Бъдещи и настоящи мами през януари XІІ :)

• 16 336
  • 270
  •   1
Отговори
# 180
Цитат на: Снежка
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ. ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ. И АЗ ПО ГРАФИК ИМАМ ОЩЕ 3 ДНИ НО ВЕЧЕ НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ.ВСИЧКО НИ Е ПОДГОТВЕНО ДАЖЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМ ЧЕ ЩЕ Е МОМИЧЕНЦЕ.КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА ИМЕТО `КОНСТАНТИНА` .

Супер е името Grinning Моя бебо само спи и яде все още и имам много свободно време да не повярва човек Simple Smile
Пък и аз си го поръчах такъв един кротичък и ящен бебока Simple Smile Взе че стана.

# 181
Снежка, много е красиво името, само ... как ще й викате на галено?

# 182
  • Там някъде нейде !!!
ами аз това се чудя. Не знам и за това се колебая.Иначе много искам да я крастя на баща и които се казва Константин.Ще ми предложити ли нещо  Sad

# 183
Хъм ... освен Тина, нищо друго не се сещам, но и това не е малко Grinning
Името е страхотно!

# 184
  • Sofia
Слънце,дано си и остане кротък,ящен и поспалив.Да не ти създава проблеми.И все такъв сладък да е! Пу-пу!

Снежка,името е много хубаво. На галено може и Кони да и викате,ако ви допада. На таткото как му казват на галено?
Ох забравих да благодаря на Шомче за инфото за гамаглобулина. Дано само не ми се наложи да го купувам.

# 185
  • София
Мили момичета
исках да ви честитя на всички родили!!!
Успех ви пожелавам с новородените маничета. Laughing

# 186
Снеже, много е хубаво името аз съм се спряла на същото. За галеното - една мама сподели, не си спомням в коя тема, че се казва Константина, а на галено й викат Кейси. Може също Кони или Тина Confused  Леко раждане. Grinning

# 187
Честито на Миленка - да расте здрав и послушен бебока и да радва мама и тати!
И бързо възтановяване!

Слънце, малкото слънчице и на снимките изглежда много спокойно и сладко бебче! Дано и за напред да си остане кротък и да не тормози с бебешки капризи мама!

# 188
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ С БЕБЧЕТА!
На нас останалите,здраве и търпение!

# 189
  • Варна
Честито на Катето и на Миленка!!!! Много щастие с малките бебоци  Grinning
Снежи, според мен Тина е добро решение. Нашето бебе ако е момиченце ще е кръстено на татко си- Радостина. Аз също смятам да и казвам на галено Тина. На мен лично много ми харесва.

# 190
Честито на Миленка!!! Grinning Желая им здраве и много щастие!

# 191
здравейте и за много години !!!

качих снимка на моя жоро на уеб сайта, но не знам как да отбележа, че това е Georgi na Gwendalin ... значи, снимката, която завършва с номерчето 127 е на моето детенце Simple Smile)
много усмивки и здраве на всички !!!

# 192
здравейте, мами! Stuck Out Tongue  Исках да питам тези, чиито бебчовци вече са се появили, нормално ли е да усещам някаква кратка пронизваща и плъзваща от кръста надолу болка? И една друга подобна - надолу по вътрешността на бедрата? Нашият бебчо се очаква в края на януари.
Благодаря ви...

# 193
Честит син на Миленка.
Да расте здрав и спокоен, а мама бързо да се възстановява.

# 194
  • София
Цитат на: daffy
Снеже, много е хубаво името аз съм се спряла на същото. За галеното - една мама сподели, не си спомням в коя тема, че се казва Константина, а на галено й викат Кейси. Може също Кони или Тина Confused  Леко раждане. Grinning

Casey е от тази темичка. И наистина се казва Константина. На галено може и Ина Grinning

Общи условия

Активация на акаунт