Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 266
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Връщам се от мола с проба на Либретата. Пръснах на двете ръце паралелен тест, но първото Либре едва го усещам  на фона на Интенс, който се усеща много по-осезателно на мен след около час от напръскване и ми се струва, че ще има повече развитие. Моля, споделете само на мен ли ми се превръща в skin scent първообраза след толкова кратко? Как е като трайност, излъчване и развитие? Мисля си и че може би не го усещам толкова добре, поради напръскването с Интенс на другата ръка, който е доста силен. Въобще за сравнение на Либретата върху друга кожа ще съм много благодарна! Flowers Hibiscus
Аз имам първообраза на Либре. Изключително шлейфов и силен, само с две впръсквания. За развитие не мога да кажа, за мен си е монотонен като аромат, както красиво започва, така и свършва.

# 691
  • София
Някой да познава този парфюм?

A Lilac a Day by Vilhelm Parfumerie

# 692
Питах в друга тема и ме препратиха към вас. Моля за помощ.
 Преди години имах  Nature Yves Rocher  https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/Nature-7901.html

Ще съм благодарна, ако някой може да ме насочи -  дали мога да намеря някъде същия или близък до него аромат, независимо дали на Роше или на друга марка.
аз имам и пазя едно сплаш шише, ароматът не е променен, това ми е най-куриозният парфюм, имам го от 20 години и го пазя като музеен експонат и поради сантиментални причини, иначе другите парфюми, които имам, са ми от максимум 4 години, нямам други изкопаеми:); преди няколко години се зарадвах, че са го пуснали отново, поръчах дамски и мъжки, но се оказа много различен, явно е променен яко.

# 693
  • До сърцето...
Стана ми носталгично с пробите със спринцовки и си спомних някои неща, вие спомняте ли си?
....
- дядо сънчовото магаре?
.....
Това магаре още ми е ориентир в непознати аромати.
Обичам си го  Heart Eyes
Не знам спинцовките, но блотери си пращахме по едно време. А те едвам душа (чети - аромат) носят...

# 694
Аз до сега  си припомях  Номинациите на Мадам Оче, няма такива бисери. Препоръчвам на всички, които не са участвали във форума по това време да ги прочетат.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 19:08 от Lady Vengeance

# 695
Аз до сега  си припомях  Номинациите на Мадам Оче, няма такива бисери. Препоръчвам на всички, които не са участвали във форума по това време да ги прочетат.
За съжаление линковете към Номинациите дават липса на достъп до авторско съдържание. Жалко, че са недостъпни.

# 696
За съжаление линковете към Номинациите дават липса на достъп до авторско съдържание. Жалко, че са недостъпни.
От лаптоп ги отварям, но от телефон и таблет не става.

# 697
  • виртуално
И аз сега си ги припомних, много мило ми стана ... и малко тъжно, толкова хора липсват от темата.
Всъщност за над 10 години присъствие в темата ... имам много малко парфюми , май трябва да си купя нещо по този повод Simple Smile

# 698
Супер сте си изкарвали!
Емоции, спомени, преживявания.
Аз съм привърженик на живот в настоящето и общо взето всичко, което ме връща в миналото, в някаква степен ме натъжава, връща ме назад, мисля, че е било валидно и готино за тогава. Сега едва ли би било същото. Simple Smile
Днес ходих до мола и пак се вмъкнах в Нотино, душих 1001 неща и пак си имам само няколко фаворита. Даже си ги надписах всичките тестер хартийки, за да не съм субективна и да не объркам нещо.

# 699
Цитат
Аз също се опитвам от лаптоп, но не става - може би защото съм нов потребител, знам ли... Ако може работещ линк, ще съм благодарна.

# 700
Цитат
Аз също се опитвам от лаптоп, но не става - може би защото съм нов потребител, знам ли... Ако може работещ линк, ще съм благодарна.

http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1626197-nominacii201222/
http://www.authorstream.com/Presentation/NatalieNikol-1272913-nominacii2/

# 701
Това беше най-смешната част 🤭 Аз съм горд лауреат на Глинена матара на Мадам Оче за 2012 г за парфюмно описание, хахахаха😂
Днес си получих Ле парфюм на ЕС, напръсках се и отидох до фитнеса да се видя с приятели. Споделих,че съм с чистак-бърсак нов парфюм и се колебая дали ми отива...... и всички казаха,че мириша много хубаво и много им харесва (имаше и мъже 😅) Та, Атти, тая млада лелка как ми стои,да знаеш 😝 разкошно 😂

# 702
Lady Vengeance, това беше много яко, така се забавлявах, а едва гледам, но изчетох всичко. Благодаря, че сподели...
Ре, супер, че ти е харесал...Ле Парфюм е интересн парфюм за мен с това, че като го получих и го пръснах реших, че не е нищо особено. Но всеки път нещо ме тегли към него и ми харесва все повече и повече. И всеки път го избирам като универсален и лесен, а той всеки път ми се показва все по- красив.

# 703
  • Чукарландия
Денс ме откри в моята Чукарландия. Такава приятна изненада! Помниш ли, Денс? 😘

Много хора липсват в темата, наистина... 🤗

Към прекрасното фото на Рапунцел, мога да добавя само още едно мое любимо лимоново шербетче или лимонов пай - кой както го предпочита! Много, много го обичах! 💛💛💛

# 704
Е как, аз за теб дойдох, беше невероятно изживяване! Ще дойда пак!❤🌹

Напръскала съм се с новия Джими Чу и много му се радвам. Секси е за мен.

Общи условия

Активация на акаунт