Винаги съм имала мазна коса, но по време на бременността ми и докато нямах цикъл след раждането 10 месеца, косата ми не се омазняваше всеки ден. Направо беше като чудо някакво! И в деня, в който цикълът ми се завърна сякаш с магическа пръчка някой ми беше излял олио върху главата. Идеше ми се гръмна. Принципно ходя редовно на ендокринолог и не съм имала отклонения в назначените ми хормони. Обаче пък никога не съм се сещала да питам специално за мазната коса.
Специално на Агафия съм ползвала почти всички шампоани, за да видя кои ми харесват. Поръчвам ги от сайта на мейкъп бг. Може по отзивите да се ориентирате, кой шампоан може да ви помогне. Самият факт, че цената е без коментар улеснява да поръчвам повече продукти и да пробвам. Мога да потвърдя, че сибирски шампоан с репей не само, че няма вредни съставки, почиства добре косата, тя става жива и расте по-бързо, но и скалпът се успокоява, два дни съм с чувство за чистота на косата, което при мен е постижение, защото преди всеки ден трябваше да я мия. От това да си миеш косата всеки ден и да го правиш на третия ден при това без да губиш чувство за свежест в косата никак не е малко. Другият любим ми е органичен шампоан в бяла опаковка за укрепване и блясък мисля, че беше. Често нямат наличности в магазина. Продуктите се изчерпват много бързо. Мисля, че доста хора се убедиха в качествата на тази козметика. Никога повече няма да се върнете на мас маркет шампоаните, нито на скъпите продукти за коса, ако пробвате тези.

Ако има ефект в борбата с мазната коса, ще ви призная! Вече 48 г я водя безуспешно тази битка. А колкото по-скъп шампоана, толкова по-голямо разочарованието. Поледно 30 и не знам колко лв за Керастаз и е ужасен.
ето този