Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 194
  • 808
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, момичета!
На 02.02 имах фоликул 15 мм. След като на 07.02 беше предполагаемата овулация (тестове, усещания за придърпване), и 11.02 видяхме с АГ, че е минала овулацията, очаквах да ми дойде (или не) две седмици след това. Да, ама не - днес ми дойде, отначало беше леко розово, помислих си за имплантационно кървене, ама след това си мина в нормална менструация. Ден 9 след овулацията, ден 29 от Ц (с нередовен и дълъг цикъл съм, очаквах да ми дойде около 35-ти ден). Че не е станало, нормално, то от един-два месеца не стават работите, ама тази свръх-къса лутеална фаза ме притеснява. Дали е възможно да е инцидентно, знам, че по принцип е константа дължината на ЛФ? В момента тепърва усещам, че ми се нормализира цикълът, даже и овулация имах, което много ме зарадва, ама сега пък това.

Скрит текст:
И при мен тестовете за овулация не дават наистина + резултат, имам втора черта, ама по-бледа от контролата. Ама пък АГ-то видя жълто тяло вчера на мястото на фоликула от миналия вторник, та овулация е имало. Предполагам около неделя, тогава ме придърпваше яичника, и имах най-наситен тест в събота. Да видим сега след още една седмица дали е станало нещо.

Скрит текст:
Здравейте,
Дойде време да се включвам при вас, ако ме приемате Simple Smile
На 32 години съм, започнахме опитите миналия месец. С нередовен цикъл (35-50 дни), след натоварване с глюкоза ендокриноложката ми изписа малка доза Глюкофаж, имам и латентна хипофункция на ЩЖ. ТСХ ми беше 2,35 последно, каза, че ще коригираме, ако забременея. Половите хормони също не са ми идеални. Тъй като не мога да засека дали имам овулация, ме прати на фоликулометрия, на 02.02 имах фоликул 15 мм, на 11.02 ще видим дали се е спукал и съм имала овулация. Явно не всичко ми е перфектно, но засега ще действаме и да видим какво ще стане.
Пожелавам на всички да не се задържат дълго тук, а на бременните момичета честито! Heart Decoration

# 226
Aureos проследете го повече месеци, вижте прогестерона. Рано е за изводи.

# 227
Здравейте момичета, включвам се с неприятен ъпдейт. При мен нещата приключиха преди да са започнали. Усещах, че нещо не е наред и днес пусках ЧХГ, от 28.05 на 12.02., днес вече е 2.92.
Живот и здраве другия път ще стане.

Късмет и стискам палци на всички! ❤

# 228
Съжалявам, Понтиф! Гуш от мен и ти пожелавам следващия месец да се случат нещата и да са до финал този път.

# 229
  • София/Севлиево
Понтиф,гуш...Давайте смело напред и успех!

# 230
Pontiff още другия месец да е вашият! Има много примери в тази тема за такива случаи, късмет 🍀

# 231
Алисън,точно вече и казах,още др месец да се похвали както и всички тук,любимия ми случай е Чери с пазенето до ден днешен се смея 😂♥️♥️♥️

# 232
Момичета,
https://www.fertility-smart.net/fertilitysmart-conceive-for-wome … R2khoC5o4QAvD_BwE

Вижте какво намерих. Тези хапчета имат много добро съдържание. Аз няма да си ги куппувам, но ще си взема по отделно витамините, които са описани в състава. Мисля, че много нагледно е обяснено какви са най-важните витамини за зчеване според тях. Реших да постна в групата. Simple Smile Сори, ако е излишно.

Аз от 2 дена пия пречистващото чайче за гнездото Grinning и вече усещам как до 2 дена трябва да ми дойде. Ще убия някого, потя се и т.н.
Пожелавам ви успех и до скоро!

# 233
Определено не е много добро съдържанието им- нито като форми, нито като количество на елементите, особено пък ако имаш и дефицити за запълване.

# 234
Аз точно заради това ще си взема витамините по отделно, примеро Л Метил фолат с инозитол и Б6, Д3 имам на капки, Е на капсули като комплекс от Е-видове, екстракт от зелен чай няма да взимам, защото имам матча чай и си пия по 2 на ден-той е доста концентриран (колкото 20 зелени чая има антиоксиданти) и т.н. Допълнително Б комплекс, селен го взимам под формата на бразилски ядки. Наскоро си взех йодирана сол, понеже осъзнах, че не приемам никакъв йод. Имам го и като суплемент. Хареса ми идеята за аминокиселината. Витекс не искам да приемам, страх ме е от него. Магнезий само се чудя дали да е оксид или друга форма.
Хареса ми просто като списък кое е важно и защо.

# 235
Pontif, съжалявам! Сигурна съм, че скоро ще се похвалиш!

# 236
Аз съм на цитрат. Б-та са ми задължително метилирани, Q10 е убиквинол и т.н.

# 237
Благодаря!

# 238
Здравейте момичета,
Въпреки, че и аз като Маргото последно време се чувствам повече като наблюдател отколкото като участник, няма как да се включа с коментари.

Ели, прекрасно ЧХГ, дай Боже все така да расте и да стане голяма госпожица, точно както си го мечтаеш. Не ни забравяй. Heart
Понтиф, съжалявам за развоя. Намествай короната и следващия месец чакаме тлъстите черти.
Алисън, колко трудно записа час при Калчев? Иска ми се да мина да ме види на тая негова космическа апаратура, пък било и то за 200 лева прегледа хахаха Само че, като гледам тълпите от обезумели жени които звънят 10383839 пъти в деня на записванията, усещам, че няма да се доредя. Thinking

Относно О, аз съм от щастливките не само със СПКЯ, но и с никакви разпознаваеми симптоми за предстояща О. Дебна я само с фоликулометрия и дигиталния за ранно откриване.
Иначе, днес за първи път от ноември насам реших да пусна контролни изследвания на 3ти ден от цикъла. И изненада! всичко над което се трудих и се беше нормализирало е отишло на кино. Weary  Тестостерон отново над горната граница, разбит баланс между ЛХ и ФСХ (а ги бях докарала до 1:1), витамин Д и фолат под долната граница и съответно гръмнал АМХ 10.70 (а беше 5.50 края на лятото). Промяната в Д-то е единтсвеното което има обяснение. Фолата си пия всеки ден, както и добавката с двата инозитола... Сега пак ще се боря да си оправям тъпите хормони Triumph И така, оплаках се!

# 239
Понтиф, явно така е трябвало да се случи. Сигурно знаеш, но понякога, когато нещо не е наред, тялото само се чисти. Та най-вероятно те е предпазило от нещо. Ще станат нещата Simple Smile

Raulista, много добре те разбирам. Инсулина гледала ли си го? Много често тестостеронът се вдига покрай него, за него иначе сигурно знаеш - яко ментов чай. Съотношението на LH и FSH в комплект с високия АМХ говори, че са се върнали кистите. Аз също съм с поликистоза, при мен виновникът за всичко е инсулинът. Така де, аз и въглехидратите сме виновни, но покрай високия инсулин се е объркало всичко. А след празниците при мен беше мазало...

Общи условия

Активация на акаунт