Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 153
  • 808
  •   1
Отговори
# 435
Loko това да спираме опитите за да не последва аборти го четохме в разни сайтове, не е мнение на лекар. Март ММ е на преглед и ще видим.
Ще приложа и СГ , за да се види цялата картинка.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 09:05 от @n@bell

# 436
Дени, за миомните възли е добре да се консултираш с репродуктивния ти лекар. Зависи на какво място са и дали ще пречат. От стимулацията има вероятност да нарастват. Операция би ти отложила процедурата с около половин година.

# 437
Аэ пък апелирам към всички четящи в нета и скептични към ваксините да слушат лекарите и да се информират от научни иэточници и то эападноевропейски такива (които раэработват ваксината). Эащото мутации се получават точно, эащото има голям брой неваксинирани. Ако целият свят се ваксинира-ще има по-малко мутации. Колкото по-малко хора се ваксинират- толкова по-опасно е эа всички нас. В това нещо според мен всеки носи отговорност и эа обществото като цяло и ми е болно да прочета статистика, в която пише, че в България е една от най-големите опоэиции срещу ваксинирането и страната с най-раэпространени конспиративни теории. Някак си ми эвучи супер тъпо. :Д Не искам да си налагам мнението, просто апелирам към теэи, които са убедени в обратното, да помислят още веднъж.

# 438
Подкрепям snowwhite12. Вярвам, ме трябва да знаем кои са авторитетите, на които се доверяваме. За мен лекарите са авторитети. Впрочем вчера си говорих с мой приятел, който е лекар в Германия, бях писала за него. Разправя, че в неговата болница вече повечето гинеколози искали от планиращите бременност при тях да се ваксинират. Не ми се искаше да повдигам темата за моите завишени NK клетки, че и без това беше почти 00 ч., а се чувам с него редовно, в събота ще го направя с гинеколога ми. Честно казано съм склонна да изчакам с опитите, ако трябва, но първо да се ваксинирам.

Вчера никой не коментира въпроса ми за овулационните лентички и втората черта, но аз да си продължа темата. Значи голямо разочарование от лентите на Clear Ovu (не Oview). Знаех си, че трябва да почета форума преди да си купя ленти. Вчера започнаха отчетливи признаци на овулация при мен, а втора черта дори не се загатна на въпросните тестове. Не е като да съм гладна кокошка и да сънувам просо. Твърде дълго време бях без овулация и съответно симптоми, за да не ми направят впечатление.

# 439
  • Замък сред облаците
Те тия симптоми, както и лентичките не дават 100% гаранция, че фоликулът ще се пукне. Единственото достоверно е фоликуметрията. С тестове, базална температура и т.н може що-годе да се ориентираш кои ще са най-благоприятните дни, но дотам.

# 440
Те тия симптоми, както и лентичките не дават 100% гаранция, че фоликулът ще се пукне. Единственото достоверно е фоликуметрията. С тестове, базална температура и т.н може що-годе да се ориентираш кои ще са най-благоприятните дни, но дотам.

О, да, разбира се. Просто лентичките поне някакъв нюанс да бяха дали, защото нещо все пак се случва.... а те - като отрицателен тест за бременност.

# 441
Всъщност ако са калпави и предните тестове и чертата не е успяла да се насити (а пик на ЛХ е имало) то овулацията се случва след примерно 24 часа, когато са започнали и евенуални симптоми.

# 442
Ирен,консултирах се .Той е 50 на 50 за операция.Първо едната миома е лошо разположена и според него може да се усложнят нещата и да се наложи да махнат матката ConfusedВторо отлагането с 6 месеца - и аз ставам на 39.Ходих за второ мнение, същата работа  .Само че вторият доктор видя само два възела .Чудя се да отида ли още някъде ?Операцията я оставиха аз да решавам.И само да кажа за абортите свързани с лоша морфология. На нас ни казаха, че се случват в много ранна седмица 5-6та.При мен беше в 10та седмица.Но изкарах Ковид в най неподходящия момент.На 9ти ми беше овулацията(доказана с фоликуметрия).На 11ти вдигнах температура,на 13ти положителен пср.На 26ти положителен тест за бременност.Междувременно Азакс 8 дни.

