Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 37 862
  • 808
  •   1
Отговори
# 60
Не е странно два поредни дни да са ти положителни тестовете за О., това, което виждам от снимката, че големият пик е днес. Тоест овулацията ще ти е тази нощ или утре. Ако над 3 поредни дни имаш все положителни тестове може да има ПКЯ, индикатор е за това, но пак не е сигурно. Звънни тогава за преглед при АГ... кофтито на другите държави е, че трябва са си изчакаш чакалото докато се внедриш... успех

# 61
Емонка и аз бях с два положителни теста, точно като твоите този цикъл.Бях се притеснила също като теб и вчера бях на преглед на първи ден от новия цикъл и всичко е наред.Така, че не го мисли.При теб пък може и да е за хубаво.Пожелавам ти го!

# 62
Емонка и аз бях с два положителни теста, точно като твоите този цикъл.Бях се притеснила също като теб и вчера бях на преглед на първи ден от новия цикъл и всичко е наред.Така, че не го мисли.При теб пък може и да е за хубаво.Пожелавам ти го!

Благодаря за окуражителните думи и пожеланията. След втората си загуба и усложненията след това, постоянно се филмирам. А знам, че трябва спокойствие, за да се случат нещата. Пожелавам на всички, каквото Ви е на сърце, да Ви бъде и в ръце. Синьо, розово, може и по две. Успех на всички 🍀

# 63
Здравейте момичета, аз отново съм тук, записвам се и след втори неуспешен Зет трансфер през Декември. Вече съм повече от 2 години в тази тема и макар скоро да не съм писала ви чета всеки божи ден и ви "лайквам".
Събрах се и след този неуспех, поревах 2 3 дни к бях пушка. Имам запазен час в друга клиника за през април, а до тогава се отдаваме на любов, а дано ида бременна в новата клиника.
Съприживявам всичко с вас и радост и тъга. Няма да се отказваме. Чакам втори цикъл след трансфера. Имам закъснение вече 5 дена, но го отдавам на това,че имах блок инжекция през ноември. И знам, че този лелка ще се забави.
Ели, толкова си ми на сърце с твоята история, че стискам палци и на краката всичко този път да е наред ❤
Успех и на всички момичета с положителни тестове, вярвам във вас и вашето чудо.
Минавам под всякакъв прашец, нямам грам желания за цвета, важен е резултата.
Чакам лелката и се записвам в късметлийското списъче. ❤

# 64
  • London
Здравейте и от мен в новата темичка, прекрасни ☺
Първо да кажа едно тихичко честито на всички момичета с две чертички ❤ Така хубаво ми действате на психиката !
На мен ми закъсня с 4 дни, тъкмо си казах “Ха, дали не е време за тест??” и тя лелката взе, че дойде тази сутрин.
След седмица започвам с тестовете за овулация и мерене на температура сутрин, пък дано бебешкия прашец ни поръси този месец 🙏🏻

# 65
Прекрасна темичка , както винаги , дано през страничка да има положителен тест ! 
Емонка , аз също съм имала 2 поредни положителни теста за ову , няма място за притеснение според мен . Ако съм разбрала правилно първата снимка е на теста от вчера , а втората от днес,  и мисля, че вчера чертата е била мааалко по-бледа от днешната,  така че действайте и успех !

# 66
Хоп, ето ме и мен! По-добре късно отколкото никога Blush
Рейвче, благодаря за красивата тема.
Елииииии, знаех си!!! Желая ти прекрасна и безпроблемна бременност Heart
Големи тумбаци и здрави бебета и за другите момичета, които се похвалиха с тестчета.
При мен няма ъпдейт освен че почнах новата работа и нямам време да се обърна, на пък съм щастлива. Имах ужасна нужда да си пренасочва временно вниманието към нещо друга за да събера отново сили.  Heart Eyes

# 67
Емонка, ако това са тестове за овулация, а не за бременност, не мисля, че са положителни. Трябва и двете лентички да са еднакво наситени откъм цвят. Извинявай, че питам, но имаш ли поликистоза?
глупости, и двата теста са положителни, нормално е да има по два положителни понякога, няма страшно.

