо?
Моето е дори по-високо, докторите нищо не казват. Тук от форума ми казаха, че най-вероятно означава, че нещо пречи на функцията на яйчниците или че яйчниковия резерв намалява/е намалял. От един месец обаче не може да се вадят заключения. Може да е нещо инцидентно точно този месец. С хормоните трябва доста следене, явно.... Аз го пусках 2 пъти (април 11, септември 12) и 3 път ме е страх. Ако ми го назначи някога някой, може.
П.с. iren11 не унивай 🍀
Ели чакаме хубавата стойност 🤗🍀
Който още има нужда от палци - стиснати са! Тези с цикъл от близките дни - както бяха писали - да ви е за последно. Другите като мен, които не чакат - да не ни идва 9 месеца 😉

# 187
Иренче, съжалявам че така е станало Sad Много се страда дори за едни 10 клетчици. Разбирам те.
Обаче не губи надежда! Винаги има шанс, а вие си имате цели двама снежковци!
При нас и двата трансфера на трети ден бяха успешни, а също сме с МФ и единият беше преди операцията за варикоцелето. Ще станат нещата!

# 188
Здравейте, на 31 г. съм и имам едно дете. Март 2020г. се наложи прекъсване на втората бременност в 20 г.с. по мед. причини. Вече няколко месеца правим опити и не се получава. Започвам да се отчайвам ...

# 189
Iren Съжалявам за твоите снежинки. Дано тези, които са останали се развият много добре и скоро да си ги приберете.

# 190
Хайде записвам се с лелка и аз.. Даже три дни по-рано ме изненада!

# 191
  • София/Севлиево
Момичета ,чхг е 443(повече от утрояване),но прогестеронът ми стремглаво е тръгнал надолу...

# 192
Супер,Ели! Оправи ми настроението. На каква доза прогестерон си? Ако трябва на инжекции минавай. Чудото се случва Heart

# 193
  • София/Севлиево
И аз за инжекции си мисля,но чакам обратна връзка от Станулов...

# 194
Супер Ели! Да се увеличава още и още. Ще го оправите прогестерона. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт