Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 076
  • 270
  •   1
Отговори
# 165
Честито на Миленка!

Да е живо и здраво бебчето и да носи на мама и тати много радост Flowers Sunflower

Аса, благодаря за поролата, ей сега ще кача няколко снимки

# 166
  • София
Честито на Миленка !
Да и е живо и здраво бебето и много да ги радва.
Слънце, голям сладур е малкия Светослав.

# 167
  • Sofia
ЗА МНОГО ГОДИНИ!
ЖЕЛАЯ НА ВСИчКИ МНОГО щАСТЛИВИ МОМЕНТИ И НАЙ-ПОСЛУшНИТЕ БЕБОЦИ!

Честито на Катя и Миленка! ДА растат бързо бебоците и папкат и спинкат по мн ого. И да оставят на мамите време да почиват и да се включват при нас.
Кристиа,на мен термина ми е 14 и ще раждам в Шейново. Предния път родих с една седмица по-рано та може и сега така да стане. Може и да се засечем там. А за контракциите,моите и през деня са начесто и са безболезнени.

# 168
Момичета, най-сетне качих и аз няколко мои снимки  Laughing
Всичките са от Училището на сп."9 месеца", по-скоро от най-веселата част - рисуването на тумбаци. preggo Сигурно някои от вас са го посещавали.  

Завиждам благородно на всички мами за техните родени бебчета. Да се ви живи и здрави !!!!!!

# 169
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!
ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ ТРИМАТА С ТАТИ!
А НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 170
Скоро ще трябва да си спретнем темичка за гледане на бебоци Grinning  и споделяне на опит...Мисля че ще е много полезна на всички...Аз засега съм със супер кротко бебе и се гледаме прекрасно.

# 171
  • София
Слънце, много ти е готин малкия мъж Grinning . Какви бузики само, пу-пу-пу Grinning

# 172
Fun,
ще се радвам да се видим в Шейново. Мен малко ме е хванал страхът, но като виждам, че ти си се решила за втори път и ми става по-леко. Нашият мъник е станал великанче   ylinfant  - цели 3 700 беше преди 1-2 седмици, при вас как са нещата?

# 173
Честито  на Миленка!!! Нека бебе Алекс да расте живо и здраво за радост на мама и тати и всички останали!!!

И аз имам болезнени контракции вече от около две седмици,но главно през деня,вечер намаляват.Понякога си мисля,че е така,защото толкова много искам да родя през деня....С една дума-това за контракциите е нормално!

# 174
Честити бебчовци Катюша и Миленка,
толкова се радвам за вас Simple Smile newsm19

# 175
Честито на Миленка и от мен!!!Да и е жив и здрав бебока и много да я радва Stuck Out Tongue  #Milti
И бързо възтановяване!Скоро да пише,за да разкаже на тези дето им предстои същото,как е минало всичко Simple Smile

# 176
Слънце,много е сладко малкото слънчице!!!Само как спинка...

# 177
  • Там някъде нейде !!!
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ. И АЗ ПО ГРАФИК ИМАМ ОЩЕ 3 ДНИ НО ВЕЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ.ВСИЧКО НИ Е ПОДГОТВЕНО ДАЖЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ ЧЕ ЩЕ Е МОМИЧЕНЦЕ.КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ИМЕТО `КОНСТАНТИНА` .

# 178
Браво на теб,Снежка!!!Името е супер!!!

# 179
Снежка, добре си го измислила - Константина Simple Smile
Искате да е кръстено на някого ли?
Леки 3 дни

Общи условия

Активация на акаунт