Съмнения за любовница

• 20 978
  • 380
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Според мен, задължително трябва да вземе едно вино и малко сирена или нещо подобно.
И нещо сладко.
Трябва да е подготвена за всичко- както за лъжа, така и за истина.

Ако се окаже истина- не е нужно да потъва в земята от неудобство, да губи по точки и да бъде уязвима.
Ако не е истина- има си готова почерпка за празника- пие- плаче, пие- псува, пак пие- плаче и накрая заспива.
Утре- нов ден, нов късмет.

# 76
Плашещо ми е, че заради една нощна смяна някой е готов да се вкара в такива филми, да следи, да се коментират устройства.
До Авторката - ако има любовница и поне малко акъл, ще празнува на 13ти или 15ти. Успокойте се и си помислете наистина ли искате да се унижавате, "изненадвайки" на работното място.

# 77
Жартиери, нощнички, мъфини, сирена и момичето отива, представете си в неделя вечерта до работата му. БМВ-то отвън. Момъкът -там. Обаче с друга, да речем малко по-младичка и хубавичка, не на калъп, просто заедно.
Какви съвети давате вие?
Авторке, като толкова искаш, наистина има подслушвателни, записващи устройства, бях гледала едни химикали навремето със скрита камера в тях.

# 78
Жартиери, нощнички, мъфини, сирена и момичето отива, представете си в неделя вечерта до работата му. БМВ-то отвън. Момъкът -там. Обаче с друга, да речем малко по-младичка и хубавичка, не на калъп, просто заедно.
Какви съвети давате вие?

Да вземе 2 бутилки вино и повечко мезета.  Joy

# 79
Преди много, много години, 24-25 и аз така, бях хванала един бивш в общежитието, в стаята на друга, тогава имаше режим на тока, романтика, свещи, че и портокали и беше занесъл.
Още съжалявам, сега като се сетя, че си го причиних изобщо.

# 80
Нещата винаги са много прости. Дали си жена, или мъж, ако живееш с някой или го познаваш добре, особено ние с женската си интуиция....проблемът не е, че ще работи. Проблемът е, че не ти го е казал разочарован(вероятно е опитал). Че не се държал, сякаш е много гадно точно този ден да не е с теб.

Аз не мисля, че ти изневерява. Тези номера се правят, ако имате деца и са замесени много хора. Този млад льольо според мен, веднага би те зарязал, ако се е запознал с някоя. Намерил е нещо интересно и ще го играе сингъл, а и ще се издигне е очите на шефа.

Никакви мъфини!!! Само наблюдавай, един обичащ те мъж, ако е вързан за работата, колко пъти ще ти звънне, какво ще ти каже. Ти си приготви шоколад и приятелки, или остани сама и си преосмисли живота. Лъже те. Ме го следи, вярвай си на интуицията

# 81
От цялата история не се разбра по принцип мъжа кара ли нощни смени или тази му е първата такава и то в неделя. Ако стандартно работи на смени, може пък да е сменил колега, който държи да празнува този празник.

Ето, заради такива глупости въобще не го уважавам Свети Валентин. То голямо напрежение се създавало, а е ден като ден.

# 82
Чак мен ме хвана страх, ако отидеш до работата му ,какво можеш да откриеш. Дали си готова за цялата истина? Помисли си хубаво преди да предприемеш такива драстични действия.

И защо да не е готова за цялата истина?
Гаджета са все още, не са женени от амнайсе години с общи имоти и деца, че да има за какво да си заравя главата в пясъка.
Ако младежът шава, по-добре да се разбере отрано и да го пуска по течението. Млада е, колко още мъже ще срещне в живота си...

# 83
  • Някъде там
Как ли пък да не живея в заблуда, че да не поплача малко, ако съм аз на нейно място.
Никой не бяга от хубавото и ако при мен не му е, прав му път, да си го намери.
С кеф ще отида да видя каква ще му е реакцията, като се появя.
Щом не ми изневерява, ще се радва да ме види, дори за 2 минути.
А и предполагам, че нямат деца та това да я притеснява.

Но, авторката не даде почти никакви подробности, така че темата може и пързалка да е.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 10:14 от daviz

# 84
Зависи какво работи той? Има ли достъп до работното му място?

# 85
  • Някъде там
Зависи какво работи той? Има ли достъп до работното му място?
Точно това казвам, тя не даде почти никакви подробности за това и няма как да се даде адекватен съвет.
А и по принцип в такива ситуации трудно може да има такъв.
Всяко семейство и ситуация са различни.

# 86
Виж сега, аз не съм от параноичните и дори не мога да кажа, че съм ревнива - в т.ч. никога не бих притеснявала мъжа си на тиймбилдинг или когато е с приятели, дори да му пиша не си позволявам, ама тука има нещо мътно. Ако наистина не дава нощни смени, особено в неделя, точно на 14 си е съмнително. Аз не съм на принципа "да не се следим, че ще се хванем". На твое място директно бих отишла да проверя дали е на работа с предтекст за изненада, но бих била подготвена по-скоро да го няма. За мен е много, много по-унизително да бъдеш с човек, който те лъже, отколкото останалото. И за протокола - цирк бих направила също Wink Ние деца имаме, но дори това не би ме притеснило.

# 87
  • Някъде там
Амброзия, мислим еднакво.
Не бих го следила и проверявала за щяло и нещяло, имам му доверие, но когато се прокрадне нотката на съмнение,предпочитам да проверя, отколкото да живея разяждана от съмнение. Той да си се забавлява, пък аз да стоя в къщи вярваща и сама.
Не бих простила изневяра, точно защото, аз не бих изневерила.
Прокраднат ли се съмнения, даде ли ми повод за такива, за свое и негово добро ще проверя.Щом му е хубаво другаде, защо да го задържам на сила.
Но говоря само за себе си. Всеки в свободен да действа и мисли както на него му е ок.

# 88
  • София
Най-голямата изненада ще е тя да отиде на работното му място да прави панаири или романтични изненади, а той наистина да работи и да го уволнят за това. Тогава поне ще си стои вкъщи и ще може да си го дебне спокойно.

# 89
Да, ще го уволнят, че някой му е занесъл една кутия бонбони, айде стига. Тя панаири няма да прави там. Пък и момичето сама казва, че може да види дори само колата му дали е там. Ако я няма - няма какво да си мисли друго и да му бие шута на момента.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 11:22 от Ambrosia

Общи условия

Активация на акаунт