Създаваме живота нов, с мъничко вино и много любов ! ~бебеправене 384~

• 38 136
  • 808
  •   1
Отговори
# 570
Днес,обаче нещо странно ми се случи. Заведох детето на уще, бях в супер кондиция и изведнъж адски ми прилоша на улицата. Цялата се разтреперах и аха да припадна. Бях близо до нас и се добрах някак си. Може и захарта да ми е паднала, че ми беше едно пригладняло.
А може и симптом на инсулинова резистентност да е. Съветвам те да си направиш едно обременяване с глюкоза с трикратно измерване на кръвна захар + инсулин. Както и хома индекс и гликиран хемоглобин.
Скоро ми правиха всякакви изследвания не е това. От кръвното вероятно.

# 571
Здравейте, последната М беше на 5.02 и не я чакам пак тогава, БТ от два дни спадна, но М още няма. Днес 13ти ден след Ову театът за бременност е отрицателен... Да имам ли надежда още?

# 572
По-добре нямай грижа, а бъди приятно иэненадана, эа да не губиш надежда, ако си неприятно иэненадана. Wink

Эависи от дължината на цикъла...дами, раэбирам, че чакането е мъчително, но никой не може да отговори на подобни въпроси. Това си е гадаене, особено ден преди да станат 28 дни от цикъла.. Все пак стискам палци на всички чакащи.

# 573
Момичета попаднах на много интересен хороскоп.
Ще видим дали е верен до края на годината 😁.. Не, че много им вярвам де, ама..
И аз повлякох крак с тва отказване и почивка. Вчера се наревах едно хубаво, че много ми се натрупа напоследък, и днес съм една идея по-добре психически и емоционално!
Хубав ден момичета 🌹🍀https://www.actualno.com/curious/4-zodii-koito-mnogo-skoro-shte- … news_1565395.html

# 574
Е, моята зодия е начело на тази прогноза, но ако знаеш колко такива съм чела и съм се надявала.... Вече все по-рядко ги отварям такива статии 😁  И начело на вълшебното списъче  от тази тема съм уж, което ме беше надъхало много, но освен там споменатата овулация, мина и следващата ми даже вече 😁

# 575
Според эодиата ми обичам партита, купони, не съм ревнива, най-свободолюбивата и нежелаеща да се обвърэва дълго и сериоэно, обичам промените, флиртувам с всичко живо, не съм способна да спаэвам план и рутина и съм брутално недипломатична и каэвам каквото си мисля.

А всъщност аэ мраэя купони и сбирки с много хора, не обичам промените, ревнива съм и още от 20 годишна энаех, че искам сватба(в смисъл на 20 вече ми беше писнало от эаигравки и се оглецдах эа съпруг противно на всеки хороскоп), истинска дълга връэка и не флиртувам с всичко живо. Човек на навика и рутината съм. :Д Често съм директна, но също толкова често си премълчавам, ако не си струва.

Эодиите са пълна лъжа!! :Д

# 576
Аз си вярвам и то много в астрология, личен хосроскоп и т.н. Но точно този тип статии нямат нищо общо с астрологичните прогнози, а са направени само да събират кликове по сайтовете 😁

# 577
Здравейте момичета. Честит празник!
Моята история накратко: 2018г. - мисед в 9гс; 2020г. - извънматочна бременност
На 22.02 правих цветна снимка на тръбите и всичко е наред. Днес ми зацапва и най-вероятно утре ще ми дойде.
С тази променлива дължина на цикъла ще започна тестовете за овулация от 10ти ден.
Стискам палци на всички очакващи и дано Баба Марта освен с мартенички, ни закичи и с по 2 чертички.

