Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 150
  • 808
  •   1
Отговори
# 465
Мери, Хера, повторете тестовете и чакаме по-наситени чертички, успех!!!

# 466
Момичета.. Вие искате да се побъркам 😲.. Аз изобщо не видях нищо, сега се загледах и наистина ми се вижда, че има бледа черта.. Божееее.. Ми ще направя още един утре.. Евентуално, ако е станало по-късно.. Въпреки, че съм сигурна за овулацията (беше на 9-10ти).. Мале разтреперих се.. Благодаря ви момичета за надеждата ❤️

# 467
Мери, някой беше писал тук, че е хубаво да се пускат снимки на негатив (май), за да се разсеят съмненията. Аз твоята снимка я свалих, но я минах с черно бял филтър и наистина има мноооооого бледа втора черта Simple Smile

# 468
Добро утро, и аз виждам и на мери и на хера втора черта! Стискам ви палци момичета! Heartpulse
Аз чакам + тест за О  днес -утре. Ползвам oview, но до преди лятото, когато бяха още тъмно зелени, ми отчиташе втората черта винаги по - тъмна от контролната, сега са еднакви, като тестовата не е така добре запълнена като контролната Sad Затова понякога си взимам и дигиталните, и ги засичам с +-1 ден разлика или в един ден положителни.

# 469
Аз виждам и на двата теста 🙂

Хера , ако е твоя е Лейди тест , аз точно с него хванах Б супер рано . От хилядите тестове , които съм направила , него го харесвам най-много . На много от другите съм имала изпарителни черти и като видях първата истинска , пак я помислих за изпарителна понеже беше много бледа 😁

Успех на всички , момичета .... чакам още от вас с такива чертички ...и за късмет - по един син памперс 💙

# 470
Момичета.. Вие искате да се побъркам 😲.. Аз изобщо не видях нищо, сега се загледах и наистина ми се вижда, че има бледа черта.. Божееее.. Ми ще направя още един утре.. Евентуално, ако е станало по-късно.. Въпреки, че съм сигурна за овулацията (беше на 9-10ти).. Мале разтреперих се.. Благодаря ви момичета за надеждата ❤️

# 471
*Мери* , точно Lady test е. Аз нали направих 4 вече този месец и реших да не си хвърлям парите за Sure check повече Grinning Сега пазя още един и мислех да го направя на 1 март, но няма да удържа, ще го направя утре с първа урина и дано чертичката вече се насити.

Merryhristowa аз също виждам втора чертичка при теб, макар и много бледа. Изчакай 24-48ч. и повтори теста. Моят тест на датата си беше чисто отрицателен, а ето, че сега има бледа чертичка. Стискам палци силно! 🍀🍀🍀

П.П. Въпрос към момичетата с ИР, как Ви се струват следните данни от изследване:

Глюкоза на гладно - 4,88
Инсулин на гладно - 9.

Все си мислех, че имам ИР, защото, както Ви споделих лятото правих изследвания и инсулина  на втори час след обременяване беше 16. Ендокриноложката беше категорична, че нямам.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:10 от Х Е Р А

# 472
  • Замък сред облаците
Мери, мержелее се чертичка. Пу-пу, да ви се насищат ❤

На мен ми е последен ден от М и понеделник ще подхващам тестовете за О, белким я хванем между четвъртък-неделя идната седмица.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:23 от AAndreeva

# 473
Хера, добре са ти инсулина и глюкозата на гладно. Може би инсулинът една идея надолу ще е по-добре, но с дисциплина бързо се смъква.

# 474
Хера, пожелавам насищане, чертичката си е там!
Мери, без даже да се взирам видях много бледа черта, дано не е фалшива надежда, стискам палци!
Аз този месец ще пропусна тестовете за овулация. Може би евентуално е ще е на 27-28 по календарния метод, но ние днес заминаваме на почивка за уикенда и честно казано искам да си я изкараме приятно, без да се ограничавам от течности, ходене до тоалетна и притеснения. Обсебила съм се твърде много за човек без доказани проблеми (освен тези в главата Joy) и определено трябва да се опитам да поотпусна.

# 475
Обсебила съм се твърде много за човек без доказани проблеми (освен тези в главата Joy) и определено трябва да се опитам да поотпусна.

Тези понякога най-много влияят. Приятна почивка! И аз обмислям през март да идем някъде за малко.

Момичетата, които мерят базална температура - къде я мерите? Четох, че може по три начина - вагинално, ректално и орално...

# 476
  • Замък сред облаците
Обсебила съм се твърде много за човек без доказани проблеми (освен тези в главата Joy) и определено трябва да се опитам да поотпусна.

Тези понякога най-много влияят. Приятна почивка! И аз обмислям през март да идем някъде за малко.

Момичетата, които мерят базална температура - къде я мерите? Четох, че може по три начина - вагинално, ректално и орално...

Stonefaced, в темата за БТ ще намериш конкретно инфо. https://www.bg-mamma.com/?topic=1141953

# 477
Stonefaced, най- точно е аналното измерване, всеки ден по едно и също време.

# 478
На компютъра обикновено чертички не виждам на качените снимки, но на Мери виждам едва забележима. Пожелавам и на нея, и на Хера да са там чертичките и да се насищат и до пухкав финал, момичета!
След вчерашния преглед се оказа , че всичко е наред, яйчниците са спокойни и матката изглеждала добре като размер и структура, а прогестеронът е 0,52. За сметка на това М ми е доста обилна и болезнена, но според док е нормално след стимулацията. От днес започнах с лекарствата и ще се видим с него следващата седмица.
Не възлагам много надежди на този ЗЕТ и съм съсредоточила цялото си внимание към пътуване в началото на април , което планираме с ММ.

# 479
Здравейте! Нова съм в темата. Въпреки, че имам едно дете и от този месец започнахме проби за второ - нищо не знам за забременяването. Първият път се случи с два дни секс около овулация и бях сигурна, че нищо няма да се получи, заради киста на яйчника. То пък взе, че заченах въпреки думите на лекаря ми.
Сега реших да действам с тестове за овулация, защото съм вече на 31 години и бебето може да отнеме и месеци. Пробвахме 3 дни под ред преди и в деня на овулацията. Ще видим какво е станало малко след 8ми март. Успех на всички
Добре дошла! Възрастта ти е перфектна за второ. В темата има много жени включително и аз, които сме далеч над 31г и се борим за първо или второ дете.
Хера, съвсем леко се вижда чертата, но я има! Направи още 1-2 теста през следващите дни и чертичката трябва да е по-наситена.
Ние този месец пробвахме на 8ми ден от цикъла, на 14тия пак ще пробваме. Нещо не забелязвам ЦС този месец и се чудя дали изобщо ще имам овулация. Каквото такова, не съм се разбързала чак ама си бях дала срок докато съм все още на 39г да стане, че после съвсем не ми се рискува.
А, щях да ви питам - док ми пусна всякакви изследвания и креатинина ми излезе почти на горна граница - 89 при граница 90. Също така скоростта на гломерулна филтрация е 71, референтните стойности са по- голямо или равно на 60, но четох, че между 60 и 89 се води леко намалена бъбречна функция. Лекарят каза, че всички показатели са в норма, но те тук в чужбина не си дават много зор. Някой със сходен проблем?
По принцип ям доста месо и това четох , че може да е основна причина за креатинин на границата или повишен. Също така високото ТСХ оказва влияние върху бъбреците.
Не знам, просто исках да започна бременност на чисто без здравословни проблеми. Нещо съм се наплашила от възрастта ми , въпреки, че се чувствам прекрасно и съм много позитивно настроена.

Общи условия

Активация на акаунт