Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 176
  • 808
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, Believe! И аз съм от щастливките с ИР, хипотиреоидизъм, аденом на хипофизата. Поколението ни страда масово. Дали е от Чернобил или от земеделските химии и хормони не знам, но е факт. Важното е, че и тромбофилиите са ми най-сериозните, та много къса клечка съм изтеглила. Вече не знам за кое по-напред да чета и да се притеснявам. Но ще стане, при всички ни, вярвам!

# 166
  • София/Севлиево
Добро утро.Дадох кръв за чхг и прогестерон,вярвам че всичко ще е наред.Сънувах еротичен сън-те са хубав знак,нали?

# 167
Добре дошли на новите момичета,  темата е много полезна,  успех 🍀
Относно добавките и аз пия уитирокс( боря се още с ТСХ-2.9) витамин д, витамин е , омега 3,  от този месец  геритамин,  б12 и желязо,  че ми са ниски нивата.  Искам да помоля който пие желязо да сподели каква марка и количество пие.  Аз имах проблеми през първата бременност и се наложи да пия сорбифер, но не ми понесе и ме запече много .
Силно стиснати палци за Мандариа,  Ели и Ирен 💓
ПП . При мен дано сме уцелили овулация, с тестовете ми излезе + вчера и онзи ден.

# 168
Ели чакаме, всичко ще е наред 🤗❤️🤞! До колкото съм чела, дааа много добър знак е, при бременност казват че често има такива 😘

Аз пия сорбифер, но нямам проблем. Понеже ми е на долна граница, предложиха и феротон да пия, но нещо ми се видя множко, понеже имах изследвано само желязото без феритина. Та престой ми сега и такова изследване да пускам и ще видя може да се наложи да пия и двете.
Пожелавам успех и дано сте я уцелили! 🍀🙏❤️

# 169
Стиснати палци Ели, Иренче и Манди! Hands Pray
За добавките - аз следях изкъсо нивата на Б6,Б9,Б12, Д и хомоцистеин и приемах каквото беше нужно. Освен тях приемах омега 3 и МВИ

# 170
Добро утро и от мен!
Записвам се с лелка от събота аз Sad

# 171
  • Замък сред облаците
Ирен, Ели, Мандариа - стискам палци.
На мен МЦ ми закъснява втори ден, правих тест в събота - отрицателен.

# 172
Здравейте,
аз се записах вчера, но забравихм да се представя 😁
На 36, правиме опити от около година, с леки прекъсвания заради високо ТСХ , всички останали хормони в норма, нооо все още очакваме двете чертички.
Тепърва ми предстоят и други изследвания - този месец ЦС, но за момента се чудя къде да я правя.

# 173
Аз съм 3 дни преди М, но вече си усещам типичните симптоми, че ще ми дойде.
Този месец няма да е моя..

# 174
Благодаря много за палците, момичета. Но за съжаление нямаше трансфер Cry  Просто нямаше какво да ми трансферират. Надеждата ни е в двете замразени ембриончета, ама предвид че са на 3 ден, а сме с мъжки фактор...

# 175
  • София/Севлиево
Иренка Hug Все пак имаш две снежинки.И на трети ден пак има шанс за успех.Следващия месец ли ще е или ще си починеш?

# 176
Не знам още,Ели . Предпочитам да не почивам, че нямаме време. Знам, че имаме 2 снежинки, ама мъжкият фактор се проявява след 3-ти ден, тъй че много надежди не възлагам. Днес и утре ще ближа рани вкъщи и в сряда се връщам на работа.

# 177
Иренка, съжалявам, бях се подготвила за добри новини. Все пак не отписвай снежинките, има ли снежинка има и шанс Simple Smile

Мислех, че темата е дискусионна и след като, гласувах с “Аз няма от мечтата си да се откажа, чертички две тук скоро ще покажа.” Мислех, че реално МОГА да покажа.
Карди, това което си гласувала е проекто-заглавие на следващата тема. Темата ни е бебеправене и е тема, в която да се запишеш дори още с намерението да имаш дете. На положителен тест е малко късно за тази тема, но има други подходящи. И да тук много си честитим, ама щото сме се опознали малко или много. Дето викаше Борнчето - "аз не спирам по улиците бременните да им честитя". Все пак честито Flowers Hibiscus
Това важи и за всички четящи, ако искате да ви се зарадваме на + теста, почвайте да пишете Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

За желязото и аз съм била на сорбифер и ми понася, но сега си взех "билкова кръв", че е без рецепта и ми прозвуча добре (с вит б1,б2, б6, б12 и фолиева, а разбира се C).
Витамин C много помага на усвояване на желязото.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 13:03 от Одри

# 178
Ирен, много съжалявам Sad така вярвах че всичко ще е наред... Голямо гуш и ще се молим за снежинките 🙏! Дай Боже да бъде наред всичко с тях и следващите сълзи да са от радост! ❤️

# 179
Благодаря, Одри, Белийв Hug
Даже не ми се и плаче , само ми е някакво тъпо. ММ сигурно и по-тежко ще го преживее, защото не е до мен , а пак в комадировка.
Остават надеждите Еличка и Манди да ни зарадват с хубави новини.
Пък и някоя друга , ако избухне с две чертички ще е супер.
След 2 седмици чакаме и тези, които вчера са празнували да се отчетат.

Общи условия

Активация на акаунт