Сватба, булките на 2020, 2021 г., тема 7

• 50 623
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Ние бяхме за медицински в Санус 2000 и съм супер доволна. Много бързо и любезно обслужване.
Нашите младоженци решиха да не ни по слушат и тръгнаха по каналния ред, което им излезе златно. Някои джипита са за....

# 241
Здравейте и от мен! Simple Smile Приятно ми е и аз да се присъединя към вас. Края на другия месец предстои нашата сватба. Решихме да подпишем и църковен, а няколко дни след това да е тържеството. Запазили сме всичко, само още се колебая на коя агенция да се доверя за декорацията. Вие на коя се спряхте? Също така бихте ли дали малко подробности какво се изисква за медицинските изследвания, трябва ли задължително да се изготвят от личен лекар и тн. Hug

# 242
На нас мисля само Васерман ни искат, но съм чувала, че това зависи от мястото където ще подпишете и какви са техните изисквания. Ние нямаме агенция, работим с флористката Цветята на Милена Николаева и тя ще направи декорацията, букет, бутониери + допълнителни неща които поискахме и ще може да ни осигури. За момента от работата и комуникацията с нея съм изключително доволна /особено предвид N на брой отлагания мин.година/, на сватба на моя приятелка съм виждала как работи и от там реших да и се доверя. След сватбата мога да споделя още впечатления Simple Smile

# 243
Здравейте и от мен! Simple Smile Приятно ми е и аз да се присъединя към вас. Края на другия месец предстои нашата сватба. Решихме да подпишем и църковен, а няколко дни след това да е тържеството. Запазили сме всичко, само още се колебая на коя агенция да се доверя за декорацията. Вие на коя се спряхте? Също така бихте ли дали малко подробности какво се изисква за медицинските изследвания, трябва ли задължително да се изготвят от личен лекар и тн. Hug

Ние работим със Стефф Уединг. Те са освен бутик за булчински рокли, и за организация и организират не само във Враца, но и в София. Дамата е страшно отзивчива и много гъвкава, което го осъзнах, когато ѝ казах, че нашата сватба от 80 човека, става с 25... Sad Тя ще направи декорацията по арката, масите, табелки с имена, букета и бутониерите.

# 244
Ние решихме, че ще ходим за изследвания в АмериМед. От община Ихтиман искат само медицински свидетелства без допълнителни Васерман и още нещо си там. Ще ни излезне по 46 лева на човек с взимане на кръв, всичко ставало за макс час. Определено искаме да си спестим преживяването, което описва evenfall.

# 245
  • Наблизо
За Асеновград/Пловдив къде се минава по-бързо медицинското?

# 246
  • София
Ние решихме, че ще ходим за изследвания в АмериМед. От община Ихтиман искат само медицински свидетелства без допълнителни Васерман и още нещо си там. Ще ни излезне по 46 лева на човек с взимане на кръв, всичко ставало за макс час. Определено искаме да си спестим преживяването, което описва evenfall.
Точно за Васерман ще си ви изследват, просто е включено в цената, иначе защо ще ви взимат кръв.
При моята лична лекарка, беше 10 лв медицинско, но отиваш с резултати от Васерман, и те май бяха 20-тина лева, не помня точно. ЛЛ пък на ММ му взе 25 лв за същото, а чак си носеше резултата.

# 247
Точно за Васерман ще си ви изследват, просто е включено в цената, иначе защо ще ви взимат кръв.
При моята лична лекарка, беше 10 лв медицинско, но отиваш с резултати от Васерман, и те май бяха 20-тина лева, не помня точно. ЛЛ пък на ММ му взе 25 лв за същото, а чак си носеше резултата.
Нещо не съм разбрала добре инструкциите на длъжностното лице от Ихтиман явно. То се и обърках от толкова много четене - Васерман, пък сифилис на места, пък психотестове. В понеделник ги пускаме и после директно ги пращаме, за да има време да реагираме, ако нещо не е както трябва.

# 248
  • София
Здравейте дами , моля за препоръка за ресторант в София, покрайнините на София или близките околности за малко тържество и почерпка около 30 -35 човека. В който да не е над 50-60лв куверта на човек.. или да имат възможност за свободна консумация. Датата ще е септември началото.

Последна редакция: пт, 23 апр 2021, 12:29 от paranoir

# 249
Какви са изискванията ти освен цената? На открито ли трябва да е? Ще ви трябва ли място за танцуване?
На прима виста от тези, които гледахме - Ниагара и хотел Атлантик (Симеоново).

# 250
  • София
Нямам претенции да е на открито. Ако има собствен ДЖ ресторанта ще е добре.

# 251
Ниагара, ул. Дойран (за останалите от веригата не мога да се изкажа). Отделни зали с различен капацитет. Имат диджеи, с които работят и които са сработени с целия екип. Могат и декоратори да препоръчат. Цените влизаха в бюджета по наше време. Обслужване - вълшебно. Порции - гигантски.

# 252
Здравейте на всички и от мен! 😊 Искам да ви попитам за идеи за подарък на младоженеца и за кумовете ни, които подчертавам не са двойка. Те ще ни подарят полет с балон и народен ансамбъл в деня на сватбата, но аз се чудя за подаръци за тях. Времето ни е ограничено и имаме по-малко от две седмици. Благодаря ви предварително!

# 253
  • Пловдив
Аз за толкова кратко време бих избрала Шоу Златен прах. Има вариант да ви го нарисуват в самия ден, както сте с прическа и и официален тоалет. Остава хубав спомен

# 254
Аз за толкова кратко време бих избрала Шоу Златен прах. Има вариант да ви го нарисуват в самия ден, както сте с прическа и и официален тоалет. Остава хубав спомен

И аз си го мислех като идея, но младоженецът е по-скептичен и не иска такъв тип картини.

Общи условия

Активация на акаунт