# 68
Момичета влизам само да ви предупредя за новите лентови lady test. Дават толкова насиъени изпарителни черти че не е истина, а най-лошото е че се виждат още преди да е изтекло  времето за проверка.

# 69
Здравейте на всички. Включвам се вече и аз във вашата тема. На 36 години съм, майка на момченце на 6. Правим опити от около половин година и засега нищо (първият път стана от раз). Този месец за първи път ми подпомогнаха с фемара, инжекции менопур и накрая (днес всъщност) хоморион. Опитвам се да не се надявам прекалено много,че лесно се разочаровам. Пожелавам на всички ни скоро да видим заветните две чертички.Flowers Tulip

# 70
Здравейте момичета, аз отново съм тук

Йоанка Simple Smile , засичам те чат пат по другите теми, реших че си изоставила нашата, но ето те Simple Smile
Съжалявам, за неуспешният опит, надявам се да стане както си го пожелаваш - да не се налага нищо да правите в новата клиника Simple Smile
Къде сте се насочили, ако не е тайна де ?

Амира, добре дошла - скорошен успех пожелавам на свой ред Simple Smile

Като се публикуват тестове за ову с по-наситена тестова, много често някой се обърква коя черта коя е, няма драма, положителни са Simple Smile

Тя има някакъв проблем явно с второто дете, защото години наред ми е насаждала как ние трябва да имаме само едно дете и аз съм я слушала.
Елиз, сигурно някаква история седи зад това, но важното е че не касае теб Simple Smile

# 71
Мерси Одри Simple Smile))
Аз да споделя своя опит с тестовете за овулация. Ами не работят поне при мен. Така и не я видях тази втора наситена чертичка, ама АГ-то ми беше засякал овулация. Не знам защо така и вече се отказах да ги правя..

# 72
И при мен тестовете за овулация не дават наистина + резултат, имам втора черта, ама по-бледа от контролата. Ама пък АГ-то видя жълто тяло вчера на мястото на фоликула от миналия вторник, та овулация е имало. Предполагам около неделя, тогава ме придърпваше яичника, и имах най-наситен тест в събота. Да видим сега след още една седмица дали е станало нещо.

Скрит текст:
Цитат
Здравейте,
Дойде време да се включвам при вас, ако ме приемате Simple Smile
На 32 години съм, започнахме опитите миналия месец. С нередовен цикъл (35-50 дни), след натоварване с глюкоза ендокриноложката ми изписа малка доза Глюкофаж, имам и латентна хипофункция на ЩЖ. ТСХ ми беше 2,35 последно, каза, че ще коригираме, ако забременея. Половите хормони също не са ми идеални. Тъй като не мога да засека дали имам овулация, ме прати на фоликулометрия, на 02.02 имах фоликул 15 мм, на 11.02 ще видим дали се е спукал и съм имала овулация. Явно не всичко ми е перфектно, но засега ще действаме и да видим какво ще стане.
Пожелавам на всички да не се задържат дълго тук, а на бременните момичета честито! Heart Decoration

# 73
Мерси Одри Simple Smile))
Аз да споделя своя опит с тестовете за овулация. Ами не работят поне при мен. Така и не я видях тази втора наситена чертичка, ама АГ-то ми беше засякал овулация. Не знам защо така и вече се отказах да ги правя..

Аз си купувам тестове за овулация от Ebay, с чувствителност 10ml-20броя, към тях има и 5 броя тестове за бременност с чувствителност 10ml. Немски са. Може да пробваш с тези тестове, при мен работят много добре, дори ми и излизат и по-евтино. Прилагам снимка.

# 74
Emonka, David са с много ниска чувствителност от 10 и могат да да дадат фалшиво положителни тестове за О, или няколко поредни положителни. Препоръчвам Femometer или Wondfo, също от ибей/амазон, също са пакети с тестове за Б, чувствителност 20/25 и поне при мен показват само един ден действителния пик на ЛХ.
Най-сигурното е разбира се АГ да види жълто тяло или течност от спукания фоликул, положителният тест за О не означава, че фоликулите ще се спукат.

Общи условия

Активация на акаунт