Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 147
  • 808
  •   1
Отговори
# 450
@n@bell , както и по референтните стойности отстрани може да се ориентираш, изобщо положението не е толкова зле Simple Smile Та вие имате почти 50% прогресивна подвижност и 70млн концентрация ! Само тия 28млн може да ги направите на 50-60 примерно и ще си имате една доста сносна и нормална СГ като изключим морфологията. Опредлено мисля, че с изключване на вредни навици + някоя добавка тип Профекунд, С-мен или Ортамол ще оправите количеството за 3м-6м Simple Smile

За тестовете за О при мен по едно време Овюто много ме разочароваха и ги смених с Клиър ову. Те нямат грешка. Но все пак има и индивидуалност на организма малко или много - някой път се насища няколко часа преди да се спука фоликула ( при мен почти винаги беше така освен последните два месеца, когато О настъпи ден и половина след два + теста). При други пък теста показва 36-48ч преди пукането на фоликула. Аз успях да хвана нещата като започнах да меря БТ и така безпогрешно с максимум до ден разлика бях сигурна дали съм имала О и дали е пукнат фоликула. БТ се вдига вследствие на секретирането на прогестерон от жълтото тяло, което пък се появява след пукането на фоликула. На фоликуметрия ходих 3 пъти за 2те години и то в началото - първо да ми кажат как нямам овулация, после само да установим, че е минала Grinning

Аз пък съм против ваксините към момента и дори да не бях Б нямаше да се ваксинирам. Не казвам, че ще ме чипират, но не вярвам и на половингодишните им тестове и изпитания на ново лекарство срещу нов мутирал вирус, което тепърва има нужда от многомилионни тестове върху хора, за да се установи реална статистика на страничните ефекти, както и дали и как влияе на вируса и точно на кои щамове.
Но всеки трябва да направи наистина информиран избор - не защото "министъра на лекарите" се сърди, че много ваксини поръчали, пък никой не искал , или защото тепърва известни личности, инфлуенсъри и всякакви персонажи ще го рекламират.

# 451
Може би е и въпрос на партида, не знам, но този месец и аз правих тестове с Clear и видях тестова черта два пъти по наситена от контролната.Бях и на фоликулометрия и тестовете съвпаднаха абсолютно с измерванията на док.Иначе и аз много им се бях изнервила на тея ову тестове(различни марки) и затова реших фоликулометрия да направя и да сравнявам.
Подкрепям snowwhite12. Вярвам, ме трябва да знаем кои са авторитетите, на които се доверяваме. За мен лекарите са авторитети. Впрочем вчера си говорих с мой приятел, който е лекар в Германия, бях писала за него. Разправя, че в неговата болница вече повечето гинеколози искали от планиращите бременност при тях да се ваксинират. Не ми се искаше да повдигам темата за моите завишени NK клетки, че и без това беше почти 00 ч., а се чувам с него редовно, в събота ще го направя с гинеколога ми. Честно казано съм склонна да изчакам с опитите, ако трябва, но първо да се ваксинирам.

Вчера никой не коментира въпроса ми за овулационните лентички и втората черта, но аз да си продължа темата. Значи голямо разочарование от лентите на Clear Ovu (не Oview). Знаех си, че трябва да почета форума преди да си купя ленти. Вчера започнаха отчетливи признаци на овулация при мен, а втора черта дори не се загатна на въпросните тестове. Не е като да съм гладна кокошка и да сънувам просо. Твърде дълго време бях без овулация и съответно симптоми, за да не ми направят впечатление.

# 452
Тъкмо си направих поредния тест за овулация на Clear Ovu. Започва да се появява втора чертичка. Слабо наситена е, но е по-наситена от предишните два вчера и във вторник. Според приложенията, с които следя цикъл/снимам лентите за овулация, днес трябва да е пикът на LH. Миналият месец "познаха" и имах наситена втора черта. Този път нямам. Явно просто този месец няма да имам овулация. Не че няма да си действаме, де. И с тестовете ще продължа, поне да ги изразходвам тези.

В събота, като ида на лекар, ще видим яйчниците и кистите как са и какво ще правим. Вече усещам вариант стимулация като доста реален Confused

# 453
  • Замък сред облаците
Овулацията не е точна наука. Може да се измести, продължавай да следиш насищането.

# 454
Момичета, още нямам М, 30 ден ми е днес и пак направих тест, но го направих вечерта. Струва ми се , че има много бледа черта, какво ще кажете? С телефона не ми се получи много добре снимката.

# 455
Аз лично я виждам . Отчетен е в посоченото време нали?
Момичета, още нямам М, 30 ден ми е днес и пак направих тест, но го направих вечерта. Струва ми се , че има много бледа черта, какво ще кажете? С телефона не ми се получи много добре снимката.

# 456
Да, появи се около 4 Мин след тестването.

# 457
И аз е виждам! Пожелавам ти скоро да се насити и едно тихичко честито!

# 458
  • Замък сред облаците
Вижда се нещо, Хера 🤗

# 459
Олеле, Хера! Честито ❤️

# 460
  • Nederland
Здравейте !
Хера , чакаме да покажеш повече цвят на чертата !
Аз няма на кой да помрънкам 😪 26 ден ми е М , този месец го писах нулев уж , много странни усещяния за О и хаотични бебеправения , но след предполагаемата О , гърдите ми не спадат и цялата съм доста подпухнала ( 42 кг съм и при мен всичко е много осезаемо ) . При първата ми бременност гърдите бяха признакът , за тест е рано при моята М , която е 30-31 дни
И остава чакането , мъъъчителното чакане , всеки път си казвам няма да правя тест преди закъснение и все не устисквам .
След като родих и си казах край на мъките и ето на искам второ , извинете ме за мрънкането 😒

# 461
Здравейте! Нова съм в темата. Въпреки, че имам едно дете и от този месец започнахме проби за второ - нищо не знам за забременяването. Първият път се случи с два дни секс около овулация и бях сигурна, че нищо няма да се получи, заради киста на яйчника. То пък взе, че заченах въпреки думите на лекаря ми.
Сега реших да действам с тестове за овулация, защото съм вече на 31 години и бебето може да отнеме и месеци. Пробвахме 3 дни под ред преди и в деня на овулацията. Ще видим какво е станало малко след 8ми март. Успех на всички

# 462
Тихичко честито Хера,макар и бледа си е лъч надежда.. Дано скоро се насити колкото контролната 🤞🍀!
Аз си направих теста сутринта изглежда ми чисто отрицателен 😒
От 4 дни ме мъчи уж да ми дойде, а няма никой. Днес ми е датата, ще чакам пък да видим.. Надеждата умирала последна, нали така казват. Успех на всички чакащи ❤️
Скрит текст:
[spoiler/]

# 463
Тихичко честито Хера,макар и бледа си е лъч надежда.. Дано скоро се насити колкото контролната 🤞🍀!
Аз си направих теста сутринта изглежда ми чисто отрицателен 😒
От 4 дни ме мъчи уж да ми дойде, а няма никой. Днес ми е датата, ще чакам пък да видим.. Надеждата умирала последна, нали така казват. Успех на всички чакащи ❤️
Скрит текст:
[spoiler/]

Ох не искам да давам надежди ,ама или имам психически отклонения или наистина виждам много лека бледа черта( не мога да преценя обаче изпарителна ли е )
Надявам се да не е , според мен утре още един тест! Heart

Пс. Мери направих проверката с негатива и се вижда и там.

# 464
  • София
Тихичко честито на Хера и от мен!
Мери,и аз щях да напиша,че ми се привижда бледа втора черта.
Стискам палци 🍀

Общи условия

Активация на акаунт