Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 435
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Вчера в мол Сердика в София пред магазин на Douglas имаше едно лъчезарно момиче, което раздаваше рекламни лентички, напръскани с парфюм. Първоначално взех листчето и го прибрах в една от торбите, но след като се прибрах това листче ми направи огромно впечатление от аромата си. Парфюмът е мъжки, много е силен и има уникален аромат, ако не се лъжа беше в кафяво шишенце. Някой има ли идея кой е парфюмът? Благодаря Ви предварително!
А пред нашия Дъглас представяха Stronger with You Absolutely
https://www.fragrantica.com/perfume/Giorgio-Armani/Stronger-with … lutely-64501.html
Мн си го бива, артемизията с ром, интересна комбинация.
Парфюм за деня: Bouquet Ideale
Много благодаря!

# 256
Някой беше попитал за мостри-в Нотино има,но май рядко? Аз 3-4 пъти нацелвам миризми,които търся налични, но като цяло май рядко.
Също съм поръчвала от Даяна Христова 💗
Аз тази вечер се сетих за един мой любим парфюм от минала зима, който вече нямам, а така ми се иска да се напръскам, пудрен мисля,че се води  (?) Porsche design-woman black, на кой е подобен?

# 257
  • София
Скрит текст:
Днес си поръчах без тест Prada Infusion d'Amande, за допълнително вълнение, както казва BBeLLa. Blush
Обичам бадемови аромати, дано да ми хареса.
Eeeeх, Силвърче много го мислих, докато имаше тестери и а-ха да му се реша, и пак изчезна. Гледам, че сега пак го има, обаче e продукт на почти двойна цена, a вчера и аз направих поръчка и е редно да се огранича за този месец..или поне за тази седмица Rolling Eyes  Нищо де - поне вече знам кой може да ме запознае с него Wink А щом си падаш по бадемови аромати, можеш да пробваш (ако вече не си) Kiss Me Intense  на Nikolai

# 258
  • София
Дами, Chloe EDP реформулиран ли е?
Нещо ми хрумна за тази миризма точно, че напоследък ми се гади от тежките аромати.

Едно време влачешв голям шлейф, някоя парфюмна със скорошна покупка да ме просветли? Hug

# 259
  • Бургас
Днес си поръчах без тест Prada Infusion d'Amande, за допълнително вълнение, както казва BBeLLa. Blush
Обичам бадемови аромати, дано да ми хареса.
Дано да харесваш останалите "Инфузии" защото не е типичният бадемов сладкиш /което ми изниква в ума при споменаването на бадем в парфюм/ Повече е одеколонест и свеж, бадема се усеща, приятен е много, но с типичната за Инфузиите бръснарска нотка.

Момичета, някой познава ли Layton Parfums de Marly for women and men да каже две думички за него, че отдавна ми е любопитен?

# 260
Само да кажа .... никога на сляпо Parfums De Marly....нищо не е такова, каквото изглежда по описание, а цените хич не са ниски .....

# 261
  • Габрово
В смисъл ?

# 262
Лелеее, убихте ме с тази бръснарска нотка. Не познавам нито една от инфузиите, надявах се на нещо като свежа, прозрачна бадемова пудра за началото на лятото, сега вълнението ми май ще се смени с напрежение! Joy

Eelishka, с удоволствие бих пробвала Kiss me Intense,  но май го нямаше на Съборна. В една нишова парфюмерия в чужбина го бях открила преди време, но за съжаление го видях на излизане, когато бях извършила обичайната идиотщина да се напръскам със сто неща, падна му се да е 101 - ви, Joyта освен че е нещо сладичко, нищо не разбрах!

# 263
В смисъл, че пробвах неща, някой и купих, които по пирамида ми звучаха много мои, но в действителност даже не се доближават до предпочитанията ми за аромати.....

# 264
  • Бургас
надявах се на нещо като свежа, прозрачна бадемова пудра за началото на лятото,....
за мен е точно такъв, с унисекс уклон

# 265
  • София
Scintillia, може ли да споделиш с няколко думи впечатления от Lalique Rose Royale, така и не съм го срещала за проба. Прочетох доста противоречиви отзиви за него, а ми е интересен.

А ти после кажи за Prada Infusion d'Amande, че и аз харесвам бадемови аромати! Simple Smile

Да, разбирам защо има противоречиви отзиви за Lalique Rose Royale. Взех го насляпо. Отначало хич не се харесахме, а съм голяма любителка на парфюми с доминиращи рози. Май не оцелих правилното време. Много го харесвам когато е ветровито. Зимата му е студено, но ранна пролет и есен изпъква.

Доминира розата, но не онази свежа роза като в Paul Smith Rose, a по-скоро ми напомня отчасти на мастилената роза в  Lalique Encre Noire Pour Elle. Ей това описание за парфюма е много точно: Smooth, delicate, fruity red rose.. but on the feminine side. Projection is soft to moderate, it works with the warmth of the skin to become a moderate one after some minutes.

Действително топлината на кожата придава леко сладникав женствен отенък, тъй като прасковите и кайсиите не са като от сладко. След време розата утихва и остава микс от интересни мускусно-дървесни нотки (може би от кашмира) и розата.

Само да кажа .... никога на сляпо Parfums De Marly....нищо не е такова, каквото изглежда по описание, а цените хич не са ниски .....
Даа, абсолютно вярно. Аз тези дни тествам Safanad. Очаквах съвсем друго! Sad

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 12:18 от Scintillia

# 266
  • Франция
Излязъл е нов фланкър на Мон Герлен и ме спамят в пощата да си го купя веднага Simple Smile Mon Guerlain Sparkling Bouquet, с ноти на лавандула, ванилия, круша и самбак жасмин.

# 267
  • Бургас
Слънце, мерси за темата.KissTwo HeartsYellow Heart На мен ми е още рано за пролетни парфюми, но с пролет в бутилка свързвам Карат Картие.Очкавам новият Мон Герлен с трепет.Yum

# 268
Дами, Chloe EDP реформулиран ли е?
Нещо ми хрумна за тази миризма точно, че напоследък ми се гади от тежките аромати.

Едно време влачешв голям шлейф, някоя парфюмна със скорошна покупка да ме просветли? Hug
Catcher, реформулиран е. Пак си влачи шлейф, красив е, но на мен хич не ми е лекичък аромата му.

# 269
Денси, благодаря за новата тема🌷

Пролетно настроение ми създават Kirke, My Fair lily, Chloe Nimade. Често се чувствам доста пролетно и със съвсем непролетни аромати

Момичета, някой познава ли Layton Parfums de Marly for women and men да каже две думички за него, че отдавна ми е любопитен?
Аз харесвам много Layton! Много, много хубава мека ванилия, без нищо синтетично. Топъл и уютен аромат. Аз не усещам точно ябълка, има цитруси и други плодове( за които не съм сигурна какви са), които го оравят леко кисел и за мен са невероятна комбинация с ванилията. Усеща се и хубава ненатрапчива лавандула. С доста добра трайност при мен и много излъчващ първите 2-3 часа.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:39 от blue75

Общи условия

Активация на акаунт