Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 288
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
За мен първия La Belle беше хубав аромат, но бързо ме отегчи....Но пък на този бутилката е толкова яка - как да й устои човек Smile

# 676
  • Пловдив
Като ви чета за спринцовките, ми става толкова мило. Сплотени съфорумки сте били 🌺🌸 браво! Някой получи ли Круизния ангел? Аз имам мейл, че е изпратен от Чехия преди няколко дни, и оттогава нищо.

# 677
  • Габрово
Скрит текст:
За мен първия La Belle беше хубав аромат, но бързо ме отегчи....Но пък на този бутилката е толкова яка - как да й устои човек Smile
Аз толкова да не харесвам първия La belle,  че нямам никакво желание да се срещна с новия
Аз пък чак сега в последно време открих красотата на La Belle ...преди не го разбирах...просто го свързвах с аромата на сладкарница.

# 678
Отивам да пробвам Cocaïne Franck Boclet.
Питам за него и ми отговарят, че е свършил и е много търсен парфюм. Питам за тестера, аз искам да го пробвам не да го купувам. Докато го търсят пръскам Rouge CGD и започвам да го разучавам.
Излиза дамата и ми пръсва на ръката мощен ярко червен спрей, стреснах се. Помирисах го и бях шокирана, този Кокаин е почти пълно копие на Orchid Soleil Tom Ford. Мазната тубероза, царевиците, плажното масло, сладстта и хищните бели цветя.
Отрови ме. Ръкава на якето ми още мирише.
Не бях прочела иначе никога нямаше да я пробвам, защото меко казано не харесвам Orchid Soleil Tom Ford, въпреки, че я имам и си я пазя от колекционерска гледна точка, защото е спряна.
Та ако ви липсва Orchid Soleil и ви устройва високата цена, това е почти пълно копие, но е усилен, с вечна трайност и много сериозно излъчване.
Ще отида да пробвам и Sugar Franck Boclet.

# 679
Еми,Sensual instinct много добре ми се развива в това хладно утро,просто прекрасен,женствен,и яко излъчва,най-малко ми напомня/даже днес въобще/ на BR540,от който и неговите клонинги ми се повдига вече,явно ми се пренасити психиката вече с тази пирамида😂😂...много ми харесва да чета коментари за асоциации за луксозни парфюми,излъчващи класа и вечност!

# 680
Bottega Veneta eau legere също е аромат на класа,  много любим и никога не оставаше незабелязан.

# 681
Отивам да пробвам Cocaïne Franck Boclet.
Питам за него и ми отговарят, че е свършил и е много търсен парфюм. Питам за тестера, аз искам да го пробвам не да го купувам. Докато го търсят пръскам Rouge CGD и започвам да го разучавам.
Излиза дамата и ми пръсва на ръката мощен ярко червен спрей, стреснах се. Помирисах го и бях шокирана, този Кокаин е почти пълно копие на Orchid Soleil Tom Ford. Мазната тубероза, царевиците, плажното масло, сладстта и хищните бели цветя.
Отрови ме. Ръкава на якето ми още мирише.
Не бях прочела иначе никога нямаше да я пробвам, защото меко казано не харесвам Orchid Soleil Tom Ford, въпреки, че я имам и си я пазя от колекционерска гледна точка, защото е спряна.
Та ако ви липсва Orchid Soleil и ви устройва високата цена, това е почти пълно копие, но е усилен, с вечна трайност и много сериозно излъчване.
Ще отида да пробвам и Sugar Franck Boclet.
Ооо, супер, обожавам Слънчевата Орхидея и фактът, че е спряна, много ме депресира. Точно моята тубероза, моите бели, тропически цветя, моята сладост, моето лятно удоволствие. Изобщо нямам идея, защо продължавам да изследвам други туберози, като много добре знам, че вече съм намерила перфектната.
Запасила съм се добре засега с 2х100 мл + 1х30 мл + 1 рол-он Grin, но ако закъсам, ще седна да прося пред някой мол и ще си купя Кокаина. Laughing

# 682
Стана ми носталгично с пробите със спринцовки и си спомних някои неща, вие спомняте ли си?
- тъмното кафене в Дъ Мол и срещата, когато Натали Никол се качи на такси директно от летището и забрави вътре всичките си парфюми, които носеше. Как ги търсихме във фирмата за таксиметрови услуги?
- ужасът когато затвориха тъмното кафене, къде ще отидем?
- заведението на Графа, където собственоръчно по време на голяма парфюмна среща препръсках 50 мл. Бандит от огриналното му шише в друго. Как дойдоха да ни попитиха от заведението дали продаваме парфюмите на масат и да душат с нас?
- кафенето в читалището до пазара, където Натали Никол дойде във времета на скини дънките с чарлстон и 54 кг по-малко?
- дългото време, в което не можехме да намерим къде да се срещаме, защото пръскаме много и не е уместно?
- срещите в апаратамента на Асинка?
- срещите в апартамента на Натали?
- Будоар, Англомания и други тотални форумни хитове?
- дядо сънчовото магаре?
- на какво точно мирише Руската кожа на Шанел?
-постоянните поръчки от FragranceX и Фрагранс Директ?
- големите летни варненски срещи?
- тефтера на Елица и как си пише по краката и ръцете?
- саковете с парфюми, който влачех на срещи?
- отливките и целите бутилки, които носеха съфорумки от чужбина и разбивахме?
- личните трепетни запознанства след години онлайн общуване и намирането на съфорумки съседи, роднини и приятели за много години?
....добавете.....

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:31 от densi

# 683
  • Пловдив
Ооо  😮 колко история имате тук Денс🍀🍀🍀

# 684
Първо с теб се видях на живо в Мол София Sparkling Heart
Там също правехме срещи.

# 685
Аз късно открих темата и дълго не се престрашавах да се регистрирам. Направих го единствено заради тази тема. Изчетох я на един дъх от от брой първи и то няколко пъти, и чак тогава се присъединх към от отбора на ароматните феи. Simple Smile

# 686
Първо с теб се видях на живо в Мол София Sparkling Heart
Там също правехме срещи.
Даааа и до ден днешен те обичам като роднина.
Там веднъж Карън беше толкова красива с едно палто с косъм, че хората се обръщаха горе при храната след групата ни да я гледат.

# 687
  • виртуално
Стана ми носталгично с пробите със спринцовки и си спомних някои неща, вие спомняте ли си?

....добавете.....

- годишните номинации
- как след среща се влизаше в БЗ и един оставаше отвън със всичките парфюми

# 688
Леле, какво страхотни спомени сте си направили! Много гот!

# 689
  • София
Аз пазя някъде и уличаващи снимки от изброените места и събития (зелено кискащо се човече)
Задължително беше да се снима масата, след като всички извадят, каквото носят. Тук-там има и снимки на хората Joy

Общи условия

Активация на акаунт