# 578
Здравейте, последната М беше на 5.02 и не я чакам пак тогава, БТ от два дни спадна, но М още няма. Днес 13ти ден след Ову театът за бременност е отрицателен... Да имам ли надежда още?
Надежда винаги има след като цикъл липсва. Направи тест след 2-3 дни. На мен предния път теста ми отчете след 1-2 дена закъснение и то втората черта беше едва едва доловима. Според мен за по-сигурно тестовете трябва да се правят поне на датата на очакваната М.
На мен трябва да ми дойде (ако дойде) другата седмица, към края. Снощи, обаче доста силно ме прободе в десния яйчник, беше като боцкане, но доста силно. Продължи около минута, две. Притесних се, защото никога не ми се е случвало и то точно от дясно. Почнах да изперквам и да мисля да не е извънматочна и сега яйцеклетката да е заседнала в тръбите. Ох, не ми се смейте, но съм си голяма паника аз, признавам и вече не го крия SatisfiedWeary.

# 579
Момичета попаднах на много интересен хороскоп.
Ще видим дали е верен до края на годината 😁.. Не, че много им вярвам де, ама..
И аз повлякох крак с тва отказване и почивка. Вчера се наревах едно хубаво, че много ми се натрупа напоследък, и днес съм една идея по-добре психически и емоционално!
Хубав ден момичета 🌹🍀https://www.actualno.com/curious/4-zodii-koito-mnogo-skoro-shte- … news_1565395.html
Мери, ставаме две. И на мен вчера ми беше много крив ден , а и като цяло ми се насъбра доста. Като сложиш и това , че вече втори месец приемам хормони почти нон стоп , с изключение на цели 4 дни и снощи  по вайбър си го излях на ММ. Наревах се едно хубаво и днес съм много по-добре. Щом даже и френски макарони правих Wink
А хороскопът много ми хареса - две от четирите зодии са на ММ и моята . Остава и да познае Blush

# 580
Е, няма ме в този списък, но мъжът е там.
https://www.actualno.com/curious/3-te-zodii-s-novina-za-bebe-pre … news_1553862.html
Ето тук обаче ме има - не че вярвам на подобни статии, но мноого ми се иска да е вярно точно сега Simple Smile

Имам 10 дни чакане до датата, този месец хванахме положителни тестове , отчетохме се 2-3 пъти в тези дни...
Имам усещането обаче , че тестовете за овулация не се харесват на половинката, като задължение му идва  точно тогава,  точно заради теста.  Вероятно психологическият фактор е много силен, не се изненадвам, че доста момичета си дават почивка от следене и вглеждане в детайли...

Дано магията да стане и тази пролет всички да имаме хубави новини Gift Heart

# 581
Момичета, гадно ми е и тъжно. Тъкмо вчера си запазих преглед за установяване на бременността за следващата седмица и вечерта ми дойде М. Толкова ми е криво, явно е било биохимична бременност, защото имах положителни тестове , последния с ясна чертичка. Не знам какво да мисля, питам се защо се получи така.

# 582
Хера, не се отчайвай! Ще се случи, когато му дойде времето. Прегръдки 🌹
Черпя ви виртуално, че днес съм рожденничка! 🎂

# 583
  • София
Хера,съжалявам! На мен след такава случка аг ми назначи изследване за тромбофилии в Геника и след това като излязоха резултатите изследване на хомоцистеин,ембриотоксин и NK клетки. Така се откри проблема ми. Дано скоро се открие причината и следващия път всичко да е наред!

Честит рожден ден,Мери! Пожелавам ти здраве,обич и сбъдната голяма мечта възможно най-скоро!

# 584
  • London
Хера, много съжалявам ! Силно вярвам, че всичко което ни се случва, се случва с причина. И добро, и лошо. Горе главата 🌹

Мери, Честит Рожден Ден ! Пожелавам ти най-вече здраве и сбъдване на най-съкровени мечти ❤

Аз съм 5ти ден след овулация и така ме сърбят пръстите за тест 🤨 Макар и да знам, че е просто безмислено. Нетърпението ми е ужасна черта от характера.

Общи условия

Активация на акаунт