Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 069
  • 270
  •   1
Отговори
# 90
welcome   на Shom4e и gwendalin
Благородно ви завиждам, че вече си гушкате бебоците Simple Smile

# 91
Здравейте!!!
Поздрави и на вас Shom4e i Gwedalin !!!! Радваме се на бързото възстановяване и весели празници-сега май наистина ще е по-весело с още един човек у дома....и да нацелувате бебоците от нас....!!!

# 92
Добре дошла, Гвендолин, съжалявам за неприятностите, които са ви сполетели по време на раждането и престоя в болницата. Дано бързо да се възстановите и ти и бебенцето ти и да забравите. Много ще се радваме, ако успяваш да влизаш в темичката ни и да споделяш опит с нас. Ще се зарадваме и на малко снимчици естествено Wink

# 93
  • Варна
Здравейте пак Wink !
Връщам се от консултация- бебчо е около 4 килограма според лекаря и  е абсолютно готов да се появи на белия свят Grinning . В неделя в осем и тридесет с таткото трябва да сме в АГ-то, а към десет часа ще ме оперират.
Ако нещо се случи с пс-то и не мога да вляза в нет-а до тогава- весело посрещане на новата година!

# 94
Цитат на: Katusha
Здравейте пак Wink !
Връщам се от консултация- бебчо е около 4 килограма според лекаря и  е абсолютно готов да се появи на белия свят Grinning . В неделя в осем и тридесет с таткото трябва да сме в АГ-то, а към десет часа ще ме оперират.
Ако нещо се случи с пс-то и не мога да вляза в нет-а до тогава- весело посрещане на новата година!

Стисссскам палци всичко да мине по вода! Grinning

# 95
Здравейте пак Wink !

Брей, много голяма мишката бе, Кате! Като родиш да ми пуснеш СМС да оповестя новината във форума и в нашата темичка! Мен ме чака същата участ, но в понеделник-в 8,30 ч. Чудя се само аз на кого да пусна СМС-а? Rolling Eyes Бъдещи мамчета, ако някоя от вас има желание,може да ми прати номера на GSM-а си на ЛС и като се "Сафирясам" след операцията да пратя ТТ-данните на бебко.

# 96
  • Sofia
Честито на Шомче и Гвендолин! Много да ви слушат бебоците и да се оправят с това ядене!
  Слънце ще я изпишат утре. А бебока се казва Светослав. Да й е жив и здрав!

# 97
  • Варна
Брей, много голяма мишката бе, Кате! Като родиш да ми пуснеш СМС да оповестя новината във форума и в нашата темичка! Мен ме чака същата участ, но в понеделник-в 8,30 ч. Чудя се само аз на кого да пусна СМС-а? Rolling Eyes Бъдещи мамчета, ако някоя от вас има желание,може да ми прати номера на GSM-а си на ЛС и като се "Сафирясам" след операцията да пратя ТТ-данните на бебко.[/quote]

Ще пусна смс Wink . А за голямата мишка- голяма излезе и освен това видеозонът показвал по-малко, та не знам какво чудо ще се измъти накрая Shocked  Grinning .

# 98

А за голямата мишка- голяма излезе и освен това видеозонът показвал по-малко, та не знам какво чудо ще се измъти накрая Shocked  Grinning .

Ей, браво   Hands Clap  на момчето Simple Smile

# 99

Tada
И умната... Ще чакаме вести в неделя  Close-mas:

# 100
shom4e и  gwendalin  добре дошли в къщи с бебоците!!!
На katusha  стискам палци за неделя  Grinning

# 101
Привет отново на Shom4e i Gwedalin!Желая ви бебоците да са здрави и послушни, та да ви остава време да си бъбрите с нас и да споделят опит, за който аз също съм на мнение, че ще е полезен за нас, които сме по - назад!
Кате, стискам палци при теб всичко да мине по план! thumbsup
Поздрави на всички ви и весело посрещане на Новата Година! Желая здраве и много щастливи мигове на всички ви! Flowers Four Leaf Clover
И наздраве!  cheers

# 102
  • София
Здравей, мила Fun,
Благодаря за пожеланията Simple Smile.
Доколкото аз съм чела вероятността бебето да е с отрицателен резус фактор при нашта ситуация е 25%. При нас бебо се роди с положителен резус фактор, както таткото, и затова се наложи да купим гамаглобулин. Таткото го взе на "едрова" цена от 155лв от едни познати аптекари, но предполагам че в аптеките цената му ще бъде около 180лв. Мисля че няма да имаш проблем да го намериш, но е добре да се подготвите предварително и да разпитате къде го има преди да се роди бебо, защото след това ще имате само 72 часа. Ако не можете да намерите пиши ми и ще се опитам да помогна.
Успех !

# 103
Здравейте пак Wink !

Стискам палци раждането да мине добре. Както май се вижда голям мъж ще се роди.

# 104
  • София
Добре дошли отново на Shom4e и qwendolin и честити им още веднъж бебоци.

Катюша, стискаме де що има fingerscrossed   и очакваме новини.

Общи условия

Активация на акаунт