Против акне/пъпки по лицето 12

• 59 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Не знам за БП, аз използвам, честно не всеки ден и само вечер, със салицилова киселина на Дермалоджика. Има много благоприятно действие по отношение на избистряне на тена, намаляване на петна и т.н. Само, че използвам и други продукти с киселини, включително хидратиращия ежедневен крем, за това не мога да кажа дали само от него е резултата, но подновявам вече почти две години.

# 481
Здравейте, от скоро се интересувам от киселини и смятам да започна, чета доста, но разбира се не знам достатъчно, кожата ми има акне и доста черни точки, иска ми се да си взема пилинга на TO 30% aha + 2%bha , и да го използвам венъж седмично, също ми се иска нещо за всекидневна употреба. Ако сте доволни от нещо препоръчайте моля, какво мога да използвам всеки ден в рутината си.

# 482
Здравейте, от скоро се интересувам от киселини и смятам да започна, чета доста, но разбира се не знам достатъчно, кожата ми има акне и доста черни точки, иска ми се да си взема пилинга на TO 30% aha + 2%bha , и да го използвам венъж седмично, също ми се иска нещо за всекидневна употреба. Ако сте доволни от нещо препоръчайте моля, какво мога да използвам всеки ден в рутината си.
Здравей, години наред имам същия проблем като твоя, заедно с разширени пори
от месец насам почти ползвам 10% nianmicide и 1% zinc, сутрин и вечер и  LA 5% с HA  - само вечер, тъй като са по-агресивни нансям и кремчето им за хидратация. Останах с доста добри резултати - свиха ми се порите, намалиха черните точки и ми поизчистиха доста лицето, но заедно с тях започнах да ползвам и продукти на The body shop за лице и все още не съм убедена кое ми е помогнало най-много.
Относно пилинга 30AHA2BHA - съветвам те да не започваш директно с толкова силен пилинг,защото има опасност да ти навреди на кожата и много да я изсуши. В Дъглас консултантката посочи точно LA5%HA, като добър за начало на трениране с пилинг, а след като кожата ти привикне,може да добавиш и нещо по-сериозно като пилинг.
Ще добавя и да внимавате когато искате да смесите няколко продукти с различни киселини,защото накрая може да ви изгори кожата. (пример: ползвайки продукти с млечна,салицинова киселина и още, не трябва да се смесва с такива с Вит.Ц или ретинол)

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 22:29 от rusevavv

# 483
rusevavv,кой продукт от the Body shop?

# 484
rusevavv,кой продукт от the Body shop?
Взех тоник с tea tree oil - страхотно се усеща кожата и я матира; маската,която всички много хвалят с хималайски въглен - отново страхотен ефект след едно нанасяне дори. Нощната маска с маслото от чаено дърво - тя прави магии, ако имате някакво събитие през деня, съветевам предната нощ да се намацате с нея. Purifying clay wash и tea tree wash-scrub-mask - тях ги изпозлвам при измиване, смесвам си ги - да отбелжа че този измивен скраб  си показа и невероятна работа като маска - 5 мин. и се измива. Взех си и прехваленото Drops of Youth - liquid peel - много интересно маха мъртвата кожа от всяка част на тялото, усеща се промяната в мекотата, вижда се как наистина премахва мръстотиите, но не знам доколко помага за нещо... И последно - за нощната маска с Вит. Е - веднъж я ползвах досега, не е нещо кой знае какво. Simple Smile
Мисля да пробвам и серумът за лице срещу несъвършенства, както и почистващата маска и маслото с чаено дърво, тъй като уж са от бестселърите. Очаквайте включване и за тях!

# 485

Не започвайте направо с 30%. Необходимо е кожата да свикне. Може при козметик да направите един курс пилинг с киселини, там започват от 5% (или зависи от типа кожа) и повишават постепенно. 2% салицилова е ок, но 30 гликолова е много, ако не сте ползвали преди.

# 486
Искам да ви похваля малкото олио с чаено дърво на The Body Shop. За една вечер почти изсуши пъпчица, с която се боря от месеци. Ще го позлвам още няколко дни и ако я премахме напълно, може би ще е новото MUST HAVE.Heart Eyes

# 487
Това ли е?

# 488

Не, това е серумът.
Олиото се води по-интензивно действие.Дори днес пуснаха всичко на БШ на 20%, но аз както винаги, с моя късмет,избързах 😁Излиза 20,72 ,вместо 25,90 (20 мл е)

# 489
Чаеното дърво така действа на акне, всяко етерично масло (от всеки производител). Боди шоп свалят по 10 кожи с техните цени. Едно време им бях фен голям..сигурно защото ги нямаше в БГ. 😬

# 490
Аз съм си взела чаено масло немско на ДМ. Усеща се, че е качествено. Капвам 2 капчици в хумата. Знам, че трябва да се разрежда с базолв масло, но с хума и вода засега не ми е правило проблеми. Стоя около 10 минути и измивам. Не им се връзвам на скъпите козметики с чаено масло.

# 491
Аз не съм доволна от чаеното дърво каквито и продукти да съм ползвала няма ефект. Последно ползвах един бленд с чаено дърво масло на Дотера ами колкото и да ги хвалят тези масла пак Нямаше ефект.

# 492
Може би ти идват слаби. Пробвай директно масло, само върху пъпка и не близо до очите.

# 493
И аз взех на Боди шоп 3в1 маска и ексфолиант с чаено дърво и нощната маска - едно ползване и видим ефект. И аз избързах,но утре ще набавя маската с въглен и маслото от същата серия . Ще боря до желания ефект и после профилактично ще редувам.

# 494
Някой може ли да препоръча клиника или салон, където правят почистване на лице?

Общи условия

Активация на акаунт