Парфюмни размисли и страсти - 257

• 58 575
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Отпадна ми втората Бакара, изкупили сте я..... 😁
Щом имам Делина Ексклузив, заслужава ли си да имам и Делина или се припокриват ?

# 136
Аз днес си припомних един много стар парфюм
https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/212-296.html
красота....
Купували съм го на майка ми, точно си го спомних как се носеше от една мека бяла жилетка с естествени кожи по горната част. Ще го купя пак и за двете този път.

# 137
И аз благодаря за новата пролетна тема Flowers Cherry Blossom
Ще нося в първите дни на сезона любимия си Tiffany & Co Limited Edition - чудесен за по-студените дни, много чист, изискан и траен на моята кожа парфюм. Като се стопли - Senses Yohji Yamamoto, нося го и сега в студеното, нямам търпение да го отлагам за топло време.
За утрешния ден, макар че ще е домашен празник, а и както е студено - Black Cashmere Donna Karan, останало ми е малко количество, но като за вечер с вино и огън - мисля, че е подходящ.
И накрая моля за препоръка за подаръчен комплект - любимите хора са решили да ме поглезят, но да е по мой избор, а аз от парфюмите в комплекти почти нищо не познавам - имам предвид от по-новите. Тези пък, които харесвам, са все изчерпани. За ориентир - харесвам кожа, цитруси и цветя, не обичам тежки и много сладки парфюми. Предпочитам комплектът да е с лосион за тяло и/или душ-гел. Бюджет - до около 200 лв.
Благодаря предварително на тези, които ще се отзоват със съвет или идея! Flowers Four Leaf Clover

# 138
  • Пловдив
Благодаря за темата. Flowers Bouquet

Тазгодишната ми пролет е в бутилката на  Valentino Donna Rosa V erde Valentino Green Heart

Открих го, не не го открих, той ме намери, благодарение на една прекрасна, ароматна фея. Flowers Rose Kissing Heart
Това е не просто аромат на пролет, това е Ароматът спомен!
Аромат на безгрижие и безвремие. Аромат на безоблачно небе. На нежност и обич. По детски чист и слънчев.
Аромат на щастие. Flowers Four Leaf Clover

И аз много обичам Роза Верде, нося го също пролетно време, уникално творение е❣

# 139
Отпадна ми втората Бакара, изкупили сте я..... 😁
Щом имам Делина Ексклузив, заслужава ли си да имам и Делина или се припокриват ?
Нали го обсъдихме преди няколко дни?
Не, не си заслужава да имаш и двата според мен.

# 140
Някой назад питаше къде може да се тества Rawaa - за София, в The Mall има на партер щанд на Арабски парфюми точно срещу книжарница Ориндж и магазина на The North face. Там го тествах аз,в момента е намален на 69 лв!
Аз от днес си имам Oudmazing Montale и пробички от Белия и Черния ууд на Монтал Simple Smile Ще си имам какво да си разучавам този уикенд, благодарение на мила съфорумка Green Heart

# 141
Deetron, да онлайн го взех, точно от там.
И аз съм възхитена от парфюмите на Армани.
Изключително въздействащи са ми.
Любов от първо помирисване.

# 142
В другата темата споделиха за зареждане и забелязах много интересна опаковка,която мисля,че трябва да притежавам.🤤House of oud е марката. Нямам абсолютно никакви наблюдения за нея. Някой може ли да сподели?

Скрит текст:

# 143
В другата темата споделиха за зареждане ...
Къде ?

# 144
# 145
  • Пловдив
Аз имам парфюм Almond Harmony The House of Oud с аромат на реалистични бадеми, безкрайна трайност има и са много добре направени парфюми👌🏻

# 146
Не мога да повярвам колко ми харесва това Тиаре на Монтал, мисля да си взема още нещо на Монтал, като нещо ме тегли към Ванила Кейк? Какво мислите? Елементарен ли е ?!

# 147
Благдаря Simple Smile Много са красиви яйцата Innocent
Ако ти харесва Тиарето на Монтал, пробвай Ирис Интенз!

# 148
  • Чукарландия
Денс, преди време беше похвалила Musk mood Lattafa. Кажи ми какъв е муска в него? Притеснява ме да не се превръща в потна нишка. Навсякъде пише, че е мъжки. Мъжки ли е всъщност?🙄

Искам да си взема нещо на Латафа. Хубаво, цветно и трайно по възможност. И евтино, разбира се. 😂
Deetron, помагай! 🤗

# 149
  • София
Още не съм измислила какво искам за пролетта. А то пък се застуди...
Аз си получих Aigner True Icon. Модерен и следващ зимната линия на няколко други. Има основа роза-ауд, но освен това има горски плодове и кожа, което го прави интересен и носим.

Общи условия

Активация на акаунт