# 443
Здравейте,момичета влизам само да пожелая успех на всички в процедури
Ирен , Манди ♥️🍀,месец март идва след няколко дни,а както знаете е месеца на щъркелите,дано на всяка донесе щъркела по едно вързопче 🌷🙏🙏🙏💕

# 444
Дени, много неприятно стечение на обстоятелствата. Антибиотиците в ранна бременност не са подходящи, но в случая явно е бил необходим. Пожелавам ти успех в бебеправенето и скоро пак да се похвалиш с две чертички. ТМ пие ли някакви добавки?
За тези възли правила ли си хормонални изследвания? Един от най-добрите лекари в момента е Александър Калчев, консултирай се с него ако имаш възможност. Аз съм много ЗА класическата хомеопатия за такива състояния. Много помага. В София и Пловдив има добри хомеопати.
Аз съм на 41 г. и отскоро започнах да пия Fh Pro. Преди това приемах доста добавки по схема, но ми омръзна да гълтам толкова хапчета. При нас нещата не се получават вече почти четири години, въпреки че имаме прекрасно дете на 11 г., което се получи от първия път. Единственото, което не съм изследвала е вродена тромбофилия. В моя град мога да я пусна единствено в Геника, но направо се чудя дали е необходимо. В рода ми масово са с такъв проблем.
Относно ваксините -  в Бг няма достатъчно бройки, а висенето пред пунктове в този студ и с вирусите в момента за мен е пълно безумие. Вероятността да се разболееш докато чакаш е огромна. Освен това всеки има глава на раменете си и може да прецени дали желае ваксина.
Успех на всички в опитите и прекрасен ден!

# 445
Stonefaced, и аз им се нервирам на различните марки тестове за О. При мен съм установила, че скача рязко отведнъж, и после пада пак рязко, и някак ако ги изпусна тези няколко часа нямам хубав положителен тест. Тук в Германия съм ползвала различни евтини тестове, купени онлайн, все с чувствителност 20, и ми дават различни черти и резултати. Прилагам снимка от този месец с тестовете на Фемометър, единия ден синият тест е на Wondfo, Femometer ми даде едва едва забележима втора черта. Е, имах положителен тест, имах симптоми, но базалната температура си седи ниска този месец и нямам големи надежди да е имало овулация.
Скрит текст:
Denni, понякога съдбата си прави такива шеги с нас, и на мен ми изигра лош номер ноември. За миомите и аз препоръчвам мнение от репро доктор, хомеопатията и билките са ОК, но не винаги ефикасни. При сестра ми уж с билки всичко беше под контрол и накрая се наложи спешна отворена операция, за да могат да спасят матката, миомата беле нарастнала супер бързо и неконтролируемо.

# 446
Дени, аз оперирах миоми преди 5 години в света Марина в Плевен. Отидох там въпреки, че съм от София за да се консултирам заради една технология, която имат - HIFU (http://hifu.svmarina.com/bg/myoma), с помощта на която могат да се разградят миоми без операция, но става само за малък процент от случаите. Имах 2 големи (към 5-6 см) на външна стена и множество малки в матката - дето не пречат, но решиха да махнат и тях. На външна стена не може с Хайфу, но доктора ми хареса и се оперирах там. Моя съвет е консултирай се с колкото се наложи доктори, но ако някой ти говори за махане на матка, бягай от там. В днешно време оперират огромни миоми на жени в менопауза и пак запазват матката.

За ваксините аз искам да се ваксинирам, въпреки че е малко притеснително с автоимунното, но ако се разболея може да е още по-притеснително. Ако ми е този месец трансфера, ще се отложи разбира се, ориентирам се в движение. Също ще си пусна антитела.
Докато си мислех, че може да не разрешат на бременните и хората в процедури, много ме беше яд на всички дето не искат да се ваксинират, а могат. Сега ми мина Simple Smile

Успех на всички - време е за две чертички Simple Smile Имате палци от мен.

# 447
Бранди ,ММ пие Ортомол и бърканицата с мед. Марго знам,приех го,но не ми е по леко.Както и на всяка от нас минала през това.Правим каквото трябва и се надяваме ,че ще стане .По един или друг начин.Одри много благодаря за информацията!

# 448
Аз онзи ден нали ви казах, че се чудя дали да си направя тест.. Ами не си направих, реших да чакам.
Имам 1 ден до цикъл, но вчера имах болки, едно ръждиво зацапване. БТ беше 37.1 сутринта. Чакам днес, и утре сутрин ще направя тест.. Започвам да изкукуригвам вече от напрежение. Притеснявам се, защото трябва да започна с Фраксипарин, и искам да знам възможно най-рано.. Офф..това е от мен. Успех на всички 🍀🌷

# 449
Merryhristowa, стискам палци за +. И аз до два дни ще пусна тест и ми е напрегнато.

А по повод ваксините... спряха коридорите,че нямало ваксини. Нямам думи просто... 😬 Аз исках дапсе боцна, ако съм с отрицателен тест и след два месеца да подновя опитите ама явно няма да го бъде.

Общи условия

Активация на акаунт