От кой матрак сте доволни? - Тема 9

• 103 448
  • 843
  •   1
Отговори
# 555
За легло с широчина 164 см, крайно неподходящ ли ще е матрак 160 см? Grinning Харесахме си матрак от Икеа и още не мога да го прежаля....

Нашия ще го сменяме 2 години след като го купихме... Нани Каспия Покет спринг. Ужасно тежък. Разби ни се леглото от него. Един участък се изду. Освен това, май ни идва твърде мек

2 см ще е по-тясен от двете страни, и ще е предпоставка да се измества матрака според мен.
А иначе щом матрака Ви е разбил леглото, значи същото не е никак здраво.

# 556
Барбалена,ако отворът за матрака е 164 ,вземете 164.Ако е по-тесен матракът,от двете страни ще стоят "дупки"а може да вижда и подматрачната рамка ,ако сложена високо.
При мен го има този проблем,макар и минимален- отвор 162,правен първоначално заради пружинен матрак 160 см +механизъм за повдигане. След няколко години сменихме с непружинен 160 см+подматрачна и от двете страни на спалнята има х 1 см разстояние от матрака до вътрешния ръб на корпуса. Наскоро пак сменях матрака и се чудех дали да не взема 164 ,защото габаритните размери на спалнята са 166,рамката е високо и матракът като легне ще скрие въпросните отвори х 1 см . За повече естетика уж. Но,все пак, в магазина ме посъветваха да не рискувам с по-широк.

# 557
За легло с широчина 164 см, крайно неподходящ ли ще е матрак 160 см? Grinning Харесахме си матрак от Икеа и още не мога да го прежаля....

Нашия ще го сменяме 2 години след като го купихме... Нани Каспия Покет спринг. Ужасно тежък. Разби ни се леглото от него. Един участък се изду. Освен това, май ни идва твърде мек
Крайно неподходящо, защото размера на матрак 164/190 ( по стандарт), а този който сте харесали е 160/200 ( по стандарт)тоест дори и да прежалите двата см от двете страни дупки, няма как да пъхнете 10 см в дължината.

# 558
По 2 см отстрани ми изглежда пренебрежимо малко, но явно не е Grin Иначе дължината си е 200 см, там няма разлика.

# 559
По 2 см отстрани ми изглежда пренебрежимо малко, но явно не е Grin Иначе дължината си е 200 см, там няма разлика.
Въпреки това матракът ще се мести и ще усещаш нестабилност.

# 560
Извинявай,грешката е моя, но до сега не съм срещала размер 164/200, ама явно и това го има.
Старата ни спалня беше с размер за матрак 164/190( абсолютен стандарт). Реших да взема и топ матрак, ама след 10г. уж да подобря комфорта на вече започващият да се амортизира матрак. Да, ама не премерих, а действах спонтанно и по спомен - купих 160/200, и такава изненада настъпи вкъщи когато го сложи хме върху матрака. Това че беше с четири пръста по- тесен не ме смути толкова от това, че провисна с педя отдолу.
Премерете хубаво преди да купите Grinning

# 561
Моят матрак е 164х200. Магнифлекс и е стандартен размер (не е по поръчка).

# 562
Здравейте. Спряла съм се на този матрак-Матрак Flexo Memory NEW - Mattro.   Моля ако някой от вас има наблюдения да пише. На промоция е до 28.03.
Винаги са ме изумявали тези намаления -70% ,-80% ..... и съм се съмнявала относно качеството на промоционалната стока. Дали ,всъщност, не са преоценени ,заради дефект или ниско качество?
От Матро съм поръчвала калъф за матрак -скъп калъф на  някаква фантастична промоция , излезе ми 160 лв за р-р 160/200. Ами, след година ползване, дунапренът от вътрешната страна беше почти цялостно пожълтял.

Не е проблем че ще пожълтее.Интересуват ме матраците им дали са удобни тъй като нямам възможност да ги пробвам.Ако някой има такъв да сподели

# 563
НинаДикова, както казах,наскоро сменях матрак и ходих в  магазина на Матро в Пловдив -макар ,че бях се спряла на друга марка ,по предложение на консултантката,пробвах и техен матрак:
https://mattro.net/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/%D … D0%B0%D1%86%D0%B8
Удобен беше ,наистина, с много възможности за промяна на твърдостта ,но 30 см ми идваше висок за спалнята.
Относно промоционалния период- ами всеки месец са им на промоция ,не се притеснявай,че ще я изтървеш. Миналия пак имаше същата промоция Simple Smile

# 564
...

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 19:28 от petiaivanov

# 565

Мисля че обърка темата Grinning
.......
До Нова година има още 9 месеца, толкова ли ще продължи това безумие

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 19:58 от щастлива мама

# 566
щастлива мама , станало е объркване. Аз си редактирах поста, но понеже си ме цитирала, писаното си стои в тази тема. Би ли редактирала, моля, за да не съсипваме темата?

# 567
Не можах да се справя нещо
Оставям го така:confused:

# 568
търся препоръки за топ матрак, който не спарва! в момента имам два: един на sleepy, който потресаващо спарва , и един на магнифлекс , който средно спарва . преди това години спях на този и не съм имала такъв потящ се проблем, сега съм вир вода......... освен да си купя пак същия?? но ми се искаше да е ... още по-хубав, но как да рискувам, за какви характеристики да гледам.... ясно ми е не трябва да има вата, но явно меморите и особено пяната ме спарват, латекс пък не съм пробвала, на екон има един с памучен текстил, но става към 600 лв......

# 569
  • оттам, откъдето започва България
Извинявай, ама той матракът е на тази цена 600 лв. (примерно).

Общи условия

Активация на акаунт