Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 401
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • виртуално
Някой може ли да ме ориентира кой точно е този и защо е с различно име спрямо 2018, че съм готова да го стрелям ... на 119лв за 60мл

# 346
# 347
  • виртуално
Ако беше този нямаше са питам.
В офиц сайт ги има и двата, но не намирам новия във фрагрантика.

# 348
Сигурно хич не ти изглеждам досетлива, но това е един и същи парфюм, колекционерско издание, със сок от класическия Alien и просто единия е 60 ml Refillable, иначе нямало две еднакви бутилки. На всяка цветовете са различно съчетани.

# 349
А кой Алиен според вас е подходящ за лятото/ако въобще има такъв/,понеже доста често вечер посягам към първообраза и си мисля за някой роднина на това извънземно в прохладна лятна нощ...да ми носи вайба на родата и да го усещам при бриз,ветрец и т.н
Мон Герлен флорал....от вчера разносих едно виалче и тази сутрин се усеща осезаемо-красив,топъл,вкусен,променящ се предизвикателно,чак на моменти се чудех от мен ли идва този упойващ аромат...

# 350
En Passant или Marfa ?
Help !?! / идеята е пролет в бутилка 😊/

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 08:53 от macadamia

# 351
А кой Алиен според вас е подходящ за лятото/ако въобще има такъв/,понеже доста често вечер посягам към първообраза и си мисля за някой роднина на това извънземно в прохладна лятна нощ...да ми носи вайба на родата и да го усещам при бриз,ветрец и т.н

Летните лимитки са идеални- Extraordinaire, Sublime, Flora Futura.
Не познавам Mirage.
Fusion e чудесен, но много сладък. През лятото не посягах към него, но носих много Flora Futura.

Едит: SOTD Qasamat Bareeq. Two Hearts Flowers Strawberry Flowers Strawberry Flowers Strawberry
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 08:21 от Dez

# 352
  • by the sea
Нe познавам El Passant ,
Marfa е красив флорален парфюм, туберозата е преобладаваща, не е задушлива , но не е и прекалено зелена, иланг-иланга я тушира малко и придават кремавост.
И аз чакам по-топло време за да усетя как ще се държи,тъй като белоцветните са много изненадващи на моята кожа  в различните сезони, смятам че ще е свеж.

# 353
Определено En Passant.

# 354
  • Sofia

Всъщност досега май не съм ползвала душ гел от комплект с парфюм, струва ли си? Усилват ли аромата?

Душ геловете на Dior, Guerlain, Lancome и Hermes се усещат по кожата с часове, може и без парфюм. На марки като Chloe, Mark Jacobs, Versace , dsquared аромата остава в банята.

# 355
  • София
Deetron, видях, че си много доволен от мъжката Латафа. Можеш ли да препоръчаш женски, за младо момиче. Секси хитачка, както съм чела. LaughingLaughing
Nestle93 - честно казано,  не мисля, че арабската посока е най-удачна за младо момиче и то на сляпо. Може би има готини секси дамски парфюми, но поне аз не се сещам, вероятно защото не познавам добре женското им лице.
Ако имате предвид младежки в смисъл на звънлив, нежен, невинен, то тогава арабските пък избощо не са  подходящи. За така по-секси и превземащ, се сещам за този на Rasasi - Maa Arwaak / https://www.fragrantica.com/perfume/Rasasi/Maa-Arwaak-19692.html
За мен, той напомня много стила на Lancome La Vie Est Belle и Paco Rabanne Black XS for Her - траен, вкусен, секси, изключително изгоден финансово/погледнете нотино/.

# 356
En Passant или Marfa ?
Аз също съм за Еn Passant, мен Маrfa определено ме души в топло време

# 357
Благодаря, Deetron. Ще го погледна този. Иначе аз съм точно по тежките (Armaf Club de nuit intense ми е от любимите) , но пък си мислех за пролетта нещо по-ефирно, ама душата си ме тегли към задушаване. Laughing

# 358
Afnan Ornament е доста добър вариант, според мен, Nestle93, без да съм Deetron Simple Smile

# 359
  • Франция
En Passant или Marfa ?
Това са два почти противоположни парфюма.
Каква е твоята идея за пролет? Окъпани люляци или восъчен портокалов цвят?
En Passant не е толкова лесен за харесване, колкото изглежда, защото съдържа много калон (краставица) и не на всеки стои/харесва еднакво.
На сляпо и двата парфюма са риск.

Общи условия

Активация на акаунт