Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 075
  • 270
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито на Катето!!! А бебе Михаил да бъде здраво, усмихнато и забавно!!!

Нещо много взех да се вълнувам като гледам как почти всеки ден има по един "боец", който се отчита и знам, че и аз съм в тази групичка... Хем ми е малко притеснено, хем се радвам, че съм на финала, абе като дете дето чака да му дойде реда, да си каже стихотворението в детската градина Grinning

# 151
Честит син на Катето. На тати и на леля също.
Да расте жив и здрав и много да ги слуша.

# 152
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!!

ЕТО, ЧЕ ПЪРВИТЕ НОВОГОДИШНИ ПОДАРЪЦИ ПРИСТИГАТ Close-mas:
ЧЕСТИТО НА КАТЯ. ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА!

А НА ВСИЧКИ НАС, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМЕ СВОИТЕ РОЖБИ - ПОЖЕЛАВАМ ЛЕКО, БЕЗПРОБЛЕМНО РАЖДАНЕ И ЗДРАВИ БЕБЕТА!

# 153
Мили бъдещи мами,

Кои от вас са решили да раждат в Шейново (София)?

Вече нямам никакво търпение да прегърнем с таткото нашия син Rolling Eyes  останаха няколко дни, терминът ми е на 8 януари. Ще се радвам, ако с някои от вас се запознаем в Шейново.

# 154
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
4estita nova godina!!!! Gelaia vi vsi4ko nai-hubavo prez novata godina, a na o4akvastite oste momi4eta skoro da izgiveiat nai-prekrasnia mig.

4estito na novite mami!!!!!! Da sa vi givi, zdravi i mnogo poslushni malkite beboci.

# 155
Това чакане ме убива, в пълна бойна готовност съм, всичко е приготвено и уговорено и сега - великото чакане, все към часовника гледам, а чувството е много странно. Хем се радвам, че идва денят с главно "Д", хем нямам търпение и броя часовете до срещата с бебко, хем се притеснявам и ме е страх дали операцията ще мине добре и без усложнения за мен и бебето, хем пък съм много позитивно настроена, че ще бъдем в добри ръце, че в Майчин дом са страхотни професионалисти и всичко ще бъде ОК. Абе доста странна смесица от чувства. Стискайте ми палци и дано утре да се похваля с прекрасен и здрав бебешок Praynig
Лека вечер на всички и прекрасна седмица, изпълнена само с положителни емоции и добри новини. Ще ми липсвате.  Heart Eyes

# 156
Миленка, стискаме палци всичко да мине добре!  Hands Thumbsup  и скоро да гушкаш своето здраво бебче!

# 157
Честит син на Катето! Да е здрав и послушен и да носи щастие на мама и на татко. На щастливата мама бързо възстановяване.

Миленка  на теб успех и не се тревожи от чакането, то хубавите неща стават бавно. Желая ти безпрооблемно раждане.

# 158
Здравейте, мами - бъдещи и настоящи!  wavey

Как сте днес?
На мен цяла нощ коремчето ми беше свито като камък и днес пак нищо. На вас случвали ви се така през ноща контракциите от тези безболезнените да са много по-често през ноща или просто тогава ги усещаме повече?

Хубав и лъчезарен ден ви желая!

# 159
  • Sofia
Цитат на: Veselka
Ора, благодаря ти, но аз мисля още да стискам-все пак терминът ми е на 25.01. За утре е Миленка...

Весе извинявай ама аз май докато прочета нещо и моментално го забравям и после на фантазия  Sad

# 160
  • Sofia
Цитат на: kristia
Здравейте, мами - бъдещи и настоящи!  wavey

Как сте днес?
На мен цяла нощ коремчето ми беше свито като камък и днес пак нищо. На вас случвали ви се така през ноща контракциите от тези безболезнените да са много по-често през ноща или просто тогава ги усещаме повече?

Хубав и лъчезарен ден ви желая!

аз съм така от месец - легна ли да спя и почват безболезнени контракции, а от 4-5 дена и по една две болезнени, но само през ноща.

Кате честито момченце - да ти е живо и здрави и много послушно и да папка добре!
на Миленка стискам палци всичко да приключи бързо и успешно!

# 161
Честито на Катето, щастливия тати и леля.
Да расте здрав и послушен Мишока и много да ги радва, а мама Кате бързо да се възстановява и скоро отново да е сред нас!

Стискам палци на Миленка всичко да мине безпроблемно и по план и да си гушка едно здраво и послушно бебоче!

Поздрави и на вас - всички останали януарки!

# 162
Цитат
аз съм така от месец - легна ли да спя и почват безболезнени контракции, а от 4-5 дена и по една две болезнени, но само през ноща.

Ора, благодаря за успокоението. И аз я карам така от 2-3 седмици, надявам се тази да е последната Laughing

Момичета, кажете ми моля ви как мога да кача моя снимка в Януарки, свалих си програмата, но явно трябва да знам паролата на профил Януарки.

# 163
  • София
Паролата е бебе.

# 164
МИЛЕНКА РОДИ!!!

БЕБЕ АЛЕКС СЕ Е РОДИЛ В 10 И 45 В МАЙЧИН ДОМ ВАРНА.
ТЕЖИ 2920 гр, 50 см.

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕТО И МАМА, ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ, СКОРО ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ НАС И ДА СЕ РАДВАМЕ НА НОВИТЕ МОМЕНТИ С БЕБЧЕТАТА.

Общи условия

Активация на акаунт