🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 486
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Азис може да е всякакъв, но бездарен не е!

# 466
  • Испания
Има изключителен глас. Не слушам чалга, но съм слушала негови изпълнения на народни песни.

Прикрива комплексите за етническия си произход с арогантност.

Стъпи много накриво в понеделник.

# 467
  • Пловдив
Слушам Металика от 30 години, но и аз харесвам гласа на Азис. Понякога се лигави, но като цяло е естествен и добронамерен, така че ми е симпатичен.
В понеделник наистина стъпи накриво, но той веднага го усети и беше сам разочарован от себе си. Очаквам следващото изпълнение да е на ниво.

# 468
И аз не слушам чалга, (слушам Куин и Адам, той много ми прилича на Азо:)) но не означава че не съм чувала за Азис. Особено във ВБ народно акапелно, напълниха ми душата задно с Деси Слава.
На мен ми беше сладък като си призна, че е мислел че може да изпее тази песен на Джоуи, но очевидно не можа.

# 469
Пропуснаха възможност да покажат плюсовете си   когато сами си избират парчетата.
  Да си надценяваш възможностите , а уж претендираш за опитност...визирам Азис, Къци, Рафи, Поли.
Не са от вчера на сцена, провала им за мен не е само кофтито изпълнение ( на всеки може да се случи ) , но и лошата преценка  при избора на песен.

# 470
Еее, много сме крайни в мненията. Само първи концерт е. Ще става по-добре.
Плюс, те винаги, когато си избират сами, не се преценяват добре. Хе-хе

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 06:28 от HappyRSmile

# 471
За утрешният концерт залагам най-добре да се представят Милица и Къци.

# 472
За Азис може да се каже всичко, обаче гласа му си е ГЛАС. Двамата със Софи според мен са едни от големите гласове в България и най-големите гласове в техния жанр. Като цяло ми е симпатичен - изглежда ми добряк с интересно чувство за хумор. Когато беше жури в маскирания певец винаги ми беше забавно да го слушам. Но явно не си дава много зор, защото наистина не се постара изобщо за първия концерт. А помня каква Бионсе беше ......Но мисля, че има достатъчно време да си покаже качествата - шоуто тепърва започва.

# 473
  • Козлодуй

Да Азис има глас ако съдим по тази песен, но вече не се старае достатъчно Simple Smile
А Михаела и Поли се пренатягат - в музиката трябва да има удоволствие, а не само труд затова ни се струва, че нямат харизма Simple Smile
Нямам фаворит за сега искам просто да се наслаждавам на шоуто и без това пандемията съсипа доста шоу програми Simple Smile

# 474
Мога да направя сравнение между Азис и Фики. Пеят един и същ жанр, и двамата са от малцинствата, и двамата са доста добре финансово и т.н., но гласово Азис е светлинни години над Фики. Да, обаче Фики влага много повече труд, старание и желание да изпипа всеки образ, като много внимава са не го превърне в пародия. И съответно обира много повече позитиви, харесвания и подкрепа. Защото в това шоу не върви само гласа - цялостния образ е важен.

# 475
точно това ми харесва във Фики /никога не съм вярвала, че ще изрека подобни думи/ - че полага много труд, старателен е, но без да се пренавива. и чудесно му се получава.

# 476
  • Sofia
И освен това Фики не е така самодоволен и нахален като Азис. Спомняте ли си как се тръшкаше Васко на предишното си участие при всяко порязване от журито или публиката, то не бяха фасони, нацупени устнички, сърдене... как пък винаги след подобно негово поведение му се падаха подходящите образи!

# 477
Чудя се, Фики получава ли допълнителна помощ за изграждане на образите или просто му се отдава Simple Smile. Някои хора си го умеят
Преди така Криско ме изненадваше всеки път Simple Smile

# 478
Мда, Фики е по-обран и скромен.Иначе гласът му е хубав, но не така специфичен и открояващ се като на Азо.Азо си се изживява вече като Кралят, и си позволява фриволно поведение и се отпуска, но точно в това предаване така само губи.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 19:42 от Вив*

# 479
Все по-трудно става да се хареса нещо на публиката. Който и да е водещия, който и да участва - ние сме недоволни.
Предаването е позитивно и незадължително. Дано не го махнат.
Няма да го махнат.И аз искам да се забавлявам,но ми доскучават.Според мен,трябва да внесат нещо ново и свежо.Да има някаква промяна.Да сменят песните като начало,задължително.В сегашният си вид,имам чувството,че всичко съм видяла през миналите сезони и сменям канала.Айде,аз не съм някакъв фактор,но виждам,че и др.зрители са така.Не се страят да задържат интереса на всички.

Общи условия

Активация на акаунт