Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 070
  • 270
  •   1
Отговори
# 105
Съвсем не ме хваща сън вече Shocked  Голем страх, не остана - два дни до операцията. Благодаря на всички, които ми пратиха номера на телефона си. Нямам търпение вече всичко да е свършило и разбира се да е минало успешно и безпроблемно и да гушкам бебко и да се обаждам по телефона и да пиша СМС-и и да се смея и да плача ииии.....еееееех

# 106
Кате, и теб не те хваща сън май Wink

# 107
Миленка,че кой може да го хване сън..такава нощ само.... Shocked
Желая ви в най-скоро време да си гушкате бебоците! baby_neutral  passifier

# 108
И аз да кажа добре дошли на Shom4e и qwendolin.
На Katusha и на Milenka стискам палци всичко да минава и скоро да се похвалят.
Весело посрещане на Новата година на всички.

# 109
Zdraveite na vsi4ki nastoja6ti i byde6ti mai4eta Wink

Az otdavna ne sym se vklju4vala i vizdam, 4e dosta ne6ta sa se slu4ili prez tova vreme.  Tada

Pozelavam na vsi4ki vi veselo posre6tane na Novata Godina Close-mas:
Na podranilite januarki da sa im zivi i zdravi beb4etata.   ylinfant
 A na nas - vse o6te bremenee6tite preggo neka Novata godina ni donese nai-hubavite i zdravi bebe6or4eta !!!!!!

Az ve4e edva izdyrzam. Na6iat mynik e stanal malko velikan4e:-) predi sedmica be6e 3 700, a ima o6te vreme do 8 januari. Bjah po4ti ubedena, 4e 6te se rodi po-rano, no javno tvyrdo e re6il da izkara praznicite v korema na mama, 4e drug pyt koga ???

# 110
Момичетаааа, готвите ли  Wink
Пожелавам ви много хубави мигове занапред

Наздраве!

# 111
Цитат на: shom4e
Здравей, мила Fun,
Благодаря за пожеланията Simple Smile.
Доколкото аз съм чела вероятността бебето да е с отрицателен резус фактор при нашта ситуация е 25%. При нас бебо се роди с положителен резус фактор, както таткото, и затова се наложи да купим гамаглобулин. Таткото го взе на "едрова" цена от 155лв от едни познати аптекари, но предполагам че в аптеките цената му ще бъде около 180лв. Мисля че няма да имаш проблем да го намериш, но е добре да се подготвите предварително и да разпитате къде го има преди да се роди бебо, защото след това ще имате само 72 часа. Ако не можете да намерите пиши ми и ще се опитам да помогна.
Успех !

shom4e, а би ли ми казала точно гамаглобулин ли се казва препарата, че аз имам доста съществен проблем ... свръх чувствителна съм към гамаглобулин Confused Направо си нямам представа ако бебето се окаже Rh+ какво ще правим .. newsm09

# 112
Момичета, искам да ви пожелая много весел купон довечера и
само хубави неща да ви се случват през новата година Tada

# 113
  • София
Цитат на: Casey
Момичетаааа, готвите ли  Wink
Пожелавам ви много хубави мигове занапред

Наздраве!

Неееееее Grinning , айде пък сега всеки ден да готвя Laughing Нали съм на диета Laughing Малко мезенце там и стига толкова Grinning

Tada Мами бъдещи и вече настоящи пожелавам ви весело  bigdance2  празнуване довечера и всичко което искате да ви се сбъдне през новата 2005 година!

# 114
Цитат на: Leny
Здравей, мила Fun,
Доколкото аз съм чела вероятността бебето да е с отрицателен резус фактор при нашта ситуация е 25%. При нас бебо се роди с положителен резус фактор, както таткото, и затова се наложи да купим гамаглобулин. Таткото го взе на "едрова" цена от 155лв от едни познати аптекари, но предполагам че в аптеките цената му ще бъде около 180лв. Мисля че няма да имаш проблем да го намериш, но е добре да се подготвите предварително и да разпитате къде го има преди да се роди бебо, защото след това ще имате само 72 часа. Ако не можете да намерите пиши ми и ще се опитам да помогна.
Успех !

shom4e, а би ли ми казала точно гамаглобулин ли се казва препарата, че аз имам доста съществен проблем ... свръх чувствителна съм към гамаглобулин Confused Направо си нямам представа ако бебето се окаже Rh+ какво ще правим .. newsm09

Гамаглобулина е забранен от десетки години в много страни.
Даже тук като забременях и ме питаха специално дали някога са ми били инжекции гамаглобулин. Били много опасни и давали отражение за цял живот.  Бременните на които някога в живота са им били такова нещо им записват в картона това и се вписва вьв всички документи и вдокументите преди и след раждането. А никой в Бьлгария май не епредполагал че е толкова опасен този гамаглобулин.

# 115
  • София
Цитат на: Ружа72
Цитат на: Leny
Здравей, мила Fun,
Успех !

Гамаглобулина е забранен от десетки години в много страни.
Даже тук като забременях и ме питаха специално дали някога са ми били инжекции гамаглобулин. Били много опасни и давали отражение за цял живот.  Бременните на които някога в живота са им били такова нещо им записват в картона това и се вписва вьв всички документи и вдокументите преди и след раждането. А никой в Бьлгария май не епредполагал че е толкова опасен този гамаглобулин.

Не знаех ...
А дали наистина има алтернатива ???

# 116
Весело посрещане на Новата година !!!
С пожелание за много здраве,радост и късмет през 2005!!!
И още много хубави, здрави и послушни бебета!!!
Целувки на всички!!!

# 117
Нека и аз да се включа с пожелания за всичко най-добро през следващата година и много сбъднати мечти и желания. Бъдете най-щастливите мами със здрави и красиви дечица.

# 118
  • Варна
Мами, честита 2005 година !
Бъдете здрави и щастливи и Вие и семействата Ви! Нека да не се отървем от късмет и хубави преживявания!

# 119
Честита Нова Година на всички!
Желая ви много щастие, радост и любов и най-вече здраве! И да се радваме всички на малките съкровища, които имаме или ще имаме в скоро време!
Сара

Общи условия

Активация на акаунт