Нашите кухни - тема 86

• 57 596
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Важно ми е да си го уточня - липсата на точен прав ъгъл няма ли да затрудни поставянето на гръб върху плота или да ограничи възможните варианти?
Както ти казаха и преди, майсторът е този, който може да ти отговори на този въпрос. Той ще си дойде с лазер и ще измери всичко и ще ти каже дали може да компенсира кривиците. Слава Богу, ние имахме само на един ъгъл 1 градус отклонение, а стените бяха абсолютно прави.
Внимавай, обаче, майсторът не само да ти каже, че може да го компенсира, но и наистина да го направи.

# 136
Майбах, и аз така си го представям - то мястото не предполага особено много варианти за развихряне на въображението. Притеснява ме дали съдомиялната може да се сложи на ъгъла, където няма да има стена за гръб, да се държат тръбите.

Без притеснения. Зад съдомиялната няма абсолютно нищо. Входна, изходна вода и ток винаги идват от съседно шкафче. Ако нещо се случи, да може да се спре евентуално водата или тока.Зад ней не трябва да има нищо.

# 137
  • У дома
Здравейте, от доста време само четях. Но от няколко дни сме със сглобена кухня. Много си я харесвам нямам търпение да се преместим и да я ползвам Heart Eyes
Колебаех се между Икеа и Диалог, но мн от коментарите за забавяне и несериозността на Икеа ни отказаха от тях и в крайна сметка поръчахме от Диалог. Цялата комуникация беше онлайн....и пак да си кажа, изключително доволна съм от крайния резултат Grinning

Трябва да се свържат уредите, да се монтира смесителя и контактите, надявам се до края на седмицата...

# 138
  • София
Много е красива, със здраве да я ползвате. А хладилника къде е?
Имам въпрос за настилката, ламинат или гранитогрес е и ако може да ми кажете модел.

# 139
  • У дома
Много е красива, със здраве да я ползвате. А хладилника къде е?
Имам въпрос за настилката, ламинат или гранитогрес е и ако може да ми кажете модел.
Благодаря! Хладилника ще е под стъпалата от др страна на камината, отворихме едно пространство и там ще е винарна и хладилника. Пода е клинкер "Йорк Хъни". Модела на кухнята е "Амбра" Grinning

# 140
Genni,с какъв е плота?

# 141
  • У дома
Плота е някакъв стандартен, харесах си го като цвят и това е. Исках истински камък, но цената беше страшно висока и ме отказаха Joy

# 142
Много е хубава кухнята, честито. Но как така не са свързани уредите? Те се свързват преди да се наместят. Или само са мушнати за вид?
Иначе сглобяемите (от стандартни модули) кухни наред с недостатъците си (не винаги пасват на помещението и не задоволяват желаната конфигурация) имат едно огромно предимство - всичко е тествано, бъговете са отстранени, изработката е машинна на компютър, всички аксесоарчета и джвъчки са измислени и проиграни (а не майсторът да умува как да направи това или онова) и в резултат качеството на изпълнение е много високо. А ако се иск стандартна конфигурация няма и посочените минуси.

П.П. Сложи си двойни контакти ( за монтаж в едно гнездо) иначе само два няма да ти стигнат.

# 143
Genni, много хубава кухня!
Понеже събирам оферти в момента, би ли споделила ориентировъчно колко излезе тази кухня? Благодаря. Simple Smile

# 144
  • София
Чудесна кухня, честито, въпреки че аз съм фен на по-модерния дизайн. Плотът ме впечатли с хубаво, различен е, такава едра шарка не ми беше попадала пред очите, а доста гледам напоследък, че ще правя нова кухня и аз. И дори първоначално помислих, че е истински камък Simple Smile

# 145
  • Варна

Решетката долу с каква цел е?
Откритите рафтчета аз какво са, не могат ли да се избегнат? Мисля няма да се събере бутилка, навътре също трудно се достига, в непосредствена близост е до витрина... Може би този елемент е за да се изравни горния ред?

Много хубава кухня. ЧС е права за модулните кухни, освен това са по-евтини, спестен е материал от разкроя.

# 146

Решетката долу с каква цел е?
Откритите рафтчета аз какво са, не могат ли да се избегнат? Мисля няма да се събере бутилка, навътре също трудно се достига, в непосредствена близост е до витрина... Може би този елемент е за да се изравни горния ред?

Предполагам за охлаждане на плота. На моя искаха да има луфт под плота, но тук няма, може би отдолу подават въздух.
Това са красотички - който не се е напатил от такива си ги иска, а и наистина изглеждат добре. И аз имах в първата си кухня Simple Smile Освен това предполагам служи за запълване на желаната дължина.

# 147
  • тук и там
Такава решетка имаме само под хладилника ние .А откритите рафчета са за бутилки  вино .Вече кой за какво ще ги ползва е друг въпрос.
.

# 148
Ако са за вино защо са толкова високи? Вместо 3 да бяха 6, щеше да е по-функционално.

# 149
  • тук и там
Ами толкова място е останало. Нашите са 5 примерно(в края на един глух шкаф са)На мен ми вършат работа.
Нашите поне са за вино,тези на снимката може и да са за друго.Целта според мен е да се изравнят горните  шкафовете-но или трябва да е празно,или оставащото пространство да се ползва за нещо.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 11:28 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт