Съмнения за любовница

• 20 985
  • 380
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Възможно е. Зависи от работното място, но на определени места не се толерира посещение от близки и познати по време на работа, особено на нощна смяна.

# 91
А това, че можеш да изложиш човека, въобще не го и броим.

# 92
Ако мъжа ми цъфне изневиделица в работата ми, посред нощ, ама изобщо няма да му се израдвам приятно, та ако ще с кошници и цветя да дойде.
За мен това означава разклатено доверие.
Проверката не е висша форма на доверие.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:31 от happy doc

# 93
Странно, но явно зависи от конкретните случаи. Аз съм ходила в работата на мъжа ми, обикновено вечер и съм му носила храна или други изненади, не съм ходила по повод съмнения. Много често самият той ме е карал да ходя. Той ми е носил цветя на празници в моята работа също. Не виждам какъв е проблемът, особено в този случай, който намирисва отвсякъде.

# 94
  • София
Доверието е нещо, което много пъти в една връзка се подлага на тест и съответно доказва (имам предвид от събитията, не умишлено). Хората са различни, някои могат да си затворят очите, други да живеят щастливо в неведение, много обаче - не. При авторката съмнението вече се е прокраднало, доколко основателно или не, никой не може да е сигурен, без да провери действията на момъка. Историята познава и по-глупави изневери, и по-нагли.

Единствено авторката може да прецени дали може да живее в съмнение или да го преодолее без да провери. Ако не, по-добре да провери. Ако не би простила изневяра, също по-добре да провери. Млади са, ако ще се хващат, по-добре сега.

# 95
Нещата винаги са много прости. Дали си жена, или мъж, ако живееш с някой или го познаваш добре, особено ние с женската си интуиция....проблемът не е, че ще работи. Проблемът е, че не ти го е казал разочарован(вероятно е опитал). Че не се държал, сякаш е много гадно точно този ден да не е с теб.

Аз не мисля, че ти изневерява. Тези номера се правят, ако имате деца и са замесени много хора. Този млад льольо според мен, веднага би те зарязал, ако се е запознал с някоя. Намерил е нещо интересно и ще го играе сингъл, а и ще се издигне е очите на шефа.

Никакви мъфини!!! Само наблюдавай, един обичащ те мъж, ако е вързан за работата, колко пъти ще ти звънне, какво ще ти каже. Ти си приготви шоколад и приятелки, или остани сама и си преосмисли живота. Лъже те. Ме го следи, вярвай си на интуицията
Значи само мъжа ли да звъни? Жената да стои, да чака и да си прави изводи?

# 96
  • София
Унизително е да го дебне, следи и проверява.
Нормалната реакция е да сложи картите на масата и да сподели притесненията си. После да наблюдава реакцията му. Ако познаваш човека до теб, ще различиш по поведението му дали е честен или те мята по върбите. Аз при съмнение в човека до мен, изобщо не бих стояла с него. Здравето и спокойствието ми биха били по-важни. Това е при положение, че наистина дава поводи за съмнение, а не авторката да прави от мухата слон.

# 97
  • Варна
Първо - Неговата работа наистина ли има нощни смени, ако да, то тогава защо е тази параноя ?
14.02 може да е спициален ден, но не и за работодателя.
Аз не бих се израдвала гадже да ми цъфне на работа да ме проверява под предтекст, че ми носи шоколади.

# 98
Моя бивша така се измъкна за 14-ти с глупаво оправдание, после се оказа, че е била при друг. Е тогава бяхме в процес на раздяла, но все пак ме заболя, и тва при положение, че не държа много на този празник.
Нека авторката намери начин да провери, да си затваря очите не е добра стратегия. Ако мъжът и си има любовница е много малко вероятно да е с нея точно тогава, но ако е в процес на смяна и го раздава сингъл за пред новата, тогава е възможно такъв вариант. Пак казвам, ако за две години никога не е работил в неделя, никога нощна, вероятността наистина да са го извикали ще клони към нула. А ако все пак е истина, не би го приел много равнодушно...

# 99
  • Варна
Авторке, ето ти един вариант. Зачеркни съмненията и си изкарайте празника, ти у дома, а той на работа. Приеми, че бачка. Ако е приготвил изненада, ще е жалко да я съсипеш с дребнави проверки. Ако няма изненада, но е бил на работа, ок. Ако не е бил на работа, а с друга - спокойно, скоро ще лъсне. Той ще си каже - тя щом на 14 февруари прие моята версия, значи няма изобщо да задълбава за всекидневието. И ще стане небрежен, ще стъпи накриво, ще го изловиш.

# 100
# 101
Съвсем изтрещяхте с тоя "празник". Мислех че само тийновете го празнуват... А вие и във филми се вкарвате даже.
Аз ако знам, че жена ми е такава романтичка баш с любовницата няма да рискувам на тая дата.

# 102
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Съвсем изтрещяхте с тоя "празник". Мислех че само тийновете го празнуват... А вие и във филми се вкарвате даже.
Аз ако знам, че жена ми е такава романтичка баш с любовницата няма да рискувам на тая дата.
Е тя на 22, той на 26, не са на по 50 години все пак Simple Smile

# 103
Ужас. Прегледах 1та страница и се отвратих.
Авторке, вместо да се вкарваш в излишни филми, се запитайте следните въпроси 1. Дали не сме се вкарали в много битовизми. И какво мога да направя по въпроса, че да се възпламени искрата отново
2. Ако наистина има нещо странично мога ли да го преглътна или не.
Излишни драми. Млада си. От 1ва страница видях глупости да го изненадваш на работно място. Що?  Лично аз, ще му заявя в последния момент, че отивам да празнувам, нагласям се.... И, ако държи на мен, сам ще си потърси и смяна, и ще се тръшка да  сме заедно.

# 104
  • София
Ако видя мъж над 17-годишна възраст да се тръшка и да се сменя в работата, заради тоя измислен празник, лично ще го изведа да го почерпя... за Св. Трифон.

Общи условия

Активация на акаунт