Парфюмни размисли и страсти - 257

• 58 585
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • by the sea
С майка ми много харесахме Hermes Jour за пролетта, но нея ще я 'прецакам' с L'erbolario Osmanthus,
днес  случайно го  видях с -40% в магазина им й й го взех, много добро копие.   
Любопитен ми е  Tauer - L'Air du Desert Marocain - знаете ли къде в България мога да го тествам или закупя? А и ако някой го има ще се радвам на описание.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 17:02 от RedPanDa

# 151
Денс, като тества паралелно Делините, първообраза не е ли по-мощен ? /четох такива мнения, но друго си е от първа ръка /

# 152
Ти не ги ли познаваш и двата? Видях твое мнение с търсачката преди две теми някъде, че Ексклузив ти е много по- силен и траен, а при мен е обратното, Делина е по- мощна на кожата ми. Ексклузив е по- ванилов, по- кремообразен, по- сладък. Делина е доста по- кисела особено в началото, по- резлива и оттам по- остра и силна, по- излъчваща. При теб как е?

# 153
Бях тествала само пробички, не съм разносвала, но то беше или миналата пролет, или по-миналата...сега имам бутилка от Ексклузива, а първообраза не си го спомням вече.Ще стрелям един травъл, няма да ми хартиса със сигурност 😊

# 154
Бях тествала само пробички, не съм разносвала, но то беше или миналата пролет, или по-миналата...сега имам бутилка от Ексклузива, а първообраза не си го спомням вече.Ще стрелям един травъл, няма да ми хартиса със сигурност 😊
О да, сетът е приказка, за мен е много добро попадение на горе-долу прилична цена, защото каквото и да си говорим тези два парфюма са срамно скъпи и не отговарят въобще на цената си. 409 лв. за 75 мл ще ме прощават.

Бел, не е за теб този Муск на Lataffa. За мен не е мъжки, но си има леко потна нишка, особено в по-топло време. Аз го подарих.

Бах по магазините за тестване на новости и си напълних сетивата с хубави парфюми. Ще ги разучавам и ще пиша.

# 155
О да, сетът е приказка, за мен е много добро попадение на горе-долу прилична цена, защото каквото и да си говорим тези два парфюма са срамно скъпи и не отговарят въобще на цената си. 409 лв. за 75 мл ще ме прощават.

Бел, не е за теб този Муск на Lataffa. За мен не е мъжки, но си има леко потна нишка, особено в по-топло време. Аз го подарих.

Бах по магазините за тестване на новости и си напълних сетивата с хубави парфюми. Ще ги разучавам и ще пиша.

Очакваме с нетърпение  😊, а за цената на другия PDM , който сме обсъждали,  какво  би казала -за мен е меко казано СКАНДАЛНА !!!!!

# 156
Привет. След прекаран ковид, вече четири месеца нямам обоняние, което за човек, обожаващ да си купува парфюми е истински ад Joy  След едно видео на Jeremy Fragrance  си взех Elie Saab Girl of Now, аз нищо не усещам, но получавам много комплименти за аромата. Сега се чудя на  Elie Saab Girl of Now Forever, подходящ ли е за пролет? Сдобих се и с Armani Ocean di Gioia на добра цена от нотино и Montale Aoud Amber Rose, вторият по препоръка, отново не знам как мирише Grinning

# 157
Напълно. Всичките цени на марката са супер надценени.

Тествах новият Musc Noir For Her Narciso Rodriguez и много се изненадах. Очаквах съвсем различно нещо.  На първо четене е спокоен, мек парфюм, в началото доста различен от събратята си от същото семейство. Започва със зряла хубава слива и хелиотроп. После идва познатата мускусна основа. Усеща се и мек велур. Много елегантен и женствен парфюм. Не крещи, не е остър, мускът е много укротен и не е толкова потен на моята кожа. Аз не мога да нося нито един представител на това хубаво парфюмно семейство, ще видя този с проба. Много чувствен и траен парфюм засега при мен.

# 158
  • София
Росица, за мен Момичетата са много сходни, така че не си струва.
Пий В комплекс!

# 159
    Всеки път това става,разглеждам чудя се....и накрая поръчвам съвсем различен парфюм.На обяд си полях китките с Tom Ford black orchid(имам го на мостричка) и взе че ми хареса,незнам на какво се дължи това,на настроение ли...нямам идея.Бях го пробвала много назад във времето и ми идваше много много тежък.Поръчах си го в крайна сметка.Другият който си поръчах е Montale dark purple,пък ще видим какво ще излезе:grinning:

# 160
    • София
    Montale dark purple ми е типичната "потна", мускусна роза, за съжаление. Новият на Нарцизо ме заинтригува, обичам синя слива и велур в комбинация. Прилича ли на велурената Ботега Венета?

# 161
    Montale dark purple ми е типичната "потна", мускусна роза, за съжаление. Новият на Нарцизо ме заинтригува, обичам синя слива и велур в комбинация. Прилича ли на велурената Ботега Венета?
    Какво ще рече"потна"нотка.Поръчах го на сляпо,имала съм интенс кафето,но ми идва много сладко силен аромат,все едно съм се поливала с парфюм с дни,без да взимам душ,на наслояван парфюм върху мръсни дрехи.Попринцип обичам сливи в парфюм и затова реших ,че ще ми допадне.

# 162
    Klodilia подшушнах ти Simple Smile

# 163
    • София
    Аз сливи в Dark purple не усещам, доколкото си го спомням, усещах много роза и здравец и това типичното монталско розово-мускусно-удово нещо, което на мен ми напомня за пот.

# 164
    Аз сливи в Dark purple не усещам, доколкото си го спомням, усещах много роза и здравец и това типичното монталско розово-мускусно-удово нещо, което на мен ми напомня за пот.
    Може би и аз това не харесвам,което е явно типично за montale,дано пък ме изненада,ще видим

Общи условия

Активация на акаунт