От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 100 550
  • 843
  •   2
Отговори
# 495
Не ми се вярва.  Ще го държат в магазина за такива като мен, импулсивни и дето не се и сещат да погледнат кскво купуват.

# 496
Утре ще ми доставят най-после ЕКОН COMBO и нямам търпение да го сравня със Paradise Silk. Принципно от страната на мемори пяната като че ли Silk-а e по-удобен, но определено очаквам матрака на ЕКОН да е това която си представях за комфортен матрак.

Дано сте доволен. Наскоро ходих и пробвах различни матраци на Екон Бяла в мебелен магазин. Комбото ми хареса - за две мин лежане Simple Smile За нашия Екон Латекс Кокос Стандарт - свикна се напълно с него, поулегна, удобен е, болки и неразположение няма, дори на мен пасва, макар да не съм често върху него. Ползва се от дъщеря ми, харесва си го и спи добре - вече три месеца минаха - размер 160/200.

# 497
Утре ще ми доставят най-после ЕКОН COMBO и нямам търпение да го сравня със Paradise Silk. Принципно от страната на мемори пяната като че ли Silk-а e по-удобен, но определено очаквам матрака на ЕКОН да е това която си представях за комфортен матрак.

Дано сте доволен. Наскоро ходих и пробвах различни матраци на Екон Бяла в мебелен магазин. Комбото ми хареса - за две мин лежане Simple Smile За нашия Екон Латекс Кокос Стандарт - свикна се напълно с него, поулегна, удобен е, болки и неразположение няма, дори на мен пасва, макар да не съм често върху него. Ползва се от дъщеря ми, харесва си го и спи добре - вече три месеца минаха - размер 160/200.

Благодаря Ви.
Вкъщи имахме пак на ЕКОН  мисля най-ниската серия купуван далечната 2008-ма, не беше мръднал. Засега е много комфортен, надявам се поне 5 години да ме издържи и да не слегне прекалено много. Ако е със същото качество като предишните на ЕКОН би следвало безпроблемно да изкара и повече.  Понеже се гънеше като желе при носенето на 3-тия етаж и тези които го качваха му разместиха  "вътрешностите" се наложи да разкопчея калъфа и да си наместя ядрото, не че му пречеше, но все пак ме дразнеше че не седи както трябва да е в калъфа. Simple Smile

Поздрави!

# 498
Здравейте препоръчайте ми протектор за матрак. От един магазин купих по тяхна препоръка DREAM ON. Размера, който ни дадоха е 90/200, а нашия матрак е 82/190. В резултат той се свлича и по този начин повлича и чаршафа.

# 499
Здравейте препоръчайте ми протектор за матрак. От един магазин купих по тяхна препоръка DREAM ON. Размера, който ни дадоха е 90/200, а нашия матрак е 82/190. В резултат той се свлича и по този начин повлича и чаршафа.
Водонепропусклив ли искате?
Имайте предвид, че са два вида: с ластици по диагонала на четирите края и тип чаршаф с  ластик.
За втория тип, дори и да е по размер, трябва да знаете и височината на матрака, защото ако е тънък, протекторът пак може да се свлича.

# 500
Точно за чаршаф с ластик е хубаво да се купи по-голям, ако няма същия точен размер. Ако става дума за такъв добре са ви посъветвали, особено при по-висок матрак. Нашите протектори са точно по размер, но за матрака на дъщеря ми (140х200) като купувахме чаршаф с ластик взехме 160х200, защото е много висок. И пак едва става, другия път ще вземем 180 х 200. В същото време стандартният протектор вече малък (след като купихме топматрак) и трябва по-голям. Та ако е висок матракът даже и точен протектор да вземете, пак ще малее.

# 501
Наистина трябва да се мери височината и да се търси подходящ.
Освен в Икеа има ли място, където продават долен чаршаф за матрак 30см. височина?

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 12:07 от ДХ3

# 502
То има протектори и тип "цял калъф", но там пък съвсем точни размери трябват, а пък за да се свали за пране, голяма борба пада -особено ако матракът е тежък.

# 503
Купих протектор от ИКЕА, за 140/200 , 27 лв мисля беше. На предния матрак, висок 20 см непрекъснато се измъкваше, сега на новия, дето е 14 см пък леко се набръчква. Но основното, което ме дразни е че наелектризира чаршафа, направо залепва..и ако искам да му изпъна гънките /на чаршафа/ повличам и протектора...само дето искри не фърчат...това нормално ли е или просто протектора не е ок?

# 504
Водонепропусклив ли искате?
Имайте предвид, че са два вида: с ластици по диагонала на четирите края и тип чаршаф с  ластик.
За втория тип, дори и да е по размер, трябва да знаете и височината на матрака, защото ако е тънък, протекторът пак може да се свлича.
Водонепропусклив е и е тип чаршаф. Чудя се с ластик в краищата дали е по-добрия вариант. Не е капитониран, може би ако е...

# 505
Здравейте момичета, предстой ми покупка на матрак. Спряла съм се на  Матрак Antistress Orthopedic 22 см - еднолциев матрак с покет пружини, моля ако някой има мнение за този матрак или за покет пружините да сподели "за или против". Благодаря предварително Simple Smile!
А относно протекторите, преди ползвах водонепромокаеми (поръчани от Колагена ), но сега си купих капитонирани и съм по-доволна от тях.

# 506
Здравейте момичета, предстой ми покупка на матрак. Спряла съм се на  Матрак Antistress Orthopedic 22 см - еднолциев матрак с покет пружини, моля ако някой има мнение за този матрак или за покет пружините да сподели "за или против". Благодаря предварително Simple Smile!
А относно протекторите, преди ползвах водонепромокаеми (поръчани от Колагена ), но сега си купих капитонирани и съм по-доволна от тях.

Хора НЕ се лъжете по фалшиви промоции, от MySleep от километри си личи че са с ниско качество и дали ще ги изтраете месец, година, не се знае!

Мислете малко как матрак 160/200 би струвал под 500лв че и с покет пружини и пяна в едно..

# 507
  • оттам, откъдето започва България
10 години след покупка на матрак спрях да пиша мнения (защото то трябва и да се чете). Simple Smile
Успех на всички в покупката!

# 508
Нашият матрак е Нани сирена фреш мемори или нещо подобно 180/200. ММ имаше матрак Нани преди и пак искаше такъв, защото му бил много удобен. Пробвахме в ИКЕА и юск, но накрая все пак взехме Нани. Вече година сме с него и доволни. Когато се прибера от почивка или командировка винаги си ми е супер удобно нашето легло.
Протектор купих от ИКЕА, пасна идеално.

# 509
Аз ви чета често но не пиша. Като сме тръгнали с темата на Нани сега е намален Аруба Мемори покет има ли тук някой който го ползва? Искам реално мнение.

Общи условия

Активация на акаунт