Съмнения за любовница

• 21 009
  • 380
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момчето сигурно гласи някаква изненада с пръстен, парапланер, дронове, видео заснемане, роднини, приятели, статисти и Сие, флашмоб за централната емисия,  нашата седнала за любовница да мисли.

Не може ли нещо хубаво да си помисли, егати!

Това, от любовницата по- зло няма Mr. Green

# 121
На мен не би ми пукало дали ще се обиди, той сам си го е направил. Тук не става дума за обичайните му работни задължения. Извънредните часове се съгласуват първо вкъщи и след това в службата. И не говоря за празник, а по принцип.

Къде дават така, да вземем всички да кандидатстваме в тая фирма?  Разбира се уведомявам вкъщи кога ще давам извънредни часове, и то сега, защото в предишната фирма в която работех работата беше, когато се свършат поръчките, тогава си тръгвам, но да съгласувам работно време вкъщи... Сори ама само с някой, който е готов да поеме пълната ми издръжка с всичките глезотии.
Колкото до темата, не бих се унижавала да ходя да вися по портали с шоколад и мъфини,искрено се надявам и да не попадам на изтрещяло гадже решило да цъфне в службата точно на 14 през нощта.

# 122
Момиче, ще си развалиш връзката с тия подозрения.
За какво пък си се впечатлила какво прави с телефона си! Теб яко те гони параноята.
Толкова хора игри играят на тия пусти телефони, или си четат нещо, не правят непременно виртуален секс и не се уговарят как да се измъкнат баш на св. Валентин.
Я си отпусни душата! То в неделя нали времето ще бъде бетер сегашното, а ти гола под палтото на портала. СЕди си у къщи, пийвай си винце и не се стягай толкова.
А ако има нещо, то ще се разбере.

# 123
И къде ви отиде романтиката, дами?
Ако се пусне тема „С какво ви изненада любимият на празника“, половината сигурно ще напишат, че ги е посетил на работното място с букет и подарък или ги е изпратил с куриер. За завист на всички колежки.
Но ако е жена да изненада любимия, тц, скандал било, контрол и какво там още беше...
Ако искате нещо брутално, то ето ви едно предложение – да се обади на шефа му и да вдигне луд скандал какви са тези извънредни смени точно на този празник. И ще стане съвсем весело, ако шефът е някой тъпунгер, не му сработи бързо мъжката солидарност и не реагира адекватно.
А, между другото версията за любовна връзка с колежка мина ли, или я пропуснахме? Може да са се уговорили двамката да си празнуват на работното място, хем и с алиби – бетон.

# 124
Авторке, ето ти един вариант. Зачеркни съмненията и си изкарайте празника, ти у дома, а той на работа. Приеми, че бачка. Ако е приготвил изненада, ще е жалко да я съсипеш с дребнави проверки. Ако няма изненада, но е бил на работа, ок. Ако не е бил на работа, а с друга - спокойно, скоро ще лъсне. Той ще си каже - тя щом на 14 февруари прие моята версия, значи няма изобщо да задълбава за всекидневието. И ще стане небрежен, ще стъпи накриво, ще го изловиш.

Подкрепям това мнение с две ръце!

Дебнене, ровене, проверки само водят до унижение и нерви. Засилват още повече съмнението и недоверието.
От опит казвам. Има ли изневяра, винаги лъсва. Освен ако не си от типа хора, коите не виждат по-далеч от носа си.

# 125
A как се зачеркват тия съмнения, след като семенцето вече е посято. След пускането на темата не е дори само едно, ами цяла нива.

# 126
  • София
И ние жънем, жънем Mr. Green

# 127
Ако се пусне тема „С какво ви изненада любимият на празника“, половината сигурно ще напишат, че ги е посетил на работното място с букет и подарък или ги е изпратил с куриер. За завист на всички колежки.
Но ако е жена да изненада любимия, тц, скандал било, контрол и какво там още беше...

Да де, ама темата не е Как да изненадам любимият за празника, а Съмнения за любовница. Да се появи посреднощ да го проверява дали работи, не е изненада за празника.

Или, макар и да има съмнения за съществуването на любовница, ѝ се полага правото да провери само на Св. Валентин и това прави шпионирането специално?

# 128
Що не попита направо:Ти имаш ли любовница и да се свършва драмата.Както да постъпи , все тая.
Спомена се , как мъж по куриер праща изненади, да направи и тя, по куриер, изненадата - лакомство за празника, пък ако работата позволява  и вино.Ама да се охарчва се очаква от мъжа, не от жената , при цялата патаклама за равенство.
Както мъж праща китки в офиса или дома на жена , така и жена може да го направи. Ако не успеят да го доставят е интересното, ако го няма там.
Лично може ако и друг е ходил така, да   е прецедент не е разумно, не се приемат добре, особено ако не е сам дежурен на пост някакъв.При наличие на още един човек , жива душа там, е неуместно според мен да е първата.

# 129
A как се зачеркват тия съмнения, след като семенцето вече е посято. След пускането на темата не е дори само едно, ами цяла нива.

С повече уважение към себе си..И приятни неща, които те вълнуват.
Ако мъж лъже така плоско и избира любовницата за 14-ти февруари, съвсем скоро ще започне често да дава нощни смени или ще изникнат други ангажименти.

Естествено, че за да пусне тема нещо я гложди авторката. Но защо трябва да "скача" веднага?

# 130
Въпросът ми беше по-скоро риторичен. Имам колега, който умираше да прави изненади на гаджето си. През ден й пращаше я цветя, я шоколадова гофрета или дори KFC за обяд. Докато не се усети, че половината не ги получава, защото работи от вкъщи, ама не от тяхната къща.

# 131
Стига с този сценарий, че й готви изненада. Няма нищо по-кофти от излъганите очаквания.
На мен ми хрумна друга теория. Ами ако той я подозира в изневяра, и иска да се притаи някъде и да види дали тя няма да хукне при любовника, след като има идеалната възможност?

# 132
  • София
Твоя сценарий бие изненадата Mr. Green

# 133
Къде дават така, да вземем всички да кандидатстваме в тая фирма?  Разбира се уведомявам вкъщи кога ще давам извънредни часове, и то сега, защото в предишната фирма в която работех работата беше, когато се свършат поръчките, тогава си тръгвам, но да съгласувам работно време вкъщи... Сори ама само с някой, който е готов да поеме пълната ми издръжка с всичките глезотии.
Не говорим за работно време, а за извънработното. Особено при такива коренни промени, т.е. ангажиране за ден и час, които по принцип не му влизат в задълженията. Разбира се, че промяна в договора и поява на нови отговорности, които касаят свободното му време, е нормално да бъде обсъден вкъщи и тогава да приеме/откаже.
Не да чака тя да пита какво ще правят в неделя и тогава да ѝ сервира, че вече е приел.

Аз чакам авторката да се включи, за да разберем все пак какво работи.

# 134
Ех, че сте романтични..
Човека или ще работи, или романтиката ще е за друга..
Пък ако е мъж под натиск ( да не съм груба) , може да иска тайно да отпусне душица по мъжки..Поливайки Трифон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт