Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 154
  • 808
  •   1
Отговори
# 495
И аз ви следя с интерес момичета. И този месец не е моя месец. То следене на овулации, улучване уж на момента, тестове преди закъснение, сънуване на бебета и накрая нищо. Два пъти като съм забременявала, макар и с неуспешен финал, съм била сигурна, че нищо не е станало и съм си чакала МЦ. Затова спирам да се надявам, защото ми писна да се разочаровам. Спирам и с тестовете за овулация.  Пия си изписаните витамини и добавки и каквото стане. Вярвам, че бебетата избират майките си. А с такава психика като моята в момента, никое бебе няма да ме избере. Във всяка разочарована откривам себе си, а всяка видяла положителен тест ми дава надежда. Успех на всички, чакащи двете чертички.

# 496
  • София/Севлиево
На ММ 2016-та проф.Кременски му бе казал,че трябва да вземам 5 бр. ФК при бременност (тогава това бяха 1000 единици),аз обаче вземам по 1 от 400 единици и ми се струва достатъчно...

# 497
Здравейте момичета.
Не съм писала от началото на януари.
Ходих на хормонални изследвания - всичко е в норма.
Ходих на микробиология - излезе балтериална вагиноза. Излекувахме я. Приемахме лекарства и аз и той.
От 3 дни ме мъчи много яко безсъние. А от четвъртък много силен сърбеж - веднага отидох при гинеколога си. Имам гъбички.
Казах му че правим опити. Изписа и хапчета за двама ни (които аз трябва да започна само и единствено ако ми дойде цикъла) и крем и глобули за мен, които били подходящи за бременни, евентуално. Веднага след кремчето ме успокой сърбежа.
Много съм предразположена явно към тези гадини.
Имам положителен тест за овулация от 15.02. Тази сутрин, след поредната безсънна нощ, реших да си направя тест. 24 ден от цикъла ми е 11 ден след овулация.
Това е резултата. Не знам как да го приемам. Възможно ли е да е положителен според вас? Опитваме от доста време и не мога да се зарадвам и успокоя 😖
Със сигурност ще изчакам да направя още един на 03.03, ако не ми дойде до тогава.
На всичкото отгоре днес имаме гости, които са изключително нетактични и постоянно питат за бебе.. Толкова е грозно. Аз алкохол няма да пия, разбираемо защо, но се чудя и на тях какво да казвам при положение че веднага ще започнат тъпите вмятания.

# 498
Мери съжалявам. И аз съм така и разбирам, но осъзнах, че така само се разочаровам и сама си създавам напрежение.
Този месец няма да правя нищо. Нито следя ову, нито смятам, нито гледам. Кефим си се с мъжО и това е.

# 499
Здравейте момичета.
Не съм писала от началото на януари.
Ходих на хормонални изследвания - всичко е в норма.
Ходих на микробиология - излезе балтериална вагиноза. Излекувахме я. Приемахме лекарства и аз и той.
От 3 дни ме мъчи много яко безсъние. А от четвъртък много силен сърбеж - веднага отидох при гинеколога си. Имам гъбички.
Казах му че правим опити. Изписа и хапчета за двама ни (които аз трябва да започна само и единствено ако ми дойде цикъла) и крем и глобули за мен, които били подходящи за бременни, евентуално. Веднага след кремчето ме успокой сърбежа.
Много съм предразположена явно към тези гадини.
Имам положителен тест за овулация от 15.02. Тази сутрин, след поредната безсънна нощ, реших да си направя тест. 24 ден от цикъла ми е 11 ден след овулация.
Това е резултата. Не знам как да го приемам. Възможно ли е да е положителен според вас? Опитваме от доста време и не мога да се зарадвам и успокоя 😖
Със сигурност ще изчакам да направя още един на 03.03, ако не ми дойде до тогава.
На всичкото отгоре днес имаме гости, които са изключително нетактични и постоянно питат за бебе.. Толкова е грозно. Аз алкохол няма да пия, разбираемо защо, но се чудя и на тях какво да казвам при положение че веднага ще започнат тъпите вмятания.

Тихичко честито, за мен теста е положителен. А на гостите може да кажеш, че пиеш антибиотик, затова няма да пиеш алкохол. Ако питат за какво е антибиотика, аз бих казала за синузит примерно 😁

# 500
Мери, съжалявам!
   Много е трудно човек да не го мисли... Мъжът ми все беше спокойния, все ми обясняваше, че ще му дойде момента и ще стане, че много го мисля. То не бяха мерене на БТ, тестове за О, схеми, сметки. Е месеца, който спрямо хормоните ми излизаше, че имам задържан фоликул, и шанс за О беше много малък, ревах, че спермограмата му не е с най- добрата морфология се случи нашето коледно чудо! Така, че на всички горе- главата, като ви се плаче си поплачете, ставате и продължавате към скорошния успех.
  Marchelsi, тихичко честито! На гостите можеш да им кажеш, че пиеш АБ заради зъб.

# 501
Благодаря ви момичета.
Така се надявам да е станало този месец. За антибиотика няма да стане .. те знаят че аз съм против тях и приемането им.
Но сега като се замисля мога да изцепя директно за бактериалната вагиноза и лекарствата и да става каквото ще. Вярно, че е брутално, но понякога май само с грубо отношение може да прекратиш ровенето на чужди носове на места където не им е работа.

# 502
Мери, горе главата! Щом пишем в тази тема, повечето явно сме нетърпеливи и един вид сме си го навили на пръста като идея и цел. Това донякъде го отчитам като нещо лошо - колкото си помагаме на себе си, толкова си и вредим емоционално. Приеми го, че така е трябвало да се случи. Горе главата и положителни мисли.

