Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 085
  • 808
  •   1
Отговори
# 75
Одри към Бойчеви съм се насочила.
Не знам дали съм ви споделяла, но преди време бях ходила при едно гуро в предсказанията тука в нашият край да ми " гледа" аджеба деца ще имам ли.
Беше още преди да тръгнем към тежката артилерия . Отидох и си казах само малкото име и датата на раждане.
Човечеца ми преразказа живота на 2 на 3 и накрая ме попита за дете дойде нали, да питаш за дете и аз 😲😲😲
Така де позна всипко,което минах до сега. Че мъжа ми няма проблеми, че имам аз само, той е "чист".
Позна още че нямам хормонални проблеми, нямам проблеми с цикъла, но имам проблем с " нещо,което много расте и после пада" /коментара след 2 неуспеха е огромната лигавица, така че човечеца позна/, но да не се притеснявам ще имам 2 деца, създадени естствено и аз съответно щастлива.
Тръгвам си и ме пита какво има в Тутракан и аз му казвам,че има клиника и аз съм я проучвала, но съм се спряла на Шумен, и тогава ми каза, че вижда табелата за Тутракан през цялото време и е сигурен,че там ще ми помогнат. Тръгнах си аз щастлива и след месец бам 2 запушени тръби  и само инвитро препоръчват и вече го бях забравила тоя човечец, но след 2рият неуспвх се сетих за тези думи и като удавник за сламка се хванах за тях. Сега си чакам часа с нетърпение. Но не съжалявам и за това през, което минах, убедена съм, че човек от съдбата си няма как да избяга.

Ох олях се с историята, дано съм ви развеселила, честита петък вечер, отивам да слагам масата, че уискито замръзна във фризера 😂

# 76
Йоанка , добре  си дошла отново в темата. Чудех си и аз къде изчезна и какво се е случило след ЗЕТ-а. За Тутракан напоследък само хубави неща чета и много бебчета има от там. Стискам палци да познае човечецът и да имаш 2 броя , благодарение на някой от докторите Бойчеви.
Момичета, стиснете утре пак по едно палче, че чакам обаждане от клиниката.

# 77
И аз се чудех за Йо къде се покри. Много хубава история, че сте попаднали на точното място, за да ви послужи. Дано и финалът да се получи както е предсказан.
Моя приятелка от Русе (!) си следеше и двете естествени бременности и роди в Тутракан, и двете с трудности (серклажи, лежане, малката даже избърза с раждането) - и от нея съм с добри впечатления за клиниката и д-ри Бойчеви. Дори ме питаше защо не пробвам при тях. Ама хич няма как да стане с транспорта, та не дойде на дневен ред. Успех!

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:53 от Mandaria

# 78
yoanna789 може ли да споделиш кой и куде е гурото в предсказанията? Въпреки че ме е страх да отида при подобни хора, ми стана любопитно. Успех ти желая в пътя, по който сте поели 🍀Нека скоро имате добри резултати

# 79
Йоанка,радвам се че писа. Чакам и Кристи да се включи... Стискам много палци и на Слънчогледчето, не съм ви забравила и ви чакам скоро с добри новини People Baby Относно предсказанията желая ти да се случи точно както ти е казал този човек - естествено и да си много щастлива, а и 2 деца Flowers Four Leaf Clover Амин, звучи прекрасно, вместо да го забравяш повтаряй си го Wink и аз искам да се присъединя към въпроса на Alison,къде е кой е, аз отдавна искам да отида на нещо такова но не знам къде наистина познават, а този ми звучи че познава Wink
Иренка, стискам палци да те зарадват Hug

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:42 от Winter11

# 80
  • Казанлък(Бургас)
Идвам да ви почерпя. Днес си имам/имах рожденник. Стана на 14 години!!! Как лети това време?!

Cherry , честит рожден ден и на теб! Heart Eyes
Сега ми се губи кои точно, но знам че някои от Вас имаха годишнини на 12-ти. Wink Честито!!! Sparkling Heart

# 81
Да, ние имаме на 12ти 🥰🥰❣ Отпразнувахме я и нека след 2 седмици имаме нов повод за празник 🙏🤗🍀
yanac да е жив и здрав, още по-голям да порасне и много късмет да има рожденикът

