Съмнения за любовница

• 21 007
  • 380
  •   1
Отговори
# 135
От опит казвам, че най-важният сигнал,че някой крие нещо,е когато започне да крие телефона си! Казвам да започне! Ако винаги си го е криел,защото така му харесва е едно,но ако изведнъж започва да си го носи все в джоба,да го гледа повече или даже по малко. Ако когато го оставя на масата и го обърне с лице надолу...

Леле, а ако няма телефон, направо е за затвора !

# 136
  • София
Тихо. Слушай сега за първи признак на чуждо гърло за .... хранене.

# 137
Ех, че сте романтични..
Човека или ще работи, или романтиката ще е за друга..
Пък ако е мъж под натиск ( да не съм груба) , може да иска тайно да отпусне душица по мъжки..Поливайки Трифон Simple Smile
Именно. И е добре да го разбере още тогава. Ако не я устройва отговора, който и да е той, продължава напред, а не тъпче на едно място Hands Plus1

# 138
  • София
Скрит текст:
Ако се пусне тема „С какво ви изненада любимият на празника“, половината сигурно ще напишат, че ги е посетил на работното място с букет и подарък или ги е изпратил с куриер. За завист на всички колежки.
Но ако е жена да изненада любимия, тц, скандал било, контрол и какво там още беше...

Да де, ама темата не е Как да изненадам любимият за празника, а Съмнения за любовница. Да се появи посреднощ да го проверява дали работи, не е изненада за празника.

Или, макар и да има съмнения за съществуването на любовница, ѝ се полага правото да провери само на Св. Валентин и това прави шпионирането специално?

Да де, ама той откъде ще знае истинска изненада ли е или проверка? Ако мисли, че е проверка, значи и той има проблем с доверието Joy

Що не попита направо:Ти имаш ли любовница и да се свършва драмата.
Скрит текст:
Както да постъпи , все тая.
Спомена се , как мъж по куриер праща изненади, да направи и тя, по куриер, изненадата - лакомство за празника, пък ако работата позволява  и вино.Ама да се охарчва се очаква от мъжа, не от жената , при цялата патаклама за равенство.
Както мъж праща китки в офиса или дома на жена , така и жена може да го направи. Ако не успеят да го доставят е интересното, ако го няма там.
Лично може ако и друг е ходил така, да   е прецедент не е разумно, не се приемат добре, особено ако не е сам дежурен на пост някакъв.При наличие на още един човек , жива душа там, е неуместно според мен да е първата.

Да бе, да се свършва Joy Само ще се почне Joy Той няма да си признае, ако не я лъже, ще се нацупи, ако я лъже, пак ще се нацупи... Авторката няма да излезе с отговор, а с още по-големи съмнения и мъж нащрек.

# 139
Ех, че сте романтични..
Човека или ще работи, или романтиката ще е за друга..
Пък ако е мъж под натиск ( да не съм груба) , може да иска тайно да отпусне душица по мъжки..Поливайки Трифон Simple Smile
Именно. И е добре да го разбере още тогава. Ако не я устройва отговора, който и да е той, продължава напред, а не тъпче на едно място Hands Plus1

Не мисля, че самонавиването и емоциалността (като паника и съмнение) помагат.
Само ще влошат нещата..
Ако има нещо няма как да се скрие.. Още повече свързано с датата 14-ти Simple Smile

Нали съм на години..Опита мой и на дружки.
Сляпата емоционалност не води до добро...Особено ако не искаш да губиш това, което си мислиш, че имаш:)

# 140
Аз също не съм от младите, а и съм крайно неемоционална. Просто ме мързи да ги мисля такива неща. Ако имам съмнения, отивам виждам и готово. Няма какво да разсъждавам и да се самонавивам, загуба на време.

А такива крехки връзки, които пропадат от 1 посещение на работа, хич и не ми трябват. Не съм от тези, които биха ходили на пръсти, че да не засегнат някого и няма какво да го крия и да заблуждавам човека.

Тя ще си прецени спрямо собствените ѝ разбирания и характер, кое да избере. Да научи истината веднага или цял живот да се чуди дали са я метнали на върбата Simple Smile

# 141
Авторката май отдавна не се е обаждала. Може да са се разбрали, а ние тук точим локуми.

# 142
Не е до ходенето на пръсти.
Отношенията са уважение..
Не знам каква е тази любов..ако е една нощна смяна на 14.02 . убива всикчо..

# 143
  • София
Абе то не е проблемът в смяната... явно и момъкът не е подходил както трябва към ситуацията. Да й обясни, да я предразположи, да прояви внимание... трябва да е много заплеснат за да не осмисля, че приятелката му може да отдава някакво значение на този празник (все пак са млади, празникът за тях е популярен) и ще се разтревожи от такава ситуация, особено ако е извънредна. Ако пък наистина е такъв е кон с капаци, няма какво да й се сърди.

# 144
Не е до ходенето на пръсти.
Отношенията са уважение..
Не знам каква е тази любов..ако е една нощна смяна на 14.02 . убива всикчо..
Не е за 14.02. а именно уважението. Има сериозна промяна в работата, която засяга свободното време на двойката (неделята имам предвид). А той не само, че е приел без да го обсъдят, но дори не е намерил за нужно да я уведоми.

# 145
Само на мен ли ми се струва безумна идеята да трябва да обсъдя с някого да поема ли смяна?!? И наистина ли има мъже/жени, които искат разрешение от половинките си кога да работят?

# 146
Ами не знам. Аз не познавам двойка около нас, която да не обсъжда коренна промяна в работата си, която засяга ден, досега свободен за двамата.
Дори да приемем, че всеки си планира смените, без да го интересува дали ще се засекат и ще имат общи свободни дни, то от елементарно уважение, поне биха ги уведомили.

# 147
  • София
Само на мен ли ми се струва безумна идеята да трябва да обсъдя с някого да поема ли смяна?!? И наистина ли има мъже/жени, които искат разрешение от половинките си кога да работят?
Зависи... ако говорим попринцип и ти нямаш думата (тоест, каквото каже шефът), тогава е едно. Но ако става дума за голям семеен празник (Коледа, рожден ден), ми се струва редно да обсъдиш с половинката, особено ако сте в сериозна връзка. Сега, тук можем да спорим колко сериозен празник е Свети Валентин, но уж е празник на влюбените, а двойката е млада. Младежът или е много тъп или грам не го интересува какво чувства половинката по въпроса. И двете не говорят добре.

# 148
Не смятам, че е добра идея просто така тя да се появи неочаквано на работното му място. Даже и в неделя, даже и на празници. Там е отишъл, за да работи. Още повече нощна смяна, още повече жена по нощите да се разкарва.. Големи хора са и не върви. Както и да го следи, рови в телефоните. Ако имаш съмнения, най-добре сядате и говорите. Без нападки, спокойно и внимателно. Казваш му всичко, което те притеснява, какво не можеш да приемеш, какво искаш да се промени. По реакциите му може много да разбереш.

# 149
Забавно е какъв сериал се развива. Аз лично никъде не прочетох какво точно е казал главния герой (а според някои от вас дори не бил казал). Съвсем вероятно е човекът да е дал абсолютно правдоподобно обяснение защо е бил повикан на работа, но авторката да се е филмирала и без друго. Всички познаваме поне един такъв човек. Не знам откъде ги изстискахте тия факти, които в момента разнищвате Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт