Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 119
  • 808
  •   1
Отговори
# 105
Аз до колкото знам ваксината не се препоръчва за хора планиращи бременност в близките 3 месеца. Не може да знаете как ще се отрази на качеството на Я и на спермитата. Аз не бих рискувала, освен това не знаете и колко ще ви пази, изрично съобщават че между първата и втората доза не сте защитени Thinking
Редактирам се да кажа че ми зацапва и най-вероятно точно утре ще цъфна с лелка Sad Спирам да чакам чудеса и започвам да живея в реалността - с хидросалпингс не се забременява!

# 106
  • Варна
Моя приятелка дълго време ходеше в клиниката в Тутракан. Най-голямото неудобство наистина е чакането... чакала е и по 5 часа...което е ужасно. И в крайна сметка от нейния опит споделям ,че доста време я въртяха , и не и помогнаха. Започна да ходи в Майчин дом Варна и след 5 години опити , забременя дори естествено преди 3месеца. 😊
Шефката ми пък е адскиии доволна от Любомир Бойчев , и благодарение на него има близначета.

# 107
  • София/Севлиево
Моята тромбофилия е наследствена от баба ми по бащина линия.Жената цял живот пиеше лекарства за разреждане на кръвта и от там се сетих,че може нещо и при мен да има.После се зачетох тук из форума,направих си изследвания и се оказах права.Но малко хора знаят такива подробности за близките си.

# 108
Моя приятелка дълго време ходеше в клиниката в Тутракан. Най-голямото неудобство наистина е чакането... чакала е и по 5 часа...което е ужасно. И в крайна сметка от нейния опит споделям ,че доста време я въртяха , и не и помогнаха. Започна да ходи в Майчин дом Варна и след 5 години опити , забременя дори естествено преди 3месеца. 😊
Шефката ми пък е адскиии доволна от Любомир Бойчев , и благодарение на него има близначета.

Би ли споделила при кой лекар в Майчин дом е била, тъй като и моята инсеминация ще е там. Simple Smile

# 109
Моята е придобита. Никой от семейство ми няма. Дори и високо кръвно. Бабите ми, прабаби и дядовци, чичовци, братовчеди..Никой!
Питала съм, все още имам и доста възрастни роднини. Другото което е аз имам още 2 сестри. От 3те ни, само аз имам такива мутации, така че аджеба от къде? Не казвам, че е от ваксина, ама знам ли..
Но всеки решава сам за себе си за ваксината.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 19:57 от Merryhristowa

# 110
  • Варна
Sunflower при д-р Юдова.

# 111
Аз също съм при нея. Heart

# 112
Здравейте момичета днес е 14ти я ден, направих с първа урина експрес тест и си е все така самотна, както беше и на 10тия ден.... Така че спирам утрогестана и чакам да ми дойде.
Първа инсеминация уж с лека стимулация с инжекции фостимон и нищо...
Йо, Ирен, Ели много стиснати палчета и само хубави новини! 🤞
Много късмет и палчета и за всички ви!
Весел празник, мили момичета! ❤️

# 113
  • София/Севлиево
Билийвче,нямаш ли назначен и кръвен?
Честит празник ❤️ Бъдете обичани и обичащи и сбъдвайте смело мечтите си.

# 114
Аз също мислех за кръвен, но според мен няма нужда да се бода. Иначе ми казаха "на 14ти ден правиш тест ако е - спираш утрогестана." Като ми дойде трябва да звънна за час. Чудя се изобщо още в началото не бях ок за тия инсеминации, нещо не ги виждам....
С такава СГ може ли да се кандидатства за инвитро или се води що годе добра Sad?
Скрит текст:
от деня на инсеминацията 31.01
Тази е от 01.12.2020 г

# 115
Здравейте, момичета! Честит празник! Бъдете все така борбени, обичани и обичащи 🍀
На мен ми дойде днес, като по учебник 😁 След седмица съм на преглед. Стискайте палчета левият яйчник да заработи, а микробиологията ми да е чиста 🥰

# 116
Честит празник,момичета, бъдете щастливи и се обичайте,нека любовта да сбъдне вашата мечта 🙏🍷💕

# 117
https://images.app.goo.gl/6h7dTx2W4UiLEb7B7
Честит празник момичета!!!
Бъдете здрави , обичани обичащи и опиянени от любов 🍷❤🍷❤🌹
Белийв гуш,  дано следващия опит се получи 🍀
Не съм спирала да мисля останалите ,  чакаме хубави новини! !!

# 118
Честити празници , момичета, която ,който празнува! Heart Wine Glass
Белийв , с тази от деня на инсеминацията със сигурност може да се кандидатства по фонда . Пускам ти частта от изискванията за мъжки фактор : 2. стерилитет, свързан с мъжки фактор (МКБ-X: N97.4):
а) (изм. - ДВ, бр. 58 от 2011 г., изм. - ДВ, бр. 4 от 2018 г., в сила от 01.01.2018 г.) азооспермия, при хистологични данни за наличие на сперматогенеза;
б) олиго- и/или астено-, и/или тератозооспермия, налагаща АРТ чрез IVF или ICSI с поне два от следните параметри:
аа) обем на еякулата < 1,0 ml;
бб) концентрация на сперматозоидите < 20 милиона/ml;
вв) сперматозоиди с добра подвижност < 40 % (grade 1 - 2);
гг) сперматозоиди с добра морфология < 30 % (по СЗО) или < 15 % (по Крюгер);
дд) наличие на спермоантитела при мъжа и/или жената;
При вас и подвижност , и морфология са занижени. Може да направите още една СГ след месец в друга клиника, заключение от уролог, а за теб АМХ , което е не по-старо от 6 месеца - това са нужните документи. Моята приятелка, която от първо ин витро забременя, а преди това имаше и неуспешна инсе, ни посъветва още преди да идем на 1-ви преглед , ако сме с мъжки фактор да не се съгласяваме на инсе, а директно ин витро. Имам позната , забременяла от 2-ра инсе, но и при давамата няма открит сериозен проблем.

# 119
Ирен много благодаря ❤️!
Копирам си информацията и ще направя каквото трябва. За мен инсеминацията в нашия случай е пълна загуба на нерви, пари и най-вече на време, а то си лети и не пита!
Кактус много стиснати палчета!

Общи условия

Активация на акаунт