# 82
Тя има някакъв проблем явно с второто дете, защото години наред ми е насаждала как ние трябва да имаме само едно дете и аз съм я слушала.
Елиз, сигурно някаква история седи зад това, но важното е че не касае теб Simple Smile

Одри, да има история - тя не е искала второ, т.е. мен. В онези години се е смятало за късно да родиш на 30г. На нея не й се е занимавало, но сестра ми и баба ми и дядо ми много настоявали и я убедили. Тя непрекъснато ми го повтаряше. Преди не ми правеше впечатление, защото никога не съм се усещала нежелана, но като почна да ми обяснява как не трябва да имам второ, защото ще си погубя живота и ще се износя, почна да ми става вече тъпо. Отделно, че ми казва, че ние няма да се справим с гледането на още едно дете?? При положение, че детето си сами го отгледахме в пустaтa чужда страна.
На мен трябва да ми дойде след 5 дни. Днес имах някакво зацапване, понякога имам, но не всеки месец. Едва ли нещо е станало, този месец срам не срам, но сме се виждали с мъжа ми само веднъж и то беше прекъснат. От другия месец почваме по-сериозно, но аз не знам какво ще правя с този мой стрес. На работа ми е неспокойно, приемам работата си доста отговорно и навътре , защото съм счетоводител. Все със страх да не сгреша, да не изтърва някой срок. Вчера пак имах някакви притеснения, които доведоха до силна тревога, не можах да спя. Трябва да елиминирам тези неща, че като забременея поне до 5ти месец ще работя. Ако така я карам къде ще му отиде края. С предната бременност работих до 5ти месец, пак счетоводител и пак с много нерви. Нямах търпение да се махна накрая.

# 83
Честито с малко закъснение на всички, имали повод вчера за празнуване!
Преди малко ми се обади биоложката от клиниката и каза, че имаме 3 ембриона с много добро качество и 2 по - бавни. Разбрахме се да замразят 2 от добрите, а в понеделник да трансферират останалите 3. Дай, Боже, и трите да оцелеят до тогава. Надявам се да съм взела правилното решение, защото ми предложиха и вариант да чакаме всичко до 5-ти ден.
В понеделник пак ще имам нужда от вашата положителна енергия, момичета Heart

# 84
  • София/Севлиево
Ще стискам палци много силно,Иренка.
И аз в понеделник ще имам нужда от много стиснати палци,че трябва пак да пусна чхг.Мислех днес,но лабораторията не работи ,а и док ми каза в понеделник.Иначе си имам постоянно гадене и лек дискомфорт в гърдите,та се надявам на добър развой.Лошото е,че явно от Акард все ще ми цапа,а трябва с нещо да я разреждам тая кръв...В четвъртък пих вечерта Акард и вчера почти цял ден ми зацапва,снощи не го пих и сега съм ок.Направо вече не знам как да действам,а съм още в началото...
Йоанка,успех в Тутракан ❤️
Елиз,щом си решила да имаш второ дете хич не слушай какво ти говорят,а действай.

# 85
Записвам се и аз Simple Smile Рейв, отново си направила страхотна тема, нека плюсчетата в нея са, колкото в предната, че дори и повече 🍀🍀🍀
Yanac, честит да е рожденика! Да е много здрава и щастлив!
Iren, стиснати палци. Прегръдки 🤗
Йоана, късмет в Тутракан.
Ели 🍀

# 86
Ели, защо не пробваш с Натаспин. Не помня дали и каква тромбофилия имаше, ама го дават май най-леката кръворазреждаща добавка.

# 87
  • София/Севлиево
В понеделник ще питам док.Имам си 4G/5G и не усвоявам фолиева...

# 88
В понеделник ще питам док.Имам си 4G/5G и не усвоявам фолиева...

Ели ти Акард 150 ли взимаш или 75 мг? Аз съм с твоите мутации, в началото бях на Аспирин протект 100 мг и беше ок като доза. Ако взимаш 150, можеш да намалиш потенциално?

# 89
  • София
Иренка,Ели,успех!  
Еличка,и аз затова започнах да пиша коментар, в същия глас като Диди и Кари  - с Натаспин и корекция на милиграмите Алеракт дали няма да си ок? Моите мутации са същите и до 7-ми месец поне засега удържам с Аспирин протект 100мг вечер и Натаспин сутрин.  Сега пак чакам месечните кръвни да излязат,за да следим дали е нужен Клексан или Фракси.

Общи условия

Активация на акаунт