Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 072
  • 270
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Честита Нова Година на всички!!!!!!

Много щастие, любов и късмет ви желая. На родилите вече мами честито за бебчетата-нека да ги слушкат много. На неродилите леко раждане и нека да има още много и много и много красиви бебета   Grinning

# 121
4ESTITA NOVA GODINA!

Pojelavam na vsi4ki zdrave,shtastie i mnogo lubov.

Nai nakraq i az da vlqza vav foruma.Nie v kashti sme ve4e trima.Momi4eta,nqmam dumi s koito da vi opisha kolko sme radostni s tati.Makar,4e rodih mnogo trudno i se ma4ih dva dni,kogato vidqh bebo -zabravih vsi4ko.

Pojelavam na mamite koito sa s beb4etata si ve4e,da sa im jivi i zdravi i mnogo da gi radvat.A na tezi koito ne sa rodili vse oshte im pojelavam leko rajdane.

Celuvki na koremite i na bebocite.

# 122
За много години!
Желая на вас и близките ви здраве, щастие, късмет и много слънчеви моменти през новата 2005!
На вече родилите мами здрави и послушни бебоци, а на тези от вас на които все още предстои ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ - леко и безпроблемно раждане и здрави бебоци!

# 123

С пожелания за красиви бебчета и много любов!

# 124
Честита Нова година !

Много здраве, щастие, любов и само положителни емоции през новата година

# 125
Честита Нова година и от мен и бебе Светослав.
Точно на Нова година ни изписаха и щастливи сме вече в къщи...
Бебо е прекрасен, яде по часовник, спи през останалато време...спи на лампа, на шум, където го сложим, не реве, много е кротък и послушен. Само нощем има ужасни колики и не съм спала откакто съм родила, но почваме капките за колики и се надявам да не се мъчим повече...

Както знаете имах секцио за 28, но на 26 си бях почти родила като пристигнах в болницата и спешно ме резнаха през нощта. Simple Smile
Понеже все слушам за прословутите болезнени контракции, а аз нося на болка и докато не почна да боли не отидох в болница, а то се оказа че съм почти родила..е не можех да родя това бебе с този таз...
Операцията стана толкова светкавично, че дори не разбрах беше като на филм..няма да ви тормозя с подробности.
Ще ви кажа, че в момента в който ми донеса в операционата бебо и поисках да имам още едно бебе, голям рев му дръпнах на масата..

Един от най прекрасните моменти беше когато бебо си отвори очите и ме гледа изпитателно 10 минути, разгледа ми лицето и пусна една малка усмивка...незабравимо е...
Да знаете че бебета виждат и чуват от първия ден и познават майка си веднага.
Сега се гушкаме е целуваме по цял ден, гледаме се сами с татито. Той е експерт по къпането, смяна на памперси, уригване, само дето не може да кърми.

Стискам палци на мамите който останаха, да се присъединят към нас и да споделят за този прекрасен момент. Simple Smile
Само като се сетя и изпадам в умиление, няма друго такова нещо и чуство...

# 126
  • София
ЧЕСТИТА НОВА 2005 ГОДИНА
Много весели и незабравими положителни емоции на всички! Сигурна съм че ще ги имаме!!!

Слънце, честито! Браво на теб на бебо и на тати! Аз рядко се умилявам но момента с 10 минутното разглеждане и усмивка ме "размаза" направо People Angel  Много се радвам за вас. Нямам търпение и си мечтая и ние да сме така!

И макар, че много януярки вече са мами, все пак: ДОБРЕ ДОШЛИ В МЕСЕЦА НА ЯНУАРКИТЕ!

# 127
Честита Нова Година!!!
Желая на всички Ви много щастие, любов и късмет през Новата 2005 г. На бъдещите майки - леко и безпроблемно раждане, на януарските майчета с декемврийски бебчета-пожелавам много да ги слушкат и радват бебчетата им. Нека Новата година бъде изпълнена с много положителни емоции за всички нас.

# 128
Честита Нова Година на всички бъдещи и настоящи майчета!!
Пожелавам ви много щастие и късмет през 2005 година!!

Днес много се зарадвах като ми се обади една приятелка и ми каза че вчера е родила.
Много лесно нормално раждане (тук секцио почти не се практикува- само над 40 год възраст, при тежка форма на диабет и прочее).
Бебка Анна е само 3600, а не над 4200 както я плашеха докторите Grinning.
И най-важното точно на термина Grinning
Та уж се уговаряхме че едва ли не ще се засечем в болницата (в една и съща сме) и сега вече нямам търпение и аз да видя моята бебка Grinning.

# 129
Честита да ви е новата 2005 година!!
Пожелавам ви безброй усмивки и да са ви послушни бебетата:)[/b]

shom4e, не ми отговори на въпроса .. наистина ли се казва ГАМАглобулин или е алфа, бета или някаква друга буква преди `глобулин` .. ако имаш спомен де
много ме съмнява да се ползва препарат опасен за здравето на бременните, нали целта е да се избегнат бъдещи усложнения, а не да се предизвикват такива ако е права Ружа72 Thinking

# 130
  • София
Честита Нова 2005 година!

Бъдете здрави и много обичани!
И есествено ви пожелавам най-най-хубавите бебчета!

# 131
Честита Нова Година!!!
Желая на всички много здраве, щастие и късмет през 2005!!!
На всички настоящи мами желая много хубави мигове с малките слънчица! Нека растат живи и здрави,заобиколени от много любов и грижи!!!
А на всички бъдещи мами желая леко и безпроблемно раждане, много усмивки и положителни емоции с бъдещите  бебчетата!!!

# 132
ЧЕСТИТА НОВА 2005 ГОДИНА!
Желая на всички много здраве и щастливи дни!!!

# 133
  • София
Leni, лекарството се казва анти -д гама -глобулим.

# 134
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
4ESTITA NOVA 2005 GODINA!!!!!!!!!!!!
Nie s GABI vi gelaem mnogo zdrave, radost, shtastie, kasmet, lubov. Na rodilite ve4e mami da imat nai-poslusnite deca, a na o4akvastite mami po-skoro da izgiveiat nai-shtastlivia mig - ragdaneto.

Общи условия

Активация на акаунт