Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 425
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна/Лондон
Благодаря 🤗Определено няма да са само те, защото отдавна съм набелязала Ambre Sultan, него съм го побвала лично, преди пандемията, ехей😁, и е в списъка, та ще му дойде реда. Сега гледам и още препоръки, и определено го отчитам като пропуск, че преди, като джиткахме свободно, не се запознах по отблизо с някои брандове. Ама нали все си казваме, че има време, най лесно е да отидеш и да пробваш, да ама не. 😁

# 406
Какво мислите за Soleil (Lalique)?

# 407
  • София
May May, на коя от ванилиите на Sylvaine ти напомня Satine? Аз и от трите сета си харесах по един екземпляр Grinning Повечето ванилии обаче ми дойдоха остри и мъжкарски. А сатенчето го заглеждам от доста време, но все нещо го измества и не стигам до него, дори и да го пробвам...

# 408
Какво мислите за Soleil (Lalique)?
Прекрасен и слънчев парфюм! Първоначално се усеща силно изявен освежаващ цитрус и щипка подправки, след няколко минути мандарините започват да утихват, но не си отиват и на преден план застава сочна круша. Цялата тази плодова и приповдигаща духа комбинация се акомпанира от млечна сладост, която не бих определила като гурме. Бутилката и презентацията въобще определено радват окото! Heart Eyes Трайността също е задоволителна, тъй като го предпочитам в топло време, вече не си спомням точно, но със сигурност ми издържа 6 часа, което смятам за пореден плюс. По едно време обаче цената особено в Нотино беше ударила тавана и колкото и да харесвам парфюма, не мога да кажа, че същата е оправдано висока.

# 409
Аз пък усещам много капучино на преден план и плодовете, също и малко цветя.
В нотино го продават на официална цена, на други места го има на много по-добра цена.

# 410
May May, на коя от ванилиите на Sylvaine ти напомня Satine? Аз и от трите сета си харесах по един екземпляр Grinning Повечето ванилии обаче ми дойдоха остри и мъжкарски. А сатенчето го заглеждам от доста време, но все нещо го измества и не стигам до него, дори и да го пробвам...
Eelishka, нямам идея. Пробвала съм ги преди повече от година и не ги помня точно кой как ухае. Празните мостри са изветряли. Във Фрагрантика май Vahina е спомената за сравнение.

# 411
Добро утро ,мимичета Smile Санах и се напръсках с Лукреция..разтапям се Innocent
Вчера с него си взех и един така обсъждан тук Монтал- Intense Tiare . Много ме беше страх да го взема на сляпо заради сравняването му с Холидейс на Мансера.  За мен нямат много общо в аромата. Тиарето е страхотен и мирише точно на крем! Кремава тубероза със жасмин и кокос = плажен крем. А трайността и мощността ме иненада много приятно......чудовище Stuck Out Tongue
Дааа! 💗😁 Аз се влюбих в този аромат,днес се напръслах в 8 сутринта, в 6 се шрибрах и миришех още по-хубаво от сутринта 😁 Страхотен е Simple Smile Но малко не му отива сезона. Не че се суобразявам попринцип аз. В Ив Рошер днес помирисах един аромат с тиаре, който ми беше препоръчан-Monoi-нищо общо , абсолютно синтетична и странна миризма,като някакво спрейче за тяло от Ейвън.

# 412
Току що , топли -топли...

Приказна е Marfa..macadamia побутвам те, на бегом даже...

Специални благодарности на Myako  дала инфо за Beauty the shop!  Flowers Cherry Blossom  Flowers Rose  Flowers Tulip

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 11:13 от mimozata

# 413
  • by the sea
Вдъхнових се най-накрая и аз от пролетната тематика  тук и извадих някои от тъмния шкаф да ги постопля, пък и те мен. 
   На първо време Penhaligon's Gardenia, Gucci 3 , Gucci Envy , Chloe Fleur, Chanel No19 Poudre.
    Mного ми се носи нещо със зюмбюл или люляк, свързвам ги с пролет и Великден, увлякох се да търся нещо ново, но се поразтърсих и из моите парфюми и намерих няколко, които ги имат като нотка,
 а именно Gucci Envy, Issey Miyake - A Scent, Chloe Love, Jaipur Bracelet..
...и така изглежда (може би) ще спестя от пролетен харч и направо ще избухна с нещо за лятото.
   Не си вярвам, но поне за днес ще ми се размине Simple Smile 
SOTD: Gucci 3

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 15:13 от RedPanDa

# 414
Честита Марфа , Мимозке 😊 Със здраве да си я ползваш. Сподели повече , моля те 🌷

# 415
Честита Марфа , Мимозке 😊 Със здраве да си я ползваш. Сподели повече , моля те 🌷

Благодаря ! С удоволствие , само да кажа ,че това е много-много първо впечатление.Аз  обичам туберози , единствено Fracas  ми е малко to much и ми трябва спец. настроение ,слагам го 1 път в годината ей така да си го имам и припомня..Тук главните герои са туберозата и иланга , допълнени със сладка свежест от мандарина..Цветен с лека сладост ,сандаловото дърво и муск-а му дават една нежна мекота и плодовете не надделяват .Флорално-плодов , с тропически вкус.Това е началото не съм стигнала до драйдауна ..По-плътен е от Сюприм букет ..

# 416
Парфюмни феи, влизам с питане. Току-що се изкъпах с балсама на Керастаз от серията Елексир Ултим и съм влюбена в аромата. Знаете ли дали има аналог в парфюм? Уникаален.

# 417
Здравейте отново, и благодаря на всички включили се на молбата ми 🤗🌼🌷
Сега, по думи на съфорумка тук в темата,събуди любоп6ми този парфюм. Но помня, че коментирахте опаковките. Дали разликата е само в нея, защото мисля се предпочиташе старата опаковки, или и в течността, тоест реформулиран ли е?

Да си побутна питанката Simple Smile

# 418
  • Пловдив
Mimoza, честити Мемо! Не се съмнявам, че са приказни!
Ще чакам да пишеш и за Sintra. Аз също съм набелязала тези двата, обаче цената все ме спира.
Вчера разнасям Tamarindo - страшно ми харесва този парфюм. Да, усеща се ананаса, но е много успешно съчетан с останалите цитруси и цветя и не дразни въобще. Трайността му е безумна - с две пръскания изкара целия ден, усещах го около себе си постоянно и не се прибра дори и за миг. Не е парфюмна бомба, но е присъствен.

# 419
Парфюмни феи, влизам с питане. Току-що се изкъпах с балсама на Керастаз от серията Елексир Ултим и съм влюбена в аромата. Знаете ли дали има аналог в парфюм? Уникаален.

Полэвам таэи серия от повече от 10 години, може би от 15 годишна дори. Търсила съм много и не намирам. Но има друга подобна серия эа коса, според мен ароматът наподобява: Mad about length (Schwarzkopf). Те имат и маска от серията, която при еликсир эа жалост мирише раэлично от шампоана (смениха формулата преди няколко години). Ако искаш да подсилиш аромата на еликсир, пробвай маската на шварцкопф. Наред с всичко друго е и страхотна като качество.

Общи условия

Активация на акаунт