Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 074
  • 270
  •   1
Отговори
# 135
4ESTITA НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН НА ВСИ4КИ ЯНУАРКИ!!!
АЗ ПЪК ВЕ4Е КАТЕГОРИ4НО ОТ ДЕКЕМВРИЙКА СТАНАХ ЯНУАРКА- ЯВНО СЕ Е НАЛОЖИЛО СЛЕД КАТО ТОЛКОВА МАМИ ЯНУАРКИ- СТАНАХА ДЕКЕМВРИЙКИ!!!
Е, НЕ МОЖАХ ДА СЕ ПРЕБОРЯ ЗА БЕБЕ 2005 ВЪПРЕКИ ТЕРМИНА 31.12 ДА ВИДИМ СЕГА ЗА КОЙ ЯНУАРИ ЩЕ СЕ КЛАСИРАМЕ!
лЛЕКИ ПОСЛЕДНИ БРЕМЕНЕЕЩИ ДНИ НА ВСИ4КИ И МНОГО РАДОСТ НА ВЕ4Е МАМИТЕ!

# 136
Здравейте и от мен!
shom4e, gwendalin и Слънце, честито завръщане вкъщи с бебчета!
Иначе как изкарахте всички Новата Година? Ние си бяхме самички вкъщи, гледахме телевизия, нищо кой знае колко впечатляващо, но на нас си ни харесва.
Днес голямо чистене падна, утре пристигат свекитата и искам поне да ги посрещнем на чисто, а те че кусури ще намерят е ясно (те все викат, че кучето много цапало, ама не е така).
За тоя крем дето спомена Ружа против напукването на зърната докато кърмиш - и аз съм го ползвала и наистина е много добър. Аз по едно време направо ревех като трябваше да храня бебчо, но с тоя крем се оправих. Хубавото е, че не трябва да го измиваш преди да храниш детето.
иначе на мен ми казаха, че няма нужда да се изцеждам ако имам много мляко. спомням си, че на 3-4 ден ми дойде кърмата и гърдите ми щяха да се пръснат и тогава майка ми и свекърва ми веднага казаха "Изцеди се да не направиш мастит". Тук обаче като родиш идва 8 дни жена да ти дава обяснения как да си гледаш детето (показва ти как да го къпеш, обличаш, храниш и изобщо такива неща и помага в домакинството  или другото дете, това е стандартно за всички жени и е от застраховката) и тя ми каза "не се изцеждай, то млякото само се регулира според това колко пие бебето". и аз не се изцедих и постепенно се оправи наистина от самосебе си.
брей, че история стана...
надявам се скоро да мога и аз да пиша за малко бебче, всъщност ми се иска да родя възможно най-скоро, ама не се знае кога ще стане....
много поздрави от мен и до писане
Сара

# 137
Добро утро, бъдещи и настоящи януарско-декемврийски мамчета!!! Стискайте палци на Катето - сега е момента, нека  да я подкрепим в този много труден за нея момент, операцията да бъде успешна, без усложнения и след броени минути тя да бъде вече една щастлива мама, да се възстанови бързо и да си гушка малката Мишка с много майчина любов.

# 138
Стискам палци на Katusha всичко да мине добре. А също и на теб за утре. Да си гушнете най-хубавите и здрави бебчета и бързо да се възатановявате.
Чакаме новини....

# 139
И аз стискам палци на Катето, ако някой разбере нещо да пише Grinning

# 140
Кате,с теб сме-чакаме новини!!!

# 141
  • Sofia
Честита нова година!
много здрава, щастлива и успешна, изпълнена с неповторими моменти с бебоците!

стискам палци на Катето и Веселка - дано всичко мине безпроблемно и бързо!!!

# 142
Ора, благодаря ти, но аз мисля още да стискам-все пак терминът ми е на 25.01. За утре е Миленка...

# 143
Kati ima mom4e 3.80 51 sm, maikata oste ne e izliazla ot upoikata 4akame j da izleze kam 3 4asa, izviniavaite 4e vi pisha na latinica no ne moga da nameria ot kade se smenia tova 4udo to4no sega Simple Smile)))) aaa az sam sestra i

# 144
  • София
ЧЕСТИТО НА МАМА КАТЮША!

ЧЕСТИТО И НА ТАТЕТО И НА СЕСТРА Й ВЕЛИСЛАВА!

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МИШОКА, МНОГО ДА ГИ РАДВА!

А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 145
Честито и от мен на Катето и щастливия тати.
Вече е вън от упойка. Малкия голям мъж МИХАИЛ е одрал кожата на мама, така казват лекарите...
Още една от нас е мама и изпитва щастието да си гушне бебето..
Пожелавам го на всички януарки, които чакат бебчета.

# 146
  • София
Честито бебче на Катюша! newsm
Пожелавам  ви да е живо и здраво и много, много да ви радва!

# 147
Честит син, Кате!  Grinning
Да е жив и здрав! Много щастлив и с много късмет в живота!

# 148
Честито на новата мама. Много положителни емоции й пожелавам. Бързо да се възстановява. И аз получих СМС от Катето с добрата новина и с успокоение, че "изобщо не е страшно" Rolling Eyes

# 149
Честито на мама Катя,на таткото и леля Велислава!!!
Нека да расте живо и здраво момчето!!!

Общи условия

Активация на акаунт