Парфюмни размисли и страсти - 257

• 58 573
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
  • София
пепеля6ка- Благодаря за споделеното мнение за Stronger with You Absolutely Giorgio Armani- Вие онлайн ли го закупихте? Не го видях преди седмица в Дъглас, но може и да съм го пропуснал неволно. Очаквам от него точно това, което описвате - супер секси и модерен, по-зряло и богато звучащ вечерен и притегателен парфюм. И нищо чудно, че Ви допада повече от нишови и по-засукани парфюми. Особено, ако ниша отива в крайност, се получава обратна корелация спрямо степенна на харесване в общия случай, а Армани са царе да правят много приятни и обичани мъжки парфюми.

макадамия  - ако получателя има афинитет към тази линия Стронгър уит ю, няма какво да се чудиш - той едва една ли ще е кардинално различен и отличаващ се от предшествениците си. Подозирам, че ще градира и добави повече богатство и дълбочина към предишните издания.

Горещо препоръчвам, ако стигнеш до мол да го провериш този нов Стронгър, преслушай и Authentic Night Homme Abercrombie & Fitch /https://www.fragrantica.com/perfume/Abercrombie-Fitch/Authentic- … -Homme-61858.html
Скрит текст:
Пожар голям е! Animal Heart Eyes Cat

# 121
Deetron, Пепеляшка, сърдечно благодаря....
Искам наистина да е изненада, защото яко залита по Уда на Валентино , обожава Man in Black, обожава и Валентино тоалетната вода /кафеникавата/.....та искам нещо различно , задължително с ориентслски гурме уклон 😊

# 122
Klodilia, благодаря за включването по моя въпрос! Вече и без това бях разколебан за покупката, след твоите думи съвсем се отказах. Определено ще следя, ако се появи добра оферта за Tea For Two, твърдо съм решен да имам нещо на L'Artisan Parfumeur - може би точно защото са доста различни от това, което по принцип нося.

Deetron, на мен също Authentic Night ми е в списъка, но мисля първо да тествам в Дъглас/ Бюти, почват да ми натежават неуспешните поръчки на сляпо. Smiley

# 123
Парфюмни,много много Ви моля за съвет,сега съм между чуденка Tom Ford ли да бъде или Van Cleef(имала съм парфюма дето е по-мекия вариант на черната орхидея),на Van Kleef кои са Ви любимците от колекцията ?

# 124
Bois d’ore.

# 125
Това е най-любимата ми серия, не харесвам и не нося само три от по-старите свежи.

# 126
Bois d'Iris и Orchidee Vanille

# 127
  • София
Bois D’ore, Orchidee Vanille и Santal Blanc.

# 128
  • Sofia
На VC & A имам „Néroli Amara“ и „Moonlight Patchouli“ .  Следващият от серията на който съм хвърлила око е "Bois d'Iris", като дебна и  за добра цена на "Bois d'Amande.

# 129
Oud Blanc, Bois D'ore и напоследък пак преоткривам колко е хубав Bois d'Amande

# 130
  • София
Deetron, Пепеляшка, сърдечно благодаря....
Искам наистина да е изненада, защото яко залита по Уда на Валентино , обожава Man in Black, обожава и Валентино тоалетната вода /кафеникавата/.....та искам нещо различно , задължително с ориентслски гурме уклон 😊
мака - ами при това положение, може би е по-добре да опиташ тази прелест: Boucheron La Collection Oud de Carthage / https://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Oud-de-Carthage-44717.html
Скрит текст:
Ако не го познавате - тествай - ще го впечатли, поне така си мисля.

Валери - първо, много се радвам, че Диор ом интенз ти е легнал на сърцето Smiley Hands Clap
Колкото до Authentic Night Homme Abercrombie & Fitch - разбира се, че ще го тестваш първо. При положение, че го има наличен из магазините, няма никакъв смисъл от слепи поръчки. Още повече, напълно е възможно да ти дойде обикновен или пък близък до нещо, което имаш и дори да ти харесва, да се окаже ненужен. Simple Smile

# 131
Парфюмни,много много Ви моля за съвет,сега съм между чуденка Tom Ford ли да бъде или Van Cleef(имала съм парфюма дето е по-мекия вариант на черната орхидея),на Van Kleef кои са Ви любимците от колекцията ?

Всички, които съм пробвала от серията на VCA, са хубаво направени парфюми. Зависи какви аромати предпочиташ. Аз имам Orchidée vanille,  Gardénia pétale /който е много подходящ за пролетта/ и Rose Velours, получен от размяна със съфорумка за Bois d'Iris. Аз много харесвам Gardénia Pétale, а това е един от малкото от колекцията, които densi не харесва Simple Smile Индивидуално е. Виж им описанията и си избери.

# 132
Благодаря за темата. Flowers Bouquet

Тазгодишната ми пролет е в бутилката на  Valentino Donna Rosa Verde Valentino Green Heart

Открих го, не, не го открих, той ме намери благодарение на една прекрасна, ароматна фея. Flowers Rose Kissing Heart
Това е не просто аромат на пролет, това е Ароматът спомен!
Аромат на безгрижие и безвремие. Аромат на безоблачно небе. На нежност и обич. По детски чист и слънчев.
Аромат на щастие. Flowers Four Leaf Clover

Ще си нося и Туили, наскоро го купих и много му се радвам. Първият прът като го носих, в един магазин надуших невероятен парфюм и то през маската. Мислех, че се носи от продавачката в магазина и в момента, в който се канех да я попитам с какъв парфюм е, тя ме изпревари. Оказа се, че аромата се носи от мен. Relieved Толкова е разнолик и многопластов, че всеки път ме изненадва с нови интерпретации. Бутилката му също е много сладурска, много и се кефя ! 30 мл. е като като бонбон!

Общо-взето по всяко време нося каквото ми се прииска на момента. Мога да си нося всичко и по всяко време, само съобразявам дозата спрямо температурата.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 09:39 от Sysly

# 133
Да, аз него и Калифорния не мога да нося.

# 134
И аз се записвам в темата, въпреки че тия дни ми е студено за пролетни парфюми. Наскоро се сдобих с La petite robe noir legere и май доста ще си го понося Simple Smile Мирише ми на сладко от вишни (в детството ми  правехме такова почти всяко лято и го обожавам), но има и елегантна нотка, така че не е напълно "ядлив" аромат. Радвам се, че няма бадемова нотка като повечето от серията, защото хич не я харесвам. Трайността не е огромна, до към 4-5ч, но бива, устройва ме.
Имам останала отливка от Boss Private accord, много го носих миналата зима, сега малко ми е доскучал, но все така приятен шоколад. Много ми се иска да пробвам новия фланкър, в който би трябвало да има повече османтус, но май още не е зареден по магазините.
За по-топлите дни ще нося La vie est belle en rose, Lalique Satine, Ferragamo Signorina misteriosa, Boucheron Place Vendome.

Общи условия

Активация на акаунт