Marchelsi, честито и от мен. Публикацията ти обаче ми напомни за това колко са нетактични близките и роднините. При мен, откакто едната ми братовчедка забременя, баба ми и дядо ми постоянно ми пожелаваха "да ги зарадвам" скоро. Това за човек, преживял аборт, развод и борещ се с хиляда проблеми, половината от които репродуктивни, не е готино пожелание. Или поне за мен не беше ок. Разстройвах се всеки път. Знам, че с добро ми го пожелават, но това си е моя работа, дявол да го вземе. Може пък и да не искам да имам деца например. Що за пожелания са това? Много ме болеше всеки път и един път майка ми, след поредното пожелание, ме усети и си излях душата пред нея. Тя им направила забележка и... те се отдръпнаха от мен.

Иначе аз алкохол по принцип не пия, най-вече заради диети и тн. Та това казвам - на диета съм.

# 503
  • София/Севлиево
Марчелси,това уж го дават тест за прецизна инвитро диагностика,та на 24-ти ден резултатът му може да е напълно реален.При инвитро точно между 24 и 27 ден ни карат да пускаме кръвните,така че ако не ти се чака до 3.03 може на 1-ви да си пуснеш кръвен.Тихичко честито.
Честито и на Хера,че я пропуснах.
Мери,пожелавам ти още другия месец да покажеш един хубав положителен тест.Понякога нещата стават много бавно,че и трудно.Аз пиша в темата от юни 2019-та(даже дали не и от по-рано).И с инвитро ми отне цялото това време до февруари тази година.Тук има момичета от преди мен,та понякога се иска огромно търпение.Важното е да не се отказваме.

# 504
Честито на Хера и на Марчелси,  нека се насища чертата! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
На останалите горе главата,  не се отчайвайте!
И този месец не е мой,  чета темата от м. Май миналата година.  Решила съм този месец да направя фоликуметрия,  вече си записах час за АГ. Пожелавам успех на всички 🥰🍀🌞

# 505
Marchelsi, тихичко честито! 🍀 На гостите им тегли по една м**на на ум и не обръщай внимание. Винаги са ме дразнели хора, които непрекъснато къде на шега, къде на истина, питат "Е няма ли вече да помислите за бебе" или за второ. Не знаеш човека отсреща какви проблеми има , а си тръгнал да питаш така грозно. Но пък най-добре е да се правиш на ударена е такива случаи.

# 506
Здравейте момичета,
Включвам се и аз по темата с витамините, защото супер много се дразня Joy че дозировката им е толкова сложна. При мен драмата е с витамин Д. Първо винаги съм в дефицит, пръскам спрейчето и хоп изведнъж съм предозирала. Викам си, минавам на нормалната дневна доза и то ще влезе граници. Е да, ама на следващото изследване пак съм в дефицит...wtf?! И така си карам горе - долу и обратно Confounded
За тестовете за О, вярвам само на дигиталния clear blue. Инвестиция си е, но при ПКЯ  това ми е единственият надежден метод освен фоликулометрията.

# 507
Марчелси, тихичко честито! Каква марка беше този тест? Аз си пазя снимката на моя(абсолютно същия), имаше 2ра бледа чертичка като твоя, но след 10дневно закъснение ми дойде. Така и не исках да разбера дали е биохимична или теста е бил фалшив. Това се случи преди около 2 години и все още се боря за бебче 😔
Утре сутринта по-добре отиди на кръвен.
Е олекна ми...извинявай, че се влючих като черна станция, но просто самият тест ми носи тежък спомен и имах нужда да споделя. Пожелавам ти високо ЧХГ и успех до финал!
Аз минах преглед преди 2 дни... в десен Я на 12ти ден от МЦ имам фоликули 15мм и 18мм, за първи път от месеци имам толкова голям, определено фенестрацията има ефект за сега 🥰 Естествено в ляво са по 10мм, но наистина се надявам на чудо и това яйчице да мигрира в лявата тръба, и да се настани уютно в матката.
Стискайте ми палчета 🤞🍀

[spoiler/]

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 21:29 от Kactus

# 508
Марчелси, тихичко честито! Каква марка беше този тест? Аз си пазя снимката на моя(абсолютно същия), имаше 2ра бледа чертичка като твоя, но след 10дневно закъснение ми дойде. Така и не исках да разбера дали е биохимична или теста е бил фалшив. Това се случи преди около 2 години и все още се боря за бебче 😔
Е олекна ми...извинявай, че се влючих като черна станция, но просто самият тест ми носи тежък спомен и имах нужда да споделя. Пожелавам ти високо ЧХГ и успех до финал!
Аз минах преглед преди 2 дни... в десен Я на 12ти ден от МЦ имам фоликули 15мм и 18мм, за първи път от месеци имам толкова голям, определено фенестрацията има ефект за сега 🥰 Естествено в ляво са по 10мм, но наистина се надявам на чудо и това яйчице да мигрира в лявата тръба, и да се настани уютно в матката.
Стискайте ми палчета 🤞🍀
[spoiler/]

Clear and simple.
Съмнявам се да е нямало бременост особено, като си имала толкова дълго закъснение.
Стискам палци скоро да се случи!

# 509
Стискайте ми палчета 🤞🍀
[spoiler/]

Clear and simple.
Съмнявам се да е нямало бременост особено, като си имала толкова дълго закъснение.
Стискам палци скоро да се случи!
Много ти благодаря 😍
Утре лабораториите всъщност няма да работят, но на 1ви март ще чакам да се похвалиш с едно тлъсто ЧХГ, което да се удвои на 3ти 🍀🤞

Общи условия

Активация на акаунт