🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 1

• 28 511
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Sofia
И мен не ме интересува в живота какъв е Къци. В ангажиментите си е железен. Слушала съм Гала да разказва още в Невада какъв педант е бил. Много се надявам да се представи отлично и да не го тикат в ъгъла. И Димитър Ковачев да не го обижда, щото Ковачев не е еталон за качество.
Фики ще е любимецът, ясна заявка даде.
На мен Геро ми харесва, има едно много тънко чувство за хумор, уж тихо казва нещо, уж просто се изплъзва репликата, но много на място. Зуекът вчера по едно време ми беше в повече, но аз много го харесвам и го отдавам на първия лайв, дето се мъчат да повдигнат настроението. Нещо му липсваше на това начало, нямаше блясък, "ау" нямаше. Точно все едно в последния момент е скалъпено всичко.
Поли да излезе от ролята на секси девойка, не й отива. Изглежда глуповата в нея, а не е.

# 376
Добро начало на предаването, но почна да ми втръсва вече наистина сериозно от едни и същи, които допреди 2 месеца гледахме в друго шоу. Азис, Софка и Поли са ми излишни. Те и без това не могат да избягат от ... гласа си. Гледат ми се Славин и Стефан, например. Милица не ми хареса с този джаз от памтивека. Къци изглежда пак ще е подценяван, много жалко. Рафи и Михаела бяха чудесни. А Фики, колкото и да го недолюбвам, още от миналия сезон ми скри шапката, а вчера я и отнесе. Заслужено първо място, няма какво повече да коментирам.
Колкото до водещите, харесвам Геро и единствено мога да допълня - МахнетеиЗуека! или айде нека си стои и без това е сянка.

# 377
Разочароващо начало. Може би е в комбинация от няколко фактора :
1. Липсата на Рачков. Не го харесвам, но не мога да не призная, че даваше една енергия на шоуто, която сега липсва. Геро е с много по-интелигентно чувство за хумор, но беше свит и притеснен от очакванията и не се разгърна. Зуека пък трябваше да поеме ръководна роля, но някак не му харесва да го прави и се държа доста неадекватно.
2. Журито вече е много за смяна. Стандартни и предвидими са, а Вергов от усилие да разнообрази, прекали.
3. Имаше големи очаквания за това предаване защото е All Stars, а когато има очаквания има и разочарования. Плюс, че подбраните участници не се харесаха много на хората по начало.
Може би има и още скрити причини, но е факт че нещата тръгнаха накриво и реално не мисля, че до края на сезона нещо ще се промени.

# 378
  • Вестерос
Ако ще се пише Кръстю да се пише и Фикрет.
 Не ми харесва това!

... Лично Къци ми харесваше как се старае и е професионалист. Въобще не ми дреме що за човек бил и ала бала. Конкретно съм гледала прословутия Вип Брадър с него и Фънкито, нищо кой знае какво не е направил, а Фънкито и Константин се държаха адски грозно и го мачкаха като типички "булита".

И на мен ми липсваше блясък, както и някакъв паур, дет' се вика.

# 379
Къци е редовен клиент в ресторанта на баща ми. Толкова е благ, приятен и възпитан, че е истинско удоволствие да си поговориш с него. Интелигентен е и е много далече от образа, който му се изгражда на екрана. Мое мнение!

А относно живеца този сезон - голям фактор според мен е и публиката. Съвсем различно е, когато някой участник се представи блестящо и цялата зала скочи на крака да го аплодира. Или пък, когато някоя имитация стане пародия и всички си умират от смях. На мен специално ми липсва именно тя.
Относно Геро - вчера беше гипс, а и все гледаше да не се отклонява от сценария. Мисля, че тепърва ще се разгърне, като водещ и ще покаже, че е голям веселяк Simple Smile

# 380
  • Варна
Много ,много липсва Рачков Disappointed RelievedDisappointed Relieved
Понякога само заради него  съм гледала капките,много съм се смяла ,със сълзи..(Антилопата на Софи Маринова ,Дж.Лопес на Фики и т.н)много смях ,много нещо..
Вчера едва - едва се  реших да включа телевизора,направо нямам никаво настроение да гледам ...ми не ми харесва Геро- нещо си шумолява там  ,под носа , не му разбирам, бързо говори...а Зуека без Рачков е безличен..
Скучно беше ..
Фики ми хареса,уникален е, не очаквах такъв глас да извади.
Азис не му се получи,слаб старт,трябаше да свали малко килограми за това шоу.
Михаела много грачеше ..също не ми хареса.
Софка пък ..каква е тази песен ,едва изчаках да свърши ,много скучна ..и защо не са и сложили сценичен микрофон ,та да се раздаде малко повече с танците.
Къци го изпуснах,но ми е жал за човечеца,сега трябва да изтърпи толкова ритници и обиди..3 месеца..тцц
Милица много я харесвам и очаквам от нея повече ,отколкото показа вчера.Ще и стискам палци.Може би заради нея ще гледам шоуто.
Поли ,без коментар..държание ..,и какъв е този крак..дървена беше на сцената,задъхана..пффф

Извинявам се за настроението ,което ме е завладяло ..но, наистина Рачко много ми липсва Broken Heart.
Чакам 7 март..дано да е интересно..какво ли е замислил. Heart Exl

P.S.единствената шега ,над която вчера съм се смяла е тази с Геро и Азис ..за входа и изхода..SatisfiedSatisfied

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 14:01 от Velina_p

# 381
Нормално начало. Миналите години мрънкахме от Рачковите лигни, сега ще мрънкаме от липсата им. Но ето, че 17 години упорит труд му носят лично шоу. Wink
Геро си го харесвах като участник в Капките и тогава предположих, че ще е добър водещ.  За мен - Е Smiley

30% публика няма как да избухне и да даде усещането за мащабност, ако ще и аплодисменти на запис да включат.

Фики просто безгрешен, мноооого добър - браво!
Моят номер две е Михаела, не я долюбвам, но се справи убедително темброво и визуално.

Останалите НЕ, до степен Скука.
Софка беше 15-та брат`чедка на Айшвария, щото нали не е само пеенето?! Wink , което ме приспа. А и на мен ми е писнало 20 години от нейната "наивна глупост".
Рафи на второ слушане бива.
На Милица не ѝ се получи. Популярни изпълнители които биха взривили Америка, нас не (откровено мнение). Тя също го знае, според мен, имаше огромното желание да се заяви и изпълни нещо което обича, без претенции за класиране.
Къци се справи прилично, определено не беше за последното място...защото него си го заслужи изключително слабото да не кажа жалко изпълнение на Азис.
Поли сбърка с избора на песен.

# 382
Къци е редовен клиент в ресторанта на баща ми. Толкова е благ, приятен и възпитан, че е истинско удоволствие да си поговориш с него. Интелигентен е и е много далече от образа, който му се изгражда на екрана. Мое мнение
Не е само твое мнение.И моето мнение за него е такова.Като прибавя и таланта му.Не ми се влиза в обяснителен режим от къде го познавам и откъде знам що за човек е , и подмятане на реплики с тези,които не го харесват.Аз не харесвам откровените простаци като Фънки,например ( язък,че по музикална линия сме от една кръвна група),но той си избива комплекси,явно,човечецът.Абсолютно съм съгласна с Тифани А,за Фикрет.

# 383
Не разбирам защо дразни името Кръстю? Може би защото дядо така се казваше, нормално българско име е за мен, нито старомодно, нито грозно. Все пак не името прави човека, а обратно - човекът името. Възможно е самият Къци да е искал така да изписват името му.
Рачков и на мен ми липсва, Геро не е лош, но ми е леко дървен и някак безличен. Изобщо тандемът Рачков-Зуека за мен беше по-подходящ. Но нищо, гледахме Рачков, сега пък тия, дето не го одобряват, да погледат Геро. Simple Smile
Фики е ясен, едни гърди напред излезе, чудесно се представи. Бях на компютъра, когато пееше, имах да довърша нещо, знаех че е той, не го гледах и имах чувството, че слушам Дони. И това си помислих, ако не знаех, че е Фики, хич нямаше да се усъмня кой пее, добро изпълнение. Михаела не я понасям, но на фона на останалите, снощи според мен се представи също добре. От Милица очаквах повече, харесвам я. Софка също очаквах да е по-цветна, но някак еднообразна ми беше и не така въздействаща, както изпълнителката, която имитираше. Поли не ми е любимка, не ми хареса и сега, Кръстю Вапцаров го оцених, но журито явно не. Надявам се по-нататък да му се случи, добър е на сцена. Азис си беше Азис, лежи на стари лаври или пък не му е по силите да изимитира Джоуи. Не знам дали го харесва или е под влияние на подобни писаници при техен концерт у нас, които Джоуи опроверга или е решил да покаже, че може и в друг стил да се изявява. Харесвал ми е, когато пее народни песни Азис. За Рафи нямам мнение, някак го изпуснах това момче, само като име го знам.

# 384
Би било странно, ако Фънки няма комплекси, аз на негово място обаче не бих си ги показвала толкова.

# 385
За Фънки не знам дали има комплекси, но самочувствието му е доста в повече. Има участници в шоуто /и преди, и сега/, които са постигнали много по-големи висоти в кариерата си от него, но са в пъти по-земни и обрани.

Относно Кръстю - не споря, че си е съвсем нормално име. Но нямаше да ми вади очите толкова, ако всички участници бяха записани на първа страница с целите си, истиниски имена. Тогава просто нямаше да прави такова впечатление.

# 386
И Фънки го дъвчем всяка година. Той с това "изгря" в журирането - пиперлив език, откровенност, непоносимост, непримиримост до грубост... Как да стане благ, като в това амплоа е от сто години? За мен няма лошо да е хммм, рязък, но трябва да е обективен. Снощи коя песен-клип каза, че гледал 6-7 пъти? Гага? Не запомних, но ме изненада, че поне се е подготвил, независимо, че не е негов предпочитан жанр.
Хилда също си я харесвам, все някой трябва да ги гали с думи тези участници. Нека внася усмивки.
Вергов не мисля, че е подходящ, но за третото място се изреди сума народ и нещо не се получава.

# 387
Хубаво име си е Кръстю,българско.И Фикрет е хубаво име...

# 388
  • София
На Фънки не му прави чест да подценява старанието на Къци винаги и във всичко.
Самият Къци е страхотен артист и подарява таланта си на публиката във всеки образ, във всяко свое участие на сцената.
Браво, Къци! Дано му се паднат образи, с които да стане още по-симпатичен на всички и да... спечели накрая. Заслужава го!

# 389
  • Асеновград
Като за старт....малко слабичко.
Изобщо не ми липсват лигавщините на Рачков. Харесвам Геро , ако можеше и Зуека да сменят ...щеше да е чудесно.
Това ,,Журе,, се е изтъркало съвсем , едни и същи....И защо Хилда вечно е като неадекватна с тази нахилена физиономия.
Азис, -очаквах повече от него.
Поли- не ми харесва как се държи , особено с напъните и, да е интересна....та чак смешна.
Софито много тъпа песен.
Фики ми хареса .
Милица ми е забавна, засега тя е моята фаворитка.
Останалите и те ми харесват....

Общи условия

Активация на акаунт