Съмнения за любовница

• 20 964
  • 380
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Да бе, той пък ще вдигне телефона на гаджето си баш като плющи другата. Че и ще охка докато говори с нея...

# 61
Да бе, той пък ще вдигне телефона на гаджето си баш като плющи другата. Че и ще охка докато говори с нея...

Тя няма да набира него, а устройството.

Има устройства. Малки във формата на кибритена кутия, ключодържател или нещо си. Вътре има сим карта. Достатъчно е да набере и то само си вдига. И тя почва да слуша. Просто трябва да му го сложи в джоба, да го прикрепи към дреха или нещо си. А той няма как да се усети.
Струват стотина лева. И не се борави трудно с тях.
Просто трябва да си купи временна предплатена сим карта.
После да си купи бутилка вино и да си  слуша и да си изкара страхотен Св Валентин. Човекът може да се окаже верен (което й пожелавам). Или да го чуе и "види" в друга светлина и да го опознае по-добре. И в двата случая печели.

(Горното го пиша с уговорката че: първо темата може да е измислена и второ жени, за които изневярата е чувствителна тема да не се взимат толкова на сериозно и да не започват да се тръшкат че улави колкото щеш вече...)

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 07:21 от Gentleman1

# 62
Харесва ми идеята да го изненада на работното място.
Да купи някакво подаръче, нещо сладичко и да отиде да му засвидетелства любовта си.
Със сигурност ще стане много интересно.
Но дори да се окаже, че младежът е на работа, което ми се струва много невероятно, или че той също ѝ подготвя изненада, поне ще може да се измъкне с достойнство. Все пак не е отишла да го следи, а да го изненада. (намигащ емотикон)

Признавам, че в подобна ситуация бих се изтупала пред работата му, гола само по чорапи под палтото  с панделка на кръста. Ще му звънна и ще му кажа, че имам изнанада за него до/в колата. След като си пада по изнанадите ще оцени и тази Simple Smile
Но кусура на плана е, че може едно много тъжно, голо под палтото момиче да се прибере оклюмало разбрало разни грозни неща ... Голотата в този случай ще влоши ситуацията и емоциите. Та по-добре шоколадови сърца да носи! Шоколада винаги помага Simple Smile

# 63
Тая любовница (ако е действителна) ще да е много зле възпитана! Всеки човек знае, че празниците са за семейството, амаха.

# 64
Свети Валентин не е семеен празник. Празник на любовта е и е повече от наложително мъжете да са с любовниците си (ако имат такива)

# 65
  • Варна
Абе, любов да правят. Все ще се намери с кого Simple Smile

# 66
Темата ако е истина.. Представям си една жена, която вече се лута в съмненията. Пък с този Валентин, който почита съвсем ще полудее..

# 67
нощна смяна баш в неделя

Ийх, че сте. Не баш в неделя, а баш на св. Валентин! Там е драмата.

И какво му е на Трифон? Валентин, та Валентин..
Авторката е заела стартова позиция, не пише.

# 68
Ако държиш на него и той се отнася добре с теб, не търси точно сега истината.
Може заради еднократна забежка да си развалиш семейството.
Но, ако продължават тези странности и промени отношението към теб, проследи го обмислено.

# 69
Чак мен ме хвана страх, ако отидеш до работата му ,какво можеш да откриеш. Дали си готова за цялата истина? Помисли си хубаво преди да предприемеш такива драстични действия.

# 70
Аз, на мястото на авторката, утре сутринта щях да изпека една кошница мъфини, да отида на работното място, да почерпя всички колеги и да връхлетя в офиса на шефа - да го питам аз, той как си позволява да разваля празника на любовтта! Един ден да имаме годишно да се обичаме и то...

Под мъфините може и един Smith & Wesson 38, за всеки случай - ако шефът вземе да се прави на интересен.

# 71
Хайде малко по-сериозно, че току-виж ви послушала и тръгнала по жартиери с кошници мъфини, погачи, вино, пищови... лудница.😅

# 72
Като нищо, колко му е акъла на 24 ...

# 73
Чак мен ме хвана страх, ако отидеш до работата му ,какво можеш да откриеш. Дали си готова за цялата истина? Помисли си хубаво преди да предприемеш такива драстични действия.

Едва ли има някой, който е подготвен. В съмнения, търсиш истината. Пък после всеки реагира според...възможностите си.
Най-гадно е, когато усещаш, че нещо не е наред, че те лъжат, но е само усещане.
Тъй де, когато се сблъскаш за първи път с лъжата.

Е после тръгва другата драма. За лошата любовница и измамения мъж Simple Smile

# 74
  • Варна
Е хайде сега, пък кошници, пък мъфини, пък екстри... Достатъчен е един електрошок, като излови прелюбодейците, да се развихри.

Общи условия

Активация на акаунт