Парфюмни размисли и страсти - 257

• 59 272
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
от мен +1 за Nomade Absolu....и трайност при мен от сутрин до здрач.....

# 631
  • Sofia
Момичета, CHLOÉ NOMADE ABSOLU срещу Elie Saab Le Parfum ? Кой е по-по -най Bowtie Нафъщях се и с двата и не мога да преценя. Който си има и ги е разнасял да ми удари едно рамо  Innocent Пазарува ми се още,нещо различно !

И аз ги имам и двата, абсолютно различни са и за мен. Абсолю е много интересен, различен, мъхов, сладък, топъл, леко мъжкарее на моменти, в други е мек и потаен, като дълбока вода Simple Smile...
Ле Парфюм е звънлив, ярък, няма развитие, доста често ми е в повече. Както е лек, така превзема всичко и те блъска в носа с юмрук. В размените е, не можах да го харесам в никой сезон, така че да го нося. От двата харесвам повече Номада, а от Номадите харесвам най-много ЕдТ-то, много нежен, мек, топъл, няма я бръснарската нотка, в същото време адски траен при мен, два пъти повече, отколкото Абсолю. Това по темата с трайността по-горе Wink

# 632
Абсолю Номад е много траен при мен. С дни по дрехи се усеща без значение сезона.

# 633
Момичета, CHLOÉ NOMADE ABSOLU срещу Elie Saab Le Parfum ? Кой е по-по -най Bowtie Нафъщях се и с двата и не мога да преценя. Който си има и ги е разнасял да ми удари едно рамо  Innocent Пазарува ми се още,нещо различно !
Аз съм за NOMADE ABSOLU. Едно от попаденията ми "насляпо". Съвсем различни са, с Le Parfum,  но за пролетта Chloe ще е чудесен. На Elie Saab за топло време повече ми допадат In White и L'Eau Couture, но и пред тях бих избрала Absolu. Добра трайност при мен и при двата.

# 634
И аз имам и харесвам и двата, като предпочитам Номад Абсолю. Много са различни като вайб (за мен), но и двата са безкрайно трайни. На дрехи обаче, аз не пръскам.

# 635
Маджико, аз веднага се сетих, че иде реч за твоята Фара. Гледах аромата да ти го поискам от размени..но понеже реших , че не му е сезон се въздържах. За което искрено съжалявам де. Значи проблема на потребителката не е само в трайността, а в това че не са и направили комплименти за парфюма. Значи е менте. Точка. Joy

# 636
В хубавото направо пролетно време реших да разнообразя с любим винтидж - L de Loewe, красив, богат и траен аромат, макар и без особен шлейф. Седи по-прибран, но го усещам достатъчно силно. В началото като всички шипри ми седеше остър, после омекна и се разви много интересно, цветя, нежен муск, кожа във фона, много омекотен и приглушен ветивер. Жалко, че ми е миниатюра.
https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/L-de-Loewe-22797.html
Обичам винтидж парфюми, е, не биологични бомби, но композиции с класата на старата школа, които миришат на неоспорим лукс.
В тази връзка бих се радвала на подобна тема - как ухае луксът според представите ви? 

# 637
Маджико, аз веднага се сетих, че иде реч за твоята Фара. Гледах аромата да ти го поискам от размени..но понеже реших , че не му е сезон се въздържах. За което искрено съжалявам де. Значи проблема на потребителката не е само в трайността, а в това че не са и направили комплименти за парфюма. Значи е менте. Точка. Joy
Да й имам критериите за "автентичност" на колежката-съфорумка! Joy

# 638
Аз веднъж се усъмних на база кутия в един парфюм от размяна и дамата се свърза с мен да ми предложи да й го върна. Разбрахме се.  Публичните порицания и разправии са излишни.

# 639

В тази връзка бих се радвала на подобна тема - как ухае луксът според представите ви?  

На Cuir Beluga. Two Hearts
Трябва да има кожа в аромата, тогава ухае на лукс за мен. Може би сухо пачули също. Coromandel ми ухае луксозно, Hermes Hiris.
Кожа, ирис, пачули. И се получи Valentino Uomo Intense. Satisfied (почти, няма пачули).
Студена, неподсладена ванилия, като в Chanel No5 EdP.

# 640

На Cuir Beluga. Two Hearts
Трябва да има кожа в аромата, тогава ухае на лукс за мен. Може би сухо пачули също. Coromandel ми ухае луксозно, Hermes Hiris.
Кожа, ирис, пачули. И се получи Valentino Uomo Intense. Satisfied (почти, няма пачули).
Студена, неподсладена ванилия, като в Chanel No5 EdP.
Напълно съгласна - какъв лукс без кожа?! Simple Smile и твърдо за Coromandel, имала съм виалче, много хубав спомен пазя.
Наскоро потърсих комбинация кожа-коприна - ами в базата на фрагрантика няма такъв парфюм! Кожа и кашмир ми излязоха, но не много и не такива да се намират лесно в БГ с малки изключения.

# 641
  • виртуално
най-любимият
и пак ми изглеждат малко ...

Ако някой иска да се раздели със стар Alien нека ми пише

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 18:07 от Рапунцел.

# 642
Рапунцел, страхотна снимка. Ох, колко си го обичах оранжевият Alien – силен, наситен и очарователно свеж и сладък, слънце в бутилка. Трайността му беше феноменална, а мъжът ми казваше като се прибира – вече знам, че си вкъщи, усещам парфюма ти в целия вход. Жалко, че беше лимитка. Пазя празното шише от години. Сантимент. Simple Smile

# 643
  • by the sea
Този Alien да е толкова красив и опияняващ, но не мога да го нося, имам
 и много обичам само Sunessence  Or d'Ambre , красив и отвън и отвътре, създава ми много слънчево настроение .

# 644
  • виртуално
Or d'Ambre ми е най на сърцето, пазя 20мл и ми се свиди да ги ползвам

Общи условия

Активация